Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • mikeman
    kicsit visszakanyarodva a tegnapi videóra:
    igen, erős csúsztatás azt a Minichamps 3,5CSL-t csúcsmodellnek nevezni, egy jobb AA ráver minőségben
    DE nem oly rossz az a gép, a MC a versenyautók terén igenis komoly minőséget tud(ott) produkálni, nekem több is van, mert "muszáj" volt néhány racing bömöst berakni a vitrinbe, és egyikre se tudok panaszkodni, bár az újabbak már nem igen nyithatók de a régebbiek, teljesen rendben vannak, mint pl a videóban látható 3,5CSL. Nekem is van egy, igaz nekem nem az ArtCar sorozatból való -nekem azok nem nagyon jönnek be- megaztán nálam kritérium volt a fehér alapon M csíkozás, nomeg ezek a ArtCar-ok piszok drágák, különösen a videóban látható Alexader Calder ihlette #93 gép
    ezt az egyet találtam az ebay-n azt is közel 500$-ért!!!
    tehát inkább úgy kellett volna hogy elhangozzon az ominózus mondat, hogy "gyűjteményem legértékesebb darabja", hiszen ritka és igen drága lett mostanság
    ha belegondolok hogy Kasza úr 100eur/db áron egy egész kollekciót árult..... :))

és néhány kép a sajátomról, ami már szintén nem egy olcsó darab lett időközbe, bár még nem közelíti meg az artcar-os tesó árát, de mondjuk eladót épp most ebből a #25 darabból egyet se találtam