Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #267638 A Golfba az a jó hogy beülsz és minden úgy megy mintha már évek óta a saját autódba ülnél... na most ez vagy bejön valakinek vagy nem :)
Fellehet azért dobni a belsejét, ne a hazai fapados verziókból indulj ki a szürke műszerfal-szürke szövet üléssel, az valóban ingerszegény.
Én most autóvásárlás előtt vagyok, és minél jobban beleássa magát az ember, annál nehezebb a döntés :) Kia/Hunyadi :) vagy esetleg Toyota felé mozgolódok, nekem ezekkel van tapasztalatom ferdeszem téren, és ezek bírják a strapát. A Honda nekem kicsit már sok, de ez gondolom alap ha a Golf tetszik :)))) Nissant tuti nem vennék, max egy R35-öst....
Viszont most jön a de... a dél-koraikba nincs egy normális, tökös benzinmotor, az új 1.4t se teszik, Toyota dettó, bár az Aurisból most van egy nagyon jól összerakott-felszerelt verzió, de 1.6-os benzin a legnagyobb ami kérhető, (dízel nálam nem pálya) az meg kevés, ahogy az előbb is írtam itt egy harc a közlekedés, nem szeretném ha szívatna akár egy-egy izmosabb fehérdobozos...
Aztán lehet elköltözünk----lenyugszom és utána nézek valamit :)