269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Dettó... a nagydobozos AA Diablo-k régen kifutott, drága modellek, a minimum hogy menjen rajta minden... Ha egy Mira megtudta oldani akkortájt akkor a min. hogy az AA-nak is tudnia kéne, csak baxxtak megcsinálni.

Még az is elképzelhető, hogy az a barom még ott dolgozott aki anno kitalálta hogy az UT-knak se kell féknyereg, meg az se baj ha nem nyitható egy hátsó ajtó v. csomagtartó.
    Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2017.06.14. 10:44:43
  • crosspeet
    Hoppá, még mielőtt szó érné a ház elejét a beszerzési osztályt, a 430-as máshonnan jött..
  • 355
    És valóban... Teljesen hazavágja a nyitott lámpa, így sz'tem senki nem fogja a vitrinbe tenni.

• crosspeet
    Hali
    jaaa, volt már korábban is 996 rsr itthon, de muszály behozni az országba időről időre rendes nem kommersz darabokat.. :D ;)
    Spec V azazz, beparkolt, már egy éve nézegetem őket, aztán egy kollega adott egy jó ajánlatot! Tőle jött a kék Hwe F430-as is, meg a 308 illetve 250-es is. Sőt, jött tőle egy 1:12-es paripa is, csak az még nem fotózódott le.. :)
  • crosspeet
    Így van. :)
  • goser
    Hát, ha már a Countach esetében van nyitható bukólámpa, akkor örülne az ember a Diablo-nál is...
  • mikeman
    én megpróbáltam :))))))
  • mikeman
    upsz az egy Vspec GTR?
    gratula, szép fogás

az redbull porsche ismerős nekem, nem volt már neked olyan korábban?
  • crosspeet
    Te figyu már, ha neked nem számít, hogy nyílik-e egy bukólámpa akkor te mit gyűjtesz, most komolyan, Bburagot vagy mi a szart..? :D
    Ha egy csajon van bugyi, jó ha lehúzható rendeltetés szerűen nem..? Funkcióját csak lássa már el.... :)
  • crosspeet
    Akkor neked ott az Aa 6.0!
    Az tökéletes Diablo!!
  • crosspeet
    De talán csak irónia,... :D
  • crosspeet
    Ejjj, de kib@szott szomorú, hogy ezt egy "gyűjtőnek" el kell magyarázni..
    És igen, el kell..
  • crosspeet
    Estét!
    Gyött egy kis pakk.. :)

• ndns
    en ertem. ezert nem vettem diablot. pedig jo lett volna, de nem barmi aron szerintem ez talan az igenyesseg es a maximalizmus kozotti osveny lehet. de lehet, hogy tevedek.
  • mikeman
    hát ha nem érted akkor nem biztos hogy el fogom tudni magyarázni, de teszek egy kis próbát :)
    a Diablo típusnak (és még egy jópár korabeli társának) az egyik meghatározó formai eleme a bukólámpa
    ezt csukott állapotában nehéz prezentálni
    így szerintem teljesen jogos elvárás hogy nyíljon az a lámpa...... szerintem
    szép kidolgozású Diablo-m van már három (meg két nem szép ), abból egy a 6.0 mondjuk eleve már fix lámpás, de a másik kettő (VT és SV) bukó lámpás.... lenne ha akkoriban az AA már ott tartott volna hogy meg tudja csinálni
    na mostan szeretnék még egy SE30 Diablo-t, hogy teljes legyen a sor, de most már örülnék ha legalább egy mozgatható lámpás lenne köztük
    ..... hát nem tudom mennyire sikerült megvilágítanom az indokaimat, de ha ebből sem világlik ki akkor nem teszek rá több kísérletet :))))))

• eyeball
    - De könyörgöm, miért baj az, ha nem nyitható egy Diablo lámpája..? A lényegi részek precízen kidolgozottak és tökéletesen láthatóak. Ez számít, nemde..? Ha igen, akkor mi a toszé' vergődtök egy ilyen apróságon? Komolyan nem értem... :D

Üdv.
  • 355
    Néha a világpiacnak is elgurul a gyógyszere… (gyk: $505 az kb. 140eFt) Hogy mondják azt menő nyelven, hogy LOL × 1E+11? LOL level százmilliárd?
  • PP993RS
    Én is megtorpantam mikor írtad hogy örülj vs. szomorkodj, azt hittem az AA adja ki, és végre lesz egy full nyitható, igényes Diablo... és "csak" az a baj, hogy kompozit és drága.

De így tényleg csak nettó szomorkodás marad......
  • mikeman
    nem tudom, hogy örüljek vagy szomorkodjak
    kihozzák a Diablo SE30-at a Maisto után ismét
    először örültem hogy végre ez is meglehet egy szép kidolgozásba, illene a Diablo soromba, márcsak egy szép GT hiányozna
    erre látom ez is valami nyithatatlan verzió :((((
    így sose lesz nyitható lámpás Diablo-m ..... grrrrr

• ndns
    azt hiszem ez meg bokert kezjegyet viseli magan. szerintem szep. formailag egyszerre kotodik a palya-versenysporthoz es utal a rallye vilagara. nagyon karakteresre sikeredett az orra. szerintem
    marmint a porsche
    Utoljára szerkesztette: ndns, 2017.06.12. 13:43:17
  • ndns
    Kedves forumtarsaim!
    Ime az uj fisker leplezetlenul

aki meg az uj porschet szeretne latni (talan akad itt olyan is aki a nemet lovacskat szereti :), ha meg eddig nem latta volna...ime. becsuletes polgari neven 911 GT2 RS
    Utoljára szerkesztette: ndns, 2017.06.12. 13:36:32
  • 355
    'reggelt!

Eladó gyári bontatlan 1/18-as BBR Ferrari 488 GTE fekete Alcantara talpon, carbon tetővel. Limitált, 24db-os kiadás. Személyes átvétel Bp-en bárhol, posta előre utalás után megoldható. Irányár: 120eFt.

• bulba
    Köszi, nekem is nagyon bejön, tényleg alaposan megformázott darab, talán az oldalablakoknál fedezhető fel némi spórolás. Kifejezetten sokszínű darabok tarkítják a Galant családot, érdekes átböngészni a wikipédia oldalát.
  • bulba
    "S, az Úr a 7. napon megpihent" - "S, az Úr a 7. futamon megpihent" :))

Szerintem se rossz poszter, az előző kettőnél mindenképp jobb, de az első néhány azért még mindig TOP.
  • PP993RS
    Derék masina! A modell meg az 1:1 is ;)
  • 355
    Nincs neked jobb dolgod szombaton ebéd után, mint elvenni a lovászok munkáját? :)))

A barcelonai vörös ruhás pasi meg a furán összeollózott monacói után ez a plakát végre megint tök jól néz ki.
  • bulba
    Aktuális Ferrari-plakát, kivételesen általam linkelve :)
  • bulba
    Szép hétvégét!

• PP993RS
  • ndns
    de az. csak az alvazat meg a futomuvet meg kell osztani mas modelekkel. meg az elso egyetemem alatt volt szerencsem modelpolitikaba kostolni egy ismert cegnel es sok ilyet muveltunk.
  • bulba
    Nagyon alaposan meg lett tervezve és össze is rakták "japánosan", az vitathatatlan. Kisebb festési pontatlanságok és kidolgozási hibák a hűtőrácson vannak rajta, de szabad szemmel nem igazán láthatók. Engem az lepett meg, hogy mennyire könnyű! Még más resinhez viszonyítva is.
  • bulba
    Köszi! Én is pokolian sajnálom, hogy az IDx nem valósul meg 1:1-ben, de ha menedzser lennék, lehet én is elkaszáltam volna. Nem valószínű, hogy rentábilis egy ilyen kisméretű hátsókerekes kupé.
  • 355
    Tudom ;-)
  • 355
    Mekkora nagy ökrök, hogy ezt nem hozták ki 1/1-ben... Egész jó a modell is
  • ndns
    ezt is tom tervezte :(((
    Utoljára szerkesztette: ndns, 2017.06.08. 20:03:49
  • ndns
    ez igeeen. szep auto, jo kepek. majdnem megcsinaltak. de aztan a majd melle odatoltak a nemet
    ezt is ghosnnak koszonhetjuk szinte mindent tonkrevert ami a pipelineban volt. egyedul a gtr maradt
    Utoljára szerkesztette: ndns, 2017.06.08. 19:55:04
  • bulba
  • bulba
    Estét, lekaptam az új Nissant!

• ndns
    egy paraszthajszalnyival tobb info erkezett errol. egyenesen mr fiskertol, csak annyira egyeb teendoim akadtak, hogy...mea culpa
  • ndns
    az enyem sem. ezert voltam ennyire feszult. de mikor mar mentem volna, akkor jottek a kollegak, h ne meg, varjak meg... vegulis megtettem amit a haza megkovetelt. koszi mindenkinek a torodest