Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    1-2 tényleg rémes darab kivételével nekem is megvan az összes régi Bb.-m.

A Viper egész jól sikerült, de van ami totál torz, mivel a bubu az összes modellre egyen felniméretet használt, (valami 17-18 közti átmenet) ezért ami gyárilag is azzal jött ki az egész jó lett.

A 456-os spec. nekem is az egyik kedvencem, csak a fényezésük szörnyű, narancsos és puklis. 3db-ot adtam el emiatt, most egy limitált, utólag fújt grafit van fatalpon, ha nem a szokásos traktor-extrémszéles gumi lenne rajta, simán ellenne még egy vitrinbe is a többi között. De szép a 288GTO is, nem rossz a 348-as, csak ezeket fel kell turbózni.

Jó irányba mentek amúgy, a F50-es is egy tök korrekt darab, jobb mint a Maisto / HW a rémes illesztéseivel meg festéssel, még úgy is hogy a géptető vonalát a Bb elrontotta.

Viperből amúgy van 10darabom :) Fatalpas piros-fekete, az "első modellem" piros :) sárga, GTS-ből vagy 3féle, RT/10ből GTS felnis, csíkos-nem csíkos :) biztos van benne egy jó nagy adag nosztalgia is, de tök jól néznek ki....

Egy piros, sárga GTS felnis RT/10 kéne még, mert az volt egy last edition az RT/10-ből, de az olyan ritka és horror árú (Bb viszonylatba meg pláne) hogy az sztem kimarad....
    Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2017.08.17. 09:20:33