Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #267586 Az első Viper egy használhatatlan-kezelhetetlen autó volt, (bár tény itt van rokonság a Cobrával) műanyag az egész, nincs kipörgésgátló, nincs ABS, nincs légzsák, ha határra kerültél csak egy gyors ima maradt.... és azaz autó elég könnyen elérte a határait.
Nem véletlen soha nem szerették meg az usában, a Corvette olcsóbb volt, (V8-volt) a C5-től kezdve simán a hétköznapokban is használható és nem utolsósorban nem egy non-stop özvegycsináló.
Persze lehet pont ettől olyan jelenség a Viper amilyen, nekem fiatalkorom meghatározó autója volt, persze csak nyálcsorgatás téren, ugyanis egy környékbeli srácnak volt egy fekete Viperája, emlékszem messze-messze már hallani lehetett mikor jön, és én már ott álltam az ablakba mikor megjelent a fekete démon... elképesztő volt...
Elég csóringer környéken nőttem fel, akkoriban egy kettes Golfot is sokáig nézett mindenki, még javában álltak a Ladák,
Skodák, Warbik-Trabik... gondolhatod akkor az milyen szürreális lehetett, úgy nézték mintha valami ufo lenne....
Én szeretem az összes Vipert, a klasszikus kék-fehér viper csíkos GTS az álom, tény hogy az újabbak veszítettek a kígyóságból :) viszont egyre jobbak lettek, az utolsó gen. SRT Viper már egy nagyon jó (sport)autó, de közben a C7-es Vette még jobb-még jobban fogy, még a jelenős Viper árcsökkenés után is... sajna ez lett a vesztük. :/