Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A piros valóban egy picit jobban ül a kelleténél, ezt javították a feketén, az 100% tökéletes, pont ugyanígy áll az 1:1-is...
A többi negatívum egy baromság amit összehordtak, azt pl. nem tudom melyik pancser kezdte terjeszteni hogy a modell könnyű, teljesen rendbe a súlya, az AA C7 Vette egy sokkal könnyebb modell, fura hogy ott már senkit nem zavart...

A HWE egy teljesen más forma, ezt nem fogod látni netes képekről, csak ha egymás mellett állnak. Sokkal tömzsibb és magasabb az autó, az övvonal is hibás, magasabban fut, mint ahogy / ahol lennie kéne. Továbbá az oldal-háromszögablak is gyönyörű ahogy "megtörik" a Kyo-n, a HWE-n egy ferdén berakott sík ablak van, amitől teljesen más lesz az egész oldalprofilból. A hátulja is valahogy teljesen máshogy áll, nem "terpeszt" és ül úgy mint az 1:1 / Kyo.

A felni pedig HW trendhez híven rossz, formára és méretre is. De abban egyetértek hogy önmagába a HWE is egy nagyon szép modell, az akkori illetve a hazai nyomott árát simán megéri. Csak ne tegyél mellé egy kyo-t, így vagyok most a 308-assal is :/ (még1xbocs Mike <#bdead> )

Aki meg eladta Neked ezt a két modellt postával együtt annyiért, attól kérj egy képet és kereteztesd be 😊 csak a HE TR többet ért sztem már akkor is mint 50....
- Nosztalgia gyanánt elővettem a Kyosho Ferrari modelljeimet egy fotózás erejéig. Főként az F355 Berlinetta tip. modellemet vettem elő alapos skubizásnak, és hát igen... azt kell hogy mondjam, hogy a Kyosho ezt a modelljét nagyon bitangul megcsinálta! A modellautó minden egyes elemei, a festése, a felnik és más egyéb részleteinek kidolgozása még most is köröket ver sok - ma gyártott modellautóra. Ami számomra érthetetlen, az a műanyagból készült hátsó motorháztető, nem tudom, hogy mi a toszé' nem lehetett ezt is fémből megcsinálni - ugyanis enyhén csálén is áll. Ezt leszámítva az autó frenetikus, külön plusz pont, hogy a kocsi "gyári" leültetése is elképesztően jól sikerült. Néhány hozzászólással lejjebb olvastam, hogy a Hot Wheels (Elite) is megpróbálkozott ennek a modellnek a kivitelezésével - viszont közel sem olyan parádésra sikeredett mint a Kyo-féle verzió. Megnéztem a HWE-féle 355-öt is, de szerintem az is szépen elkészített darab, nem gondolnám, hogy olyan nagy különbségek lennének egymáshoz viszonyítva és az ára is (még) jóval barátibb, mint a japán gyártóé. Kíváncsiságból skubiztam meg az Ebay oldalán feltett Kyo-verziókat, de ott jóformán csak a fekete változata érhető el - sokszor elmebeteg árakon. Abba már bele sem merek gondolni, hogy akkor mi pénzeket kérnének el egy ilyen, tűzpiros verzióért... Én szerencsésnek mondhatom magamat, mert hosszú évekkel ezelőtt vettem meg egy másik, szintén Kyo modellel együtt (Ferrari Testarossa), leárazva, akciósan - futárköltséggel együtt közel 50 ezer forintért. <#crazya>

Üdv.

Bar az a targa bakker.. Eleg szep a belseje is! Utalom a Gts-t, mondtam mar..?
Gépet..
En meg azon a szurke rwb-n, nalam a 964-es a meno.. Utalom a gts-t, miattuk leszek csoro bakker.. Mehetunk a hid ala annyi fasza geoet adnak ki.. :/
A targa varrógép nagyon penge, anno megfogadtam ha kiadják megveszem .... :/

Nehéz lesz ellenállni .........
ajjajjj... ebűl baj lesz more, a két szürke naon teccik, teccik érteni..?! 😊
..persze a 991 GT3RS is, de azt megvárjuk a nagy zöldet, annak az a szine..
Nos, a GTS nem pihen, kihoz néhány számomra érdekesnek ítélt paripát suttyomba.. 😊
Az első, hogy a 964 RWB fasza szürke színben igen megnyerő, és nem azzal az otromba nagy szárnyal, hanem a klasszik kacsapopesszal.
A második, hogy a 901 Singer végre targában is lesz, elég kult színben, nekem tetszik..
Harmadik pedig hogy a legszebb színkombóban, a babakék/narancs is elérhető úgy látom a Singer..
Nos, azt kell h mondjam, idén nem terveztem sok beszerzést, de ezeket megnézném élőben battyamög.

Azzigeeen... én itt asszem a Bentley-t választanám... talán még be is indítható vajon..? 😄
355
'reggelt!

1/4 (!!!) Ferrari F12berlinetta, potom 35.000CAD (7.6MFt). De ennyiért úgy rakják össze, ahogy kéred 😊

De az igazi djááágaszág... 1/5 Bentley 4.5L Blower. 65.000CAD (14MFt), 7000 darabból összerakva. Szerintem az eredeti autó se állt ennyiből.

Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net

JÓ, JÓÓÓ, DE FELNICSERÉÉRT KIÁLT!
AMÚGY GRAT HOZZÁ, JÓ ÁRON VANNAK.
SCUDERIAMODELLI.EU OLDALT NÉZZ RÁJUK, ÉRDEMES.. NAGYON SZÉP FŰZÖTT KÜLLŐS PAPUCSAIK VANNAK. 😉
Hornando
Nos, ezidáig 8 giallo áll a ménesben, úgyhogy ellent kell mondjak, de persze nem dőltem a kardomba. :-)

Talk loud say nothing... do you have any tobacco?&#65279;

Hornando
Egy, kettő, három, mi lészen a párjuk?

mikeman
úgy látom nem is illet volna ide egy sárga ferka <#nezze><#buck>

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"

mikeman
<#smile><#eljen>

Hornando

Hornando
Benéztem, bocs!

mikeman
és az is csupa piros... nálam már csak így megy ez 😊)
de arról már nem rakok ki képet, mert még valaki megírná hogy az tőle van <#email><#nezze><#awink>

mikeman
kicsit lejjebb azt írtad hogy olvasni kell a sorok között
nos én meg azt mondom, hogy nem kell mindig a sorok közt olvasni, néha van az úgy hogy a dolgok csak annyit jelentenek ahogy az le van írva, nem kell mögéjük gondolni semmit, próbáld ki 😊
mifelénk az idegen tollakkal ékeskedést, arra mondják hogy ha valaki olyat állít be sajátjának ami nem az övé, más munkáját állítja sajátjának, nálam műveltebbek ezt plágiumnak mondanák
nos mivel schumi kolléga egy szóval sem írta hogy az ő képei, sőt kifejezetten kiírta hogy másé, nem is értem hogy honnan szedted hogy neki üzentem, vagy egyáltalán üzentem ezzel valakinek valamit is .......
csupán azt írtam hogy az enyém a kép (és a rajta lévő modellek is) és ha kirakok bármi hasonlót is akkor mindenki biztos lehet benne hogy az nálam készült és az enyém..... ennyi és nem több a sztori
léci ne kombinálj, nem kell itt a felesleges feszültségkeltés, ha schumi úgy érezte volna hogy neki szólt, nagy fiú, meg tudja védeni magát, és jelzi hogy gondja van, szerintem nincs szüksége fogadott prókátorra
peace, oké <#smile><#smile>

Hornando
<#wow1> Szintén impozáns, pláne ha azóta már további két polc is megtelt... <#eljen>

Hornando
Na és hogy végre modell is legyen már a sok fecsegés után...

Hornando
Lélegzetelállító gyűjtemény! Nem is tudom talán egy Cseh vagy Szlovák srácé? Egykor baromira irigyeltem, hogy mennyi mindene van, de be kellet látnom, hogy nagyon nehéz ennyire szerteágazó témakörökben lépést tartani a friss megjelenésekkel. Anyagilag és helyigény szempontjából is öngyilkos taktika. Ettől függetlenül úgy 18-20 darabot minden további nélkül kimazsoláznék a gyűjteményéből...<#vigyor5>

Hornando
Bocsánat, de ezt sem hagyom szó nélkül, mert én egyáltalán nem éreztem azt, hogy Schumi fórumkartárs idegen tollakkal ékeskedett volna azzal, hogy megoszt velünk egy ilyen frankó gyűjteményt. Pláne úgy, hogy jelezte is honnan származik.
Szerintem egy ilyen fórumban bőven belefér, hogy témaindítógyanánt nem csak saját képet töltünk fel.
Gondoljatok csak bele, hogy a face-n naponta mennyi idegen képet és témát lájkoltok és mennyi kerül megosztásra.

Hornando
Ami azt illeti, az elmúlt napokban egyikőtöknek sem volt éppen topon a humorérzéke. Néhány napja még Te is a Csabaiak baszogatását vizionáltad, amiért a komplett bagázs szétütését helyeztétek kilátásba. Relax srácok, tessék olvasni a sorok között és lássátok a szmájlikat.
<#vigyor3>

Hornando
<#wow1> Szép kis pakk, gratula hozzá! Missához hasonlóan kivételesen most nekem is csillagos modell tetszik jobban és őszintén mondom, hogy ehhez semmi köze a kis intermezzónknak. Persze nem tagadom, meglepett, hogy egy vöröset is látok alatta a vitrinben, de a sárga F40 látványa a vörös mellet mindent megmagyaráz, ha érted mire gondolok...
A többi vas is pazar. <#eljen>

Hornando
Hú ez nagyon frankó! <#eljen> Nekem ez a típus még ma is megugrasztja a pulzusomat ha nagy ritkán látok egyet.

Hornando
Ezek "kis" elektromos autópálya modellek. Régóta léteznek ilyenek, már a Ponyvaregény c. filmben is lehetett ilyeneket látni a Jack Rabbit Slims éttermi jelenetében.

Hornando
Ezt már tényleg sokszor kitárgyaltuk. Egyet értek veled és bizony nagy kár, hogy a mattel bukta a licencet.
Szerintem mostanra az összes aktuális Ferrari modell piacra került volna ha minden marad a régiben.
Sőt, régebbi típusok is szép számmal megvalósultak volna, látva, hogy milyen szépen elkapták a fonalat a 250 California-val, 410 Superamerica-val, nem is beszélve a 308 GT4 változatról. Szóval bánhatjuk...

Hornando
A varázsszó a vintage, azzal szinte minden régi cucc eladható... <#hehe>

355
Én is hasra estem, amikor a CK-nál láttam a Bubu-árakat:

Race&Play: 39€
Signature: 59€
Classic: 75€ !!!

Classic: a régi Bburagók újranyomva. Az az ótvar 250 GTO 75€-ért, amikor a szuper (de mondjuk nem nyíló) KK Scale-ek kevesebbe kerültek...

Ha már egy újradolgozott-újdobozos verziók lennének, azt mondom OK, de azért a két modellért amit elkérnek -és megadnak- emberek... döbbenetes.
az a 288GTO & F50 jöhetett volna egye fene HWE verzióban b@sszamög.. :/
Jah... gondolom most hogy kipucolt minden a Kyo, 355 ch se várható :/

Mondjuk várható volt hogy nem lesz várható, minden adott volt, mitoménmárhányéves fotókat láttam amin kívül-belül full kész autó (sárga/piros) figyel... már rég kiadták volna és szétkapkodták volna és vehetnék egyet kéz alól drágábban ...
Ha a Tiéd lenne.... 😉 de Te gyűjtő vagy és Ferrari mániás, nekik meg egyedül a nagyobb profit a cél. Gondolom egy hegyomlásnyi pénzbe került / kerül ez az egész, tesznek ők arra hogy ki minek örülne 1:18-ban, ha eladnak 100x annyi kisFerkát a gyerkőcöknek.

De nyilván felmérték a piacot mire van igény, simán hihető hogy a kisebbekből sokkal-sokkal többet eladnak és ennyi, persze olcsóbb a kicsi, de az előállítása is legó.

Én is pont ma vettem a gyereknek három 1/43-as Ferkát, abba egész jók, ellenben "saját részre" <#alien> 1:18-ast biztos nem vennék, mert pont ott és abban gyengék ami engem zavar egy modellnél.

A Mattelnak is leesett, hogy a HWF egy fos... senkinek nem kell, gyereknek nem veszik meg mert nagy és drága, meg lenyeli az ablaktörlőt, a gyűjtőnek meg nem kell mert nem kell.... jól ráéreztek az elitesítésre, de ez már nosztalgia...

Anno is írtam, hogy visszasírjuk még a HWE-t, és akkor volt az hogy adjunk nekik időt mert majd belerázódnak meg a HW-nek is kellett idő... ezt mondjuk akkor se értettem miért kéne időt adni nekik ? Mi köze van a HW--->HWE fejlődésnek hozzájuk? De mindegy, most már tisztán látszik hogy csak játékautókat fognak gyártani.

A Mattel holt ziher sokkal jobb gépeket adott volna ki 1:18-ba, bár a mostani BB kínálatnál nem nagyon kunszt jobbat kitalálni.

Megnéztem volna egy újragondolt 288GTO-t, F50-est, állítólag mindkettőt tervezték újra-kiadni, úgy mint a 355-össel tették... bár az F50-est végül is kiadta újra a BB is, a 100ezeréves Maisto-t <#smile>
355
Nem az a lényeg, tőlem azt gyűjtenek a Zemberek, amit akarnak. Csak q*ra fel nem foghatom, amit ezek művelnek. Ha az enyém lenne a jog, havonta kijönnék egy 1/18-as újdonsággal. Tutira van a világon 5000 gyűjtő, aki megengedhet magának havi +1db Bburagót 35$-ért.

Kihozzák a qrva tdf-et piciben, nagyban meg nem? Vagy inkább nagyban meg semmit? WTF?

355
Nem, a BBR tdf-em már meg van rendelve, az meglesz. Csak az értelmetlen üzleti politikán puffogok <#wilting>

Ki mondta hogy sz.rok ? 😉

Azokon a AA-okon amúgy nekem is sokszor megakadt már a szemem, most meg nem mondom melyik modell, de van ami kiállásra, felni méretre még jobb is volt, mint a szintén AA 1:18-as sztori.
kicsit rásasoltam a kuglibarátomra, és bakker ezek nem is szarok.. persze a miértre nincs válasz, de..

mé' az 1/32 nem gyűjtői méret.? 😄
Amúgy az AA-nak is voltak ám olyanjai, valami slotcar volt asszem, furcsa egy próbálkozás volt.. 😄
Ennyit a Ferrariról, mint autógyártó cégről.. Ha így választanak alkatrész beszállító céget is.. 😊 idióták....
na nekem is volt egyszer jó pár évvel ezelőtt, hogy egy 3hete ígérgetett modellért elindultam Nyíregyre, mondtam neki, jobban járt volna ha ő maga jelenti fel magát a yardon, mert most csúnya vége lesz! 😄
Másnap a futár a modellel már kopogtatott is.. 😄
Türelmes voltam, de nem annyira. 😊
Kikészíted magad ezzel a bubu témával <#wink> engedd el, mindenki tudta hogy játékautókat fognak csinálni, akkor is írtam; 1000x jobban jártunk volna ha a Mattel nyomja tovább.

Amúgy meg a BBR kiadja open/DC-be a tdf-et nem ? Akkor hol a baj ? Csak azt ne írd hogy azért mert drága <#vigyor1>
És nem is kevés embert húzott be....

Mondjuk én vagyok annyira "nyugodt" ---ha beleszaladtam volna--- név és szszám alapján cím megtud, kocsiba be és le, baráti elbeszélgetés <#hamm>

A baj hogy ezek a "nagy bűnözők" akik rögtön sírva fakadnak és egyből a yard.....
355
Eszem megál, a Bubu kihozta az F12 tdf-et 1/32-ben és 1/64-ben. Komolyan mondom, ezek nem normálisak... <#falbav><#conf>

Köszönöm! Van sok színben, nyomják már egy ideje.
Gyártja az AA is, asszem még 1:43-ban is!
jaa, 1:12-es F40 Kyo, 30ezerért. 😄
Csávókámnak ha leírtuk h "személyes átvétel", a szem-nél már becsukta a laptopot...
Telefonszám meg esélytelen.. de itt a számlaszámom, utald át mert jó árban van.. XD Persze a postacím már nem nagyon érdekelte. 😄
Volt akit beszopatott a rétinigger.. 😄
bulba
A CR-Z szerintem a túl sokat akartak egy csapásra ütni tipikus esete. Talán egyszer majd visszajönnek még ezek az idők is.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

355
Figyelni fogok rájuk 😊 A FB-os felbontásban talán A4-ben ki lehetne nyomtatni őket.

355
Jé, egy száguldó koporsó <#nevetes1> Nagy kár, hogy az utódjának mondott CR-Z-t úgy eltolták. Egy modern CR-X vissza hozhatná a Honda sportos fényét.

bulba
<#eljen><#eljen><#eljen> Ilyen posztok jöhetnek máskor is, Nagyon tud az illető aki megrajzolta, és főleg aki kitalálta!

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play