Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Tartani én is tartok, mert drága dolgokat nem szívesen csextet az ember, de egyben kihívás is, és a gyűjtést úgy fogom fel, hogy ami örömet okoz. Az hogy ne merjek hozzányúlni és mint egy múzeumi tárgy hogy még levegő se érje.... nem pálya. Az kicsit már olyan mintha ezek a tárgyak birtokolnának és nem fordítva ;)

Amúgy ha nincs ész nélkül összeragasztózva, egész jól hozzá lehet nyúlni, +én se vagyok egy állat, hogy széttörök, levágok mindent ha nem enged. Sajnos futottam már bele nem egy-nem két modellbe, amit hozzá nem értő, pancser akart átalakítani... én az összes umbaus modellemet úgy visszaalakítom, hogy nem mondod meg hogy hozzá lett nyúlva. Szépen elvannak rakva a gyári alkatrészek.

Nekem eredeti felnivel nem tetszik az NSX, mert egyszerűen kicsi rá a 15/16-os felni, persze megértem ha valakinek úgy tetszik, itthon amúgy se népszerű az umbau, és az AA is -persze nyilván nem a hazai mikrópöcs piac miatt - inkább efelé húz, sőt néha sportot űznek abból hogyha van lehetőség mindig a legbénább-legkisebb gyári felnit rakják a modellekre.
    Bár mostanság kezdenek egyre több tuningolt modellt kiadni, igaz ilyen béna mesefilmes kiadásokat, úgy látszik még mindig nem merik 1az1be bevállalni, pedig láthatnák hogy pl. a Ignition modelleket is szétkapkodják (1,5-2x-es áron) és nyilván nem azért mert milyen szép a zárt rezsin, hanem mert brutál penge, tökéletes kiállásuk és marha jó aftermarket felniket pakolnak rá.

Jó a rajzod! De te is a 16/17-es kereket rajzoltad rá, nem az alap gyári 15/16-ot