Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A többi negatívum egy baromság amit összehordtak, azt pl. nem tudom melyik pancser kezdte terjeszteni hogy a modell könnyű, teljesen rendbe a súlya, az AA C7 Vette egy sokkal könnyebb modell, fura hogy ott már senkit nem zavart...
A HWE egy teljesen más forma, ezt nem fogod látni netes képekről, csak ha egymás mellett állnak. Sokkal tömzsibb és magasabb az autó, az övvonal is hibás, magasabban fut, mint ahogy / ahol lennie kéne. Továbbá az oldal-háromszögablak is gyönyörű ahogy "megtörik" a Kyo-n, a HWE-n egy ferdén berakott sík ablak van, amitől teljesen más lesz az egész oldalprofilból. A hátulja is valahogy teljesen máshogy áll, nem "terpeszt" és ül úgy mint az 1:1 / Kyo.
A felni pedig HW trendhez híven rossz, formára és méretre is. De abban egyetértek hogy önmagába a HWE is egy nagyon szép modell, az akkori illetve a hazai nyomott árát simán megéri. Csak ne tegyél mellé egy kyo-t, így vagyok most a 308-assal is :/ (még1xbocs Mike <#bdead>#bdead> )
Aki meg eladta Neked ezt a két modellt postával együtt annyiért, attól kérj egy képet és kereteztesd be 😊 csak a HE TR többet ért sztem már akkor is mint 50....
Üdv.
Nehéz lesz ellenállni .........
..persze a 991 GT3RS is, de azt megvárjuk a nagy zöldet, annak az a szine..
Az első, hogy a 964 RWB fasza szürke színben igen megnyerő, és nem azzal az otromba nagy szárnyal, hanem a klasszik kacsapopesszal.
A második, hogy a 901 Singer végre targában is lesz, elég kult színben, nekem tetszik..
Harmadik pedig hogy a legszebb színkombóban, a babakék/narancs is elérhető úgy látom a Singer..
Nos, azt kell h mondjam, idén nem terveztem sok beszerzést, de ezeket megnézném élőben battyamög.
1/4 (!!!) Ferrari F12berlinetta, potom 35.000CAD (7.6MFt). De ennyiért úgy rakják össze, ahogy kéred 😊
De az igazi djááágaszág... 1/5 Bentley 4.5L Blower. 65.000CAD (14MFt), 7000 darabból összerakva. Szerintem az eredeti autó se állt ennyiből.
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
AMÚGY GRAT HOZZÁ, JÓ ÁRON VANNAK.
SCUDERIAMODELLI.EU OLDALT NÉZZ RÁJUK, ÉRDEMES.. NAGYON SZÉP FŰZÖTT KÜLLŐS PAPUCSAIK VANNAK. 😉
Talk loud say nothing... do you have any tobacco?
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
de arról már nem rakok ki képet, mert még valaki megírná hogy az tőle van <#email>#email><#nezze>#nezze><#awink>#awink>
nos én meg azt mondom, hogy nem kell mindig a sorok közt olvasni, néha van az úgy hogy a dolgok csak annyit jelentenek ahogy az le van írva, nem kell mögéjük gondolni semmit, próbáld ki 😊
mifelénk az idegen tollakkal ékeskedést, arra mondják hogy ha valaki olyat állít be sajátjának ami nem az övé, más munkáját állítja sajátjának, nálam műveltebbek ezt plágiumnak mondanák
nos mivel schumi kolléga egy szóval sem írta hogy az ő képei, sőt kifejezetten kiírta hogy másé, nem is értem hogy honnan szedted hogy neki üzentem, vagy egyáltalán üzentem ezzel valakinek valamit is .......
csupán azt írtam hogy az enyém a kép (és a rajta lévő modellek is) és ha kirakok bármi hasonlót is akkor mindenki biztos lehet benne hogy az nálam készült és az enyém..... ennyi és nem több a sztori
léci ne kombinálj, nem kell itt a felesleges feszültségkeltés, ha schumi úgy érezte volna hogy neki szólt, nagy fiú, meg tudja védeni magát, és jelzi hogy gondja van, szerintem nincs szüksége fogadott prókátorra
peace, oké <#smile>#smile><#smile>#smile>
Szerintem egy ilyen fórumban bőven belefér, hogy témaindítógyanánt nem csak saját képet töltünk fel.
Gondoljatok csak bele, hogy a face-n naponta mennyi idegen képet és témát lájkoltok és mennyi kerül megosztásra.
<#vigyor3>#vigyor3>
A többi vas is pazar. <#eljen>#eljen>
Szerintem mostanra az összes aktuális Ferrari modell piacra került volna ha minden marad a régiben.
Sőt, régebbi típusok is szép számmal megvalósultak volna, látva, hogy milyen szépen elkapták a fonalat a 250 California-val, 410 Superamerica-val, nem is beszélve a 308 GT4 változatról. Szóval bánhatjuk...
Race&Play: 39€
Signature: 59€
Classic: 75€ !!!
Classic: a régi Bburagók újranyomva. Az az ótvar 250 GTO 75€-ért, amikor a szuper (de mondjuk nem nyíló) KK Scale-ek kevesebbe kerültek...
Mondjuk várható volt hogy nem lesz várható, minden adott volt, mitoménmárhányéves fotókat láttam amin kívül-belül full kész autó (sárga/piros) figyel... már rég kiadták volna és szétkapkodták volna és vehetnék egyet kéz alól drágábban ...
De nyilván felmérték a piacot mire van igény, simán hihető hogy a kisebbekből sokkal-sokkal többet eladnak és ennyi, persze olcsóbb a kicsi, de az előállítása is legó.
Én is pont ma vettem a gyereknek három 1/43-as Ferkát, abba egész jók, ellenben "saját részre" <#alien>#alien> 1:18-ast biztos nem vennék, mert pont ott és abban gyengék ami engem zavar egy modellnél.
A Mattelnak is leesett, hogy a HWF egy fos... senkinek nem kell, gyereknek nem veszik meg mert nagy és drága, meg lenyeli az ablaktörlőt, a gyűjtőnek meg nem kell mert nem kell.... jól ráéreztek az elitesítésre, de ez már nosztalgia...
Anno is írtam, hogy visszasírjuk még a HWE-t, és akkor volt az hogy adjunk nekik időt mert majd belerázódnak meg a HW-nek is kellett idő... ezt mondjuk akkor se értettem miért kéne időt adni nekik ? Mi köze van a HW--->HWE fejlődésnek hozzájuk? De mindegy, most már tisztán látszik hogy csak játékautókat fognak gyártani.
A Mattel holt ziher sokkal jobb gépeket adott volna ki 1:18-ba, bár a mostani BB kínálatnál nem nagyon kunszt jobbat kitalálni.
Megnéztem volna egy újragondolt 288GTO-t, F50-est, állítólag mindkettőt tervezték újra-kiadni, úgy mint a 355-össel tették... bár az F50-est végül is kiadta újra a BB is, a 100ezeréves Maisto-t <#smile>#smile>
Kihozzák a qrva tdf-et piciben, nagyban meg nem? Vagy inkább nagyban meg semmit? WTF?
Azokon a AA-okon amúgy nekem is sokszor megakadt már a szemem, most meg nem mondom melyik modell, de van ami kiállásra, felni méretre még jobb is volt, mint a szintén AA 1:18-as sztori.
Amúgy az AA-nak is voltak ám olyanjai, valami slotcar volt asszem, furcsa egy próbálkozás volt.. 😄
Másnap a futár a modellel már kopogtatott is.. 😄
Türelmes voltam, de nem annyira. 😊
Amúgy meg a BBR kiadja open/DC-be a tdf-et nem ? Akkor hol a baj ? Csak azt ne írd hogy azért mert drága <#vigyor1>#vigyor1>
Mondjuk én vagyok annyira "nyugodt" ---ha beleszaladtam volna--- név és szszám alapján cím megtud, kocsiba be és le, baráti elbeszélgetés <#hamm>#hamm>
A baj hogy ezek a "nagy bűnözők" akik rögtön sírva fakadnak és egyből a yard.....
Gyártja az AA is, asszem még 1:43-ban is!
Csávókámnak ha leírtuk h "személyes átvétel", a szem-nél már becsukta a laptopot...
Telefonszám meg esélytelen.. de itt a számlaszámom, utald át mert jó árban van.. XD Persze a postacím már nem nagyon érdekelte. 😄
Volt akit beszopatott a rétinigger.. 😄
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play