269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • crosspeet
    En os igy hallottam h Audi volt hazon belul..
  • crosspeet
    Na baszki :D
  • crosspeet
    Asszem ebbe volt V8-as motor hatul!! :)
  • PP993RS
    Jaj ne csúfolódjál már egy prototípuson :)

Ha jól tudom ebbe volt az Audi V8-asa. És persze hátul.....
  • crosspeet
    Prototipus.. Nyilvan.
  • PP993RS
    A vakításfaktort mer'limitált és van hozzá egy szép bőrakármi
  • 355
    Milyen szép! :)))

• bulba
    A talapzatban lévő bőrkötés vajon mit rejthet?
  • bulba
    Igen, egy Monza
  • ndns
    jah, cserebe igen, 600 ropogos bak
  • PP993RS
    A belseje az milyen? Mindenhol látni a ragasztó nyomokat, (középső könyöklő, ülések piros szegélye, könyöktámasz) szélvédő is eláll, és ez csak egy kép-egy szögből..... de az ajtók íve se elég határozott, sebaj... gondolom cserébe legalább jó ára van
  • ndns
    Setet estet!

Utoljára szerkesztette: ndns, 2017.06.01. 22:06:44
  • crosspeet
    Tudok egyet.. ;)
  • mikeman
    amúgy milyen Opel ez, egy Monza?
  • mikeman
    hát ha lenne belőle piros nem is lenne kérdés hogy itthon is parkolna egy :)
  • bulba
    Az elöl/oldalnézetnek nem ártana egy kis nyomtávszélesítés és ültetés, hogy dögösebb legyen, így valóban max. átlagos. Ennek az autónak tényleg a seggében van a tüzijáték :D
    Minichamps gyártotta, viszonylag régebbi modell, de elég szép, érződik benne a spiritusz :)
  • crosspeet
    Koszonom szepen.
    Eddig 5 f430-as fordult meg idehaza, es azt kell h mondjam, ez veri mindet! Ezen minden rács, nem csak annak tunik! Es igen, ezen a felni meret is kafa naa.. :)
    Fenyezes is gyonyoru.. Klassz modell. ;)
  • crosspeet
    Ez tényleg qrva szép!!
  • mikeman
    jó vételnek tűnik az E39 M5, mert ingyen posta van hozzá bárhová a világba :)))))))
    amúgy, aszem az enyémet 22 ezerért vettem :)
  • mikeman
    gratulálok
    ennek kicsit arányosabb a felnije mint az alap 458-nak
  • PP993RS
    Azt nem értem miért akadsz ki rendszeresen hogy ennyiért mennek a modellek ;) Egy régi, hiányos lemezáru akármi megért 30-40ezret ? Vagy egy 1:43-as Ikarus ? Ugye hogy nem...

Amúgy meg hogy a viharba ne vennék meg ennyi pénzért, én is megvettem volna ha mondjuk az eu-ba hirdetik, (csak valószínű lecsúsztam volna, ha csak nem pont az orrom előtt rakják fel) ez gyakorlatilag egy full kész prototípus, (ami mellesleg marha jól néz ki ) 1(!)darab van belőle, meg lehet valahol még van egy piros is, ha azt be nem zúzták...

Abszolút kuriózum, sztem 3x-4x ennyi pénzért is simán ellehet majd adni, amúgy ha kiadják is tuti elkérték volna az árát, egy sima piros 355-ös is 2-300 euró körül megy, (már ha van eladó) már a feketék is kikoptak, azoknak is megy fel az ára, 1-2év is egy "sima" 355 is ennyi lesz mint most ez a ch.

Ha nagyon háborogni akarunk, hát háborogjunk.

Na ez a vicc, nem egy prototípus ami ki tudja hogy kikerült a piacra, már a sztori is tök érdekes... figyeld majd meg, ha nem egy igazi fanatikushoz került, akkor felfog ez még bukkanni, és majd nézd meg mennyiért fog elmenni ;)
    Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2017.06.01. 20:35:49
  • mikeman
    egész pofás kis modell ez
    ki a gyártó?
    ami az 1:1 autót illeti azért ott már nem olyan egyértelmű a szépség :)
    előröl mint egy akármilyen korabeli Opel, semmi különös
    oldalról mint egy 66-os Charger, ami nem épp dicséret
    az első képen, ahogy srégen hátulról áll, na úgy viszont elég pofás ám.... szóval elég érdekes a formája összességében :)
  • bulba
    Legygen itt egy szép Opel az estére ;)

• crosspeet
    amennyiben úgy érzed, hogy a Kyosho gyárt umbau modelleket, akkor igen..
  • eyeball
    - No akkor most ez egy umbau modell volt..?

Üdv.
  • crosspeet
    Szerintem meg hihető, hiszen valszeg csak az az egy létezik belőle. Hidd el, van olyan gyűjtő, akinek már önmagában ezért megérte.. És mert volt rávaló, talán ilyenek állnak a garageban 1:1-ben is.
  • eyeball
    - Most őszintén... el tudod képzelni, hogy ez a modell elment ennyi pénzért..? Értem én, hogy egy Ny-Európai honpolgár gyűjtő többet keres mint itt - keleten, de azért közel 500 dolcsi egy ilyen felső közép kategóriás modellautóért azért több, mint vicces. Én inkább el tudom képzelni azt, hogy mesterségesen felverték az árát (erre már volt és van is példa), de mivel a kutyának sem kellett ennyiért - levette, mondván azt, hogy elkelt.

- Ennyi pénzért nagyon komoly felső kategóriás die-cast modelleket lehet venni, amik önmagukban is megállnák a helyüket. Számomra nagyon parasztvakítás ez az egész...

Üdv.
  • 355
    Rohadjanak meg, nekem is volt 2db-ra előrendelésem. :(((

Az egyiket felmatricáztam volna ilyenre:

Több fotó a Rosso18.com-on

A matricacsomag mevvan, transkitem is van, egy HW 355 meg csak akad valahol.

Jó lenne egyszer a HW, Kyo vagy Bubu döntéshozóival beszélgetni egyet az okokról, mert gyűjtőként qrvára nem értem, hogy mi folyik itt.
  • goser
    jaja, így már megvan. Összekevertem egy másikkal...
  • crosspeet
    Goser kollégának, nekem ilyen érkezett, F430 hwe..

• crosspeet
    Érdekes h prototipus így kikerülhet az utcára..
  • crosspeet
    A minap ugyanilyen prototípust tolak az ebayen, horror áron, Premium Classixxs 1:12 Porsche szélesített speedster, illetve targa turbo 930-as! Eladták volna az évekkel ezelőtt kiállított prototipusokat..?? Utcára meg smafu széles Pócse.. Tiszta Aa bakker.
  • PP993RS
    Ezzel valaki jól járt... valószínű az egyetlen darab sárga, meg valahol akkor még lehet egy piros is...

A leírásban van egy csomó kép.

Remélem a kyonál is látják mennyiért ment el, (hiába best offer-es, legalább egy kiló volt sztem) jól elbénázták, ez egy full kész modell, hogyhogy végül nem adták ki???

Nagy kár marha jó ez a szín így a fehér felnivel+piros ülésekkel... 10/10

Arról nem beszélve hogy ezért később gyakorlatilag "bármit" ellehet majd kérni... fura hogy kikerült és nem zúzták be, vagy fene tudja mit kezdenek ezekkel.
  • PP993RS
    Nem pörög már úgy ? Hej de finoman fogalmaztál, régen jártál arra ;) őértük egy fél krokodilkönnyet se fogok ejteni... maguknak köszönhetik hogy közép gyenge modellek vannak már csak a poros polcokon, és a panasz hogy nem megy-nem megy.... persze hogy nem megy olyan árréssel... mehetett amíg nem tudtad kint mi-mennyi, ma már ember nincs itthon aki annyiért megvenné, na jó ma már senki nem vesz semmit, de régen (4-5éve) azért volt egy masszívnak mondható gyűjtőközönség itthon, aki azért szépen vette/vitte a modelleket.

Amúgy sztem itt talán mindenki egy kicsit ott "nőtt fel", ami persze így csalóka, mivel gyakorlatilag nem volt más, de a tényen nem változtat; szép modelljeik voltak, mindig egyfajta ünnep volt oda bemenni, nem tudtam mivel jövök ki, mert nem volt net, lövésem sem volt mik vannak kint, de pont ettől volt szép az egész.

Kyo, AA, PMA, UT, Exoto, volt minden és korrekt, jó áron. Aztán egyszer csak elszálltak, emlékszem Kyo 745-öst vettem 17ezerért, mondták hogy jön majd az E60 5ös is, bementem pár hét múlva és valóban ott volt.... kb. dupla annyiért .......... akkor kezdtem (meg gondolom még jópáran) nézegetni, hogy kint mi-mennyi..... és amikor még postával is sokkal-sokkal jobban megérte behozni egy-egy modellt akkor még szép hogy inkább onnan veszi az ember.

Ha meg netán érdeklődtél valamire, olyan magas lóról, pökhendi stílusba leosztottak, hogy csak na... mert megvan a vásárlóközönségük akiket nem érdekel az ár hanem megrendelik és bejönnek érte..... mikor mertem kérdezni hogy egy modell ami kint boltba(!) tehát számlával 169€ (és nyilván nem karitatív szervezet a német bolt se hogy bukóval adják) akkor az miért lesz náluk 250.... és miért kell 150-et otthagynom előleg gyanánt ;) jah hogyha netán nem venném át akkor is rendezve van a sztori

Amúgy volt még egy játék és makettbolt a Móriczon is, ott is voltak egész jó AA, UT modellek, mondjuk az elég drága bolt volt, cserébe ott is egy maximálisan elszállt, pökhendi nő volt, aki úgy nézett mindenkire mint egy darab sz.rra, amíg nem derült ki hogy veszel valamit jóóó drágán, akkor már persze kenyérre lehetett kenni...

Meg volt egy a Lurdy-ba is, bár ott inkább Maisto + Welly, a vége felé már Norev, Solido is, és elég masszív kínálatuk volt (színben is volt rendesen varia) ott is sok modellt vettem, de ott is volt egy főnökféleség nyanya aki vérbunkó volt, mindig beszólt hogy amíg nem fizettem ki addig nem bonthatom ki :)

Meg volt még két kisebb bolt a körúton a Blahától 1 v. 2 megállóra, az egyik gyakorlatilag egy pinyóba :) a másik meg egy körfolyosós régi ház udvarán, mindkettőbe csak Bubuk voltak és nem valami sok. De volt üvegvitrinjük a körúton, ott mindig ki volt rakva-kinyitva 2-3 darab, hosszú-hosszú percekig csak néztem őket, Muter alig bírt elrángatni onnan :)
    Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2017.05.30. 17:57:24
  • crosspeet
    Jajaa a Görgeyben is voltam, régen.. Köszönöm az infót! A vh sem pörög már úgy, igen, a net világa kinyírja a klasszikus boltokat sajnos.. :/
  • BMW M5
    A Barbapapa mint bolt már tuti megszűnt . Pár éve volt kiárusítás a MOM Parkban levő még utolsó megmaradt boltjukban és akkor még nagykeráron tudtam venni 1/18-as 2-es Golf CL-t 12.000 Ft körül... az jó biznisz volt
    Nem érdemes idehaza modellboltot fenntartani , a VH sem megy , pár éve Újpesten a Görgey utcában is volt egy modellbolt , ma már az sincs ( online még rendelhető náluk ) . Ma már online minden megvehető a bolt meg csak viszi a pénzt . Egyébként a Barbapapának és a Norev.hu nak is az a Dózsa úr volt a tulajdonosa aki szervezi évek óta a Váci úti modell börzét . Ott kint szokott lenni Norev modellekkel .
    Utoljára szerkesztette: BMW M5, 2017.05.30. 15:36:31
  • crosspeet
    Náluk vettem életem első "igazi" modelljét, egy Norev 930 Turbóst, aztán meg kicsit később Attila cimbid Greenlight Firebirdjét is.. :)
  • crosspeet
    igen, én is láttam fennt ott egy mára már ritkaságot, és ahhoz képest vicc áron. Szóval a Norev oldala jelzi, hogy ugorjak át a barbapapa oldalra a pontos készletért, az meg már nem is létezik.. nem tudom a Norev honlapja olyan lehet mint egy sírhely, megváltották 25évre, és akkor az addig ott hinti a kamut..? De tettem egy próbát, hátha okosabb itt valaki ilyen ügyben..
  • PP993RS
    Mint bolt (mármint létező valós bolt, nem webáruház) már nagyon régóta nincsen, a norev.hu is már évek óta ugyanaz*, a barbapapáról talán 5éve rendeltem utoljára, de már akkor is úgy voltak "nem biztos hogy van is amit készleten ír az oldal..." majd megnézik. Aztán ha vissza se hívtak az többnyire a "nem" volt

Szóval lövésem sincs, nem lepődnék meg ha már off lenne

*= bocs de most megint előjött egy sztori... árultam egy ritka norevet az olx-en, írt egy fazon hogy miért nézem hülyének a jónépet, ez a modell féláron megvehető vadiújba :) akkor pont volt kedvem belemenni egy ilyen unatkozó, agyhalottal való vitába, úgyhogy írtam neki hogy hol van féláron ? Ha tud linkelni egy helyet akkor megkapja annyiért a modellt ;)

Na kaptam egy norev.hu-s linket... mondom ez már évek óta halott oldal... persze válasz nem jött, azt lehet úgy volt vele hogy majd juuuuj, akkor bocsánat, adom annyiért ;)
  • crosspeet
    Hi!
    A Norev.hu illetve a Barbapapa.hu mint cég megszűnt végül..? Tudunk róla valamit..??? Valaki átvette vajon a készletet..?