Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Nem tudom mennyit kérnek érte, de egész pofás modell... Talán annyi, hogy rakhattak volna teleszkópot hátra, meg előre is egyet ahogy az igazin is van, és akkor a széles karok se lennének annyira zavaróak... de a kalaptartó pl. nagyon szép lett.

Az első lámpánál viszont zavar hogy a lökös "átüt", annak a résznek feketének kéne lennie, bár lehet élőben nem annyira zavaró, az első képeiden nem is láttam, hogy nem direktbe felülről volt fényképezve.

Hát jah... én pesti vagyok de rajta vagyunk már az ügyön hogy elmenjünk a fővárosból.... részemről egy élhetetlen sz.r :) főleg ahol én lakok több a külföldi, bár a magyarra is ráköszönsz a házban és csak néz ki a fejéből, egy helló-t nem tud kiböfögni.... ez olyan 600 ismerősöm van a faxbukon, de a 550et meg se ismerek az utcán és elmegyek mellette... szánalmas. Meg most hogy jön a szept. jönnek a reggeli mortal kombat harcok, hogy egy autóval előrébb álljon a sok degenerált fax a dugóba...

A 7-es Golfokat az elején olyan szinten lopták, hogy barokkos túlzással nyilvános helyen nem lehetett hagyni az autót, mert szinte garantált volt hogy megdurrantják...
    Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2017.08.31. 10:40:42