Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja nem, speciale az nem köll, csak a sima érdekel.. vagy ha tényleg olcsó, akkor esetleg.. 😄
csak olcsón! De akkor nagyon! 😉
igen, jelen esetben a Kyosho tartja lejjebb a kifutó Hwe modellek árát, relatíve lejjebb..
Persze amit mindkét gyártó kiadott..
Persze amit mindkét gyártó kiadott..
Olcsón adta, az biztos. Ha ez a baj, akkor van megoldás. Van egy drága, sárga HWE 458 Speciale Ferkám, fasza fekete felnivel, ha érdekel :-)
Utoljára szerkesztette: goser, 2017.04.13. 10:52:37
Utoljára szerkesztette: goser, 2017.04.13. 10:52:37
igazából az vagyok.. 😊
Minek a csávónak a csak doboz..??? modell nélkül vette őket..??? WhatTheFuck..?! XD 😄
Minek a csávónak a csak doboz..??? modell nélkül vette őket..??? WhatTheFuck..?! XD 😄
Jó üzletember lennél, de ezt biztos mondták már 😊))
Nem minden van dobozban 😊 kb. a 20%-uk vitrinben, és azok forgolódnak 😊 de jellemzően az ablakos-dobozos modellek mindig a dobozban figyelnek.
Amúgy van egy ismim akinek tele a garage Kyo dobozokkal, csak dobozokkal! Jól néz ki és olcsó is......
Nem minden van dobozban 😊 kb. a 20%-uk vitrinben, és azok forgolódnak 😊 de jellemzően az ablakos-dobozos modellek mindig a dobozban figyelnek.
Amúgy van egy ismim akinek tele a garage Kyo dobozokkal, csak dobozokkal! Jól néz ki és olcsó is......
Adhattam volna annyiért, de 25ért se venné meg senki, Labdacsé aszem 27ért eladó kb. 1éve, a Kyo-nak "hála" ezeknek nem ment föl az ára, amúgy sztem 35ért is simán mennének, elnézve a többi -más A+-os gyártó által-NEM kiadott- HWE Ferrarik árát ...
amúgy meg ha dobozban figyelnek, van egy ötletem! Nekem a modellek a vitrinben vannak, az üres dobozok meg a gardróban. Üzleteljünk!
Oda adom az üres dobozokat, te meg a modelleidet! Így minkettőnknek több lesz a gyűjteménye!!! Naa..???
Oda adom az üres dobozokat, te meg a modelleidet! Így minkettőnknek több lesz a gyűjteménye!!! Naa..???
Pláne úgy hogy itthon találtad ........... és jól tudom hogy annak az eladónak nem is nagyon volt más -hasonló- modellje ??? Hogy kerülhetett hozzá.... hihetetlen 😊
magától nem esik az szét, csak ha tolod majd a postára, kell azért neki gondolom egy kis zötykölődés ahhoz h szétessen... némi fizikai behatás..
Csak ez azért szívás, mert így szétfognak esni -a szó szoros értelmében- a modellek, nekem dobozba figyel szinte az összes HWE, lehet rájuk kéne nézni...... vagy inkább nem 😊
Te is tehettél volna szivességet, pl h nem szaros 20ezerért kínálod ezt a 355-öst! 😄 De ennyiért, ha kell a gyerek tologatja, de nehogy már nálad porosodjon bakker... adtad volna 35-ért, tuti nincs tolongás akkor.. 😊
Igazándiból ilyenkor szívességet teszel ám! Mert egy csomó pénzt megspórolsz 😊))) Ati tudja mi mellé kellett volna nekem a 930 Turbo, így most az se kell, meg a tiéd se kell <#idiota>#idiota> (pláne úgy hogy nem is eladó)
tudom tudom, de lassan már egyszarvú esete az a fehér konti, szóval kell neki a vidéki levegő! 😄
nekem jött úgy háromt Elite modell, de lehet h négy is már, h kipottyant belőle ez-az.. szélvédő, rács.. pedig jó volt a csomagolás, egyszerűen 10 év sok volt neki, na meg a szar ragasztó.. szóval azokkal vigyázni kell.
Az valóban fehér, de az már úgy túl fehér sztem ...
A fehérnek OK a fekete belső, de egy piros autónak ....
A fehérnek OK a fekete belső, de egy piros autónak ....
Akkor arról se tudsz hogy a Tiéd menet közbe leesett a teherautóról ?
Elismerés a HW csapatának, hogy ilyen jó csomagolást csinálnak.
Ha már ragasztani nem tudnak.... pont egyik nap nyálaztam át a SuperElite FXX-et, és hát picit enged el itt-ott a ragasztó, de úgy spontán, saját dobozában tartva..... :/ azért ez egy erős ejnye.....
Elismerés a HW csapatának, hogy ilyen jó csomagolást csinálnak.
Ha már ragasztani nem tudnak.... pont egyik nap nyálaztam át a SuperElite FXX-et, és hát picit enged el itt-ott a ragasztó, de úgy spontán, saját dobozában tartva..... :/ azért ez egy erős ejnye.....
Asszem a Kyo 5000s fehér, az fehér ám belül is! Sajna az AA-m fekete belül..
Szép és különleges gép!
Megvettem volna -előled- <#nezze>#nezze> de nem kell még egy Conti a 25th (meg a Bubu) mellé.... Bár a 25.th-ra nagyon haragszom, a fekete belső miatt :/
Megvettem volna -előled- <#nezze>#nezze> de nem kell még egy Conti a 25th (meg a Bubu) mellé.... Bár a 25.th-ra nagyon haragszom, a fekete belső miatt :/
eskü nem tudok arról (sem) semmit..
Te is tudod hogy ment az átvétel 😉 de majd V. elmeséli ha elakarja 😊
Sztem a 355 az, (a gép, nem R.Peti) ami nem-pirosban szebb 😊 de hát kinek a papné ugyebár 😉
természetesen!
Qrva jól áll neki a sárga szín, tényleg nagyon szép..
Qrva jól áll neki a sárga szín, tényleg nagyon szép..
te szemétláda, két embernek is eladtad ugyanazt a modellt..?! 😄 😉
Tényleg, mit utalt akkor..? 😄
Ez is új nekem.. 😊
Tényleg, mit utalt akkor..? 😄
Ez is új nekem.. 😊
Igazán nincs mit, derék kis masina, Napfénybe csodás fénye van, sajnálom is, de most így akkor elengedhetem a GTS projektet is, az hiába UT, még mindig jóval drágább mint a HWE. (azt ha lesz egy eladó példány, úgy se fogom elengedni <#buck>#buck> )
ui.: ne feledd ha eladnád, nekem 18.390 lesz 😉
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2017.04.13. 10:24:46
ui.: ne feledd ha eladnád, nekem 18.390 lesz 😉
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2017.04.13. 10:24:46
Neked is ??? Nekem is megígérte... ezek a csabaiak....... <#circling>#circling>
Nincs itt komm.zavar, itt úgy jön le a dolog hogy én a rögtön szerzett pénz miatt inkább Neked adtam.... holott....... jóval drágább és jóval ritkább modellt tartottam pl. pont most Vozinak, úgy hogy közbe nagyon lett volna aki idejön házhoz, csengeti a manit és viszi...
És nem kértem se utalást se semmit előre, igaz aztán mégis utalt, de ezt majd elmeséli ha akarja ...
És nem kértem se utalást se semmit előre, igaz aztán mégis utalt, de ezt majd elmeséli ha akarja ...
ezt nekem ígérte!!!
Rohadjon meg....
neeem, csak vicceltem, ezt már én is összenyálaztam párszor, nagyon szép!!! sőt, gyönyörű... 😛
Rohadjon meg....
neeem, csak vicceltem, ezt már én is összenyálaztam párszor, nagyon szép!!! sőt, gyönyörű... 😛
nagy a mozgás Békéscsaba - Budapest vonalon <#smile>#smile>
Ma reggel futott be V mestertől :-)

Ma reggel futott be V mestertől :-)

mint a múltkori AA 930 Turbóval!
Attila meg te, á most nem, meg nem is tudom, oszt rá mind a ketten két hónapra, meg van még..??? 😄
Meg de mán nem eladó. 😄 De eladó volt..? Jaaa, de az akkor volt, most meg most van. 😄
Pénz beszél, kutya ugat! (ezt csak a Porschéra írtam).. 😊
Attila meg te, á most nem, meg nem is tudom, oszt rá mind a ketten két hónapra, meg van még..??? 😄
Meg de mán nem eladó. 😄 De eladó volt..? Jaaa, de az akkor volt, most meg most van. 😄
Pénz beszél, kutya ugat! (ezt csak a Porschéra írtam).. 😊
amúgymeg kapjátok be V-mesterrel! XD
Most taliztam vele, nálam a gép, fasza nagyon, köszönöm!!!
Most taliztam vele, nálam a gép, fasza nagyon, köszönöm!!!
Én meg nem védeni akarlak, de ahogy téged ismerlek, ha valamit lefikszáltok tutira, hogy pl köv.hónap 10-e, és utalok, akkor az félre van téve... volt itt egy kis komunikációs zavar, úgy érzem.. 😊
És ahogy V. mesterrel is beszéltük, ahogy Téged ismerünk, hamarosan menni is fog <#vigyor1>#vigyor1>
De akkor gyorsan kell megvenni mert utána megint meggondolod magad <#alien>#alien> <#alien2>#alien2>
De akkor gyorsan kell megvenni mert utána megint meggondolod magad <#alien>#alien> <#alien2>#alien2>
nA IGEN, ÉN VETTEM MEG A MODELLT, BÁR AHOGY ÍRTA IS A DRUSZA, NEM TUDTAM RÓLA, HOGY FÉLRE LENNE TÉVE BÁRKINEK IS, NEM LICITÁLTAM SENKIRE SEM RÁ
bocsi, qrva caps lock, már nem írom újra, így legalább nyomatékosabb.. 😊
De hogy a barátság megmaradjon, Hornandóval is, ha menne a háztól, akkor Te leszel az első akinek ajánlom a paripát! 😉
Remélem nincs harag..
bocsi, qrva caps lock, már nem írom újra, így legalább nyomatékosabb.. 😊
De hogy a barátság megmaradjon, Hornandóval is, ha menne a háztól, akkor Te leszel az első akinek ajánlom a paripát! 😉
Remélem nincs harag..
Megmondom őszintén volt rossz érzésem a "meghiúsult" üzlet miatt, eddig.... de ami a szívemen az a számon---> időt kértél a modell megvásárlására és 1nappal később már konkrétan mást veszel ... ez nekem nem áll össze.
Nem úgy ment a levelezésünk, hogy pár nap múlva vinnéd a modellt... hanem hogy időt kérsz és majd jelentkezel.
Továbbá azért írjuk le, mert egy történet sztem az elejétől a végéig kerek, nem kiragadva egy momentum... crosspeet kolléga érdeklődött a modell után -még előtted- írta hogy vinné csak olcsóbban, én írtam hogy fix az ára, írta hogy megnézi kell e neki a piros mellé, és jelentkezik, közbe én levettem, úgy voltam ha senkinek nem akkor maradjon, ekkor írtál hogy jegeljem majd jelentkezel. Én erre írtam hogy nincs mit jegelni, a modell nincs is hirdetve nem feltétlen eladó, ha találnék egy piros GTS-t, akkor eleve maradna, másnap várt egy üzenet cp-től; szégyelljem magam hogy nem engedek, hová utalja a pénzt..?
Nem éreztem azt hogy mi konkrétan és kizárólagosan megállapodtunk, volt egy dolog amit megbeszéltünk és amit én valóban bontottam, de elvégre a levegőben volt hogy el se adom, ha gerincmentes lennék simán írhattam volna hogy bocs... csoda történt, találtam GTS-t, vagy simán leejtettem.... mégse eladó. Cp-nek meg mondom hogy ide egy darabig ne linkelje a jövevényt, vagy mondja azt a bayről van... de én nem ilyen vagyok, bár megszoktam már hogy az igazság sokkal meredekebb, valakinél sértődés van.
De megfordíthatjuk, ha mondjuk Te írsz hogy utalsz és viszed, és én másnap írom cp-nek hogy bocs elkelt... lehet ő sértődött volna meg... de az is lehet nem... teszem hozzá ez pont nem egy olyan modell ami ilyen vihar a biliben nagy fogás lenne, elvégre itthon is árul egyet Labdacs, igaz drágábban de sztem engedne már belőle mivel elég régóta kínálja... öreg róka ő is a szakmában, tudja mi mennyit ér meg reálisan. Továbbá kint is tele a net, licittel simán ellehet csípni egyet -még postával is - jó áron, ezt is felajánlottam Neked, hogy segítek egy ilyen projektben. Ezek mellett azért ne menjünk már el..................
Azért írom ezt ide, mert Te hoztad ide a sztorit, ha esetleg szóba kerülne (vagy került) bármi, nem szeretném ha úgy maradna ahogy most kinéz a dolog.
Volt már innen is pár kollégával-jópár üzletem, nem hinném hogy bárki azt mondhatná nem lennék korrekt vagy rugalmas bármiről is legyen szó.
Nem úgy ment a levelezésünk, hogy pár nap múlva vinnéd a modellt... hanem hogy időt kérsz és majd jelentkezel.
Továbbá azért írjuk le, mert egy történet sztem az elejétől a végéig kerek, nem kiragadva egy momentum... crosspeet kolléga érdeklődött a modell után -még előtted- írta hogy vinné csak olcsóbban, én írtam hogy fix az ára, írta hogy megnézi kell e neki a piros mellé, és jelentkezik, közbe én levettem, úgy voltam ha senkinek nem akkor maradjon, ekkor írtál hogy jegeljem majd jelentkezel. Én erre írtam hogy nincs mit jegelni, a modell nincs is hirdetve nem feltétlen eladó, ha találnék egy piros GTS-t, akkor eleve maradna, másnap várt egy üzenet cp-től; szégyelljem magam hogy nem engedek, hová utalja a pénzt..?
Nem éreztem azt hogy mi konkrétan és kizárólagosan megállapodtunk, volt egy dolog amit megbeszéltünk és amit én valóban bontottam, de elvégre a levegőben volt hogy el se adom, ha gerincmentes lennék simán írhattam volna hogy bocs... csoda történt, találtam GTS-t, vagy simán leejtettem.... mégse eladó. Cp-nek meg mondom hogy ide egy darabig ne linkelje a jövevényt, vagy mondja azt a bayről van... de én nem ilyen vagyok, bár megszoktam már hogy az igazság sokkal meredekebb, valakinél sértődés van.
De megfordíthatjuk, ha mondjuk Te írsz hogy utalsz és viszed, és én másnap írom cp-nek hogy bocs elkelt... lehet ő sértődött volna meg... de az is lehet nem... teszem hozzá ez pont nem egy olyan modell ami ilyen vihar a biliben nagy fogás lenne, elvégre itthon is árul egyet Labdacs, igaz drágábban de sztem engedne már belőle mivel elég régóta kínálja... öreg róka ő is a szakmában, tudja mi mennyit ér meg reálisan. Továbbá kint is tele a net, licittel simán ellehet csípni egyet -még postával is - jó áron, ezt is felajánlottam Neked, hogy segítek egy ilyen projektben. Ezek mellett azért ne menjünk már el..................
Azért írom ezt ide, mert Te hoztad ide a sztorit, ha esetleg szóba kerülne (vagy került) bármi, nem szeretném ha úgy maradna ahogy most kinéz a dolog.
Volt már innen is pár kollégával-jópár üzletem, nem hinném hogy bárki azt mondhatná nem lennék korrekt vagy rugalmas bármiről is legyen szó.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen> Imádom az Amazont, 1/1-ben is majdnem lett ilyenem, és hogy rendőrautó, meg ez a hármas szín-kombó nagyon bejön, gratula!
A modellekért meg nincs mit, szívesen, máskor is 😊
A modellekért meg nincs mit, szívesen, máskor is 😊
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
Nagyon tetszik, mert elég különleges ez a Svéd Polis dizájn és persze hibátlan, ami ugyancsak figyelemre méltó, hiszen sok törékeny alkatrész található a modellen.
Talk loud say nothing... do you have any tobacco?
No de jut eszembe, egy másik kollégának is hálás lehetek a két KK Scale paripa kapcsán.
355 Petinek is köszönöm a segítséget! :-)
Ezekről csak ilyen béna "brick in the wall" képem van, de nagyon frankó modellek, és hát a 60-as évekből nem vagyunk elkényeztetve Ferrari típusokkal. Ez volt az egyik fő motivációm a beszerzéskor.
Sajna a jobb képeimet elkevertem valahová.
355 Petinek is köszönöm a segítséget! :-)
Ezekről csak ilyen béna "brick in the wall" képem van, de nagyon frankó modellek, és hát a 60-as évekből nem vagyunk elkényeztetve Ferrari típusokkal. Ez volt az egyik fő motivációm a beszerzéskor.
Sajna a jobb képeimet elkevertem valahová.
Sziasztok!
Nos úgy alakult, hogy meghiúsult egy a napokban lebeszélt modelles bizniszem, úgyhogy improvizálhattam egy másikat.
Még korábban érdeklődtem annál a srácnál, akinek a listáját Missa közzétette, ugyanis rábukkantam nála egy Volvo 121 Amazonra.
Tegnap este jelezte, hogy jön Pécsre és kérdezte, hozza-e le a modellt? Gondoltam mit veszíthetünk, persze, hozd magaddal mondtam.
Így hát ma délután beparkolt hozzám a második rendőrautó modellem.
Missának köszönöm a lista megosztását, Tamásnak alias kishaver pedig a modellt köszönöm és az ingyenes leszállítást.
Nagyon kedves, segítőkész és korrekt üzletfél.
Ez pediglen a vas:
Nos úgy alakult, hogy meghiúsult egy a napokban lebeszélt modelles bizniszem, úgyhogy improvizálhattam egy másikat.
Még korábban érdeklődtem annál a srácnál, akinek a listáját Missa közzétette, ugyanis rábukkantam nála egy Volvo 121 Amazonra.
Tegnap este jelezte, hogy jön Pécsre és kérdezte, hozza-e le a modellt? Gondoltam mit veszíthetünk, persze, hozd magaddal mondtam.
Így hát ma délután beparkolt hozzám a második rendőrautó modellem.
Missának köszönöm a lista megosztását, Tamásnak alias kishaver pedig a modellt köszönöm és az ingyenes leszállítást.
Nagyon kedves, segítőkész és korrekt üzletfél.
Ez pediglen a vas:
Sajnos erről nincs belső infóm.
A jogdíjak nem hiszem, h zavarnák őket. Jönnek kifelé a HE modellek, a CMC is előállt a GTO-val, tutira van valami megoldás. És a 355 Ch visszahozná az árát, vinnék, mint a cukrot. Akár a rajtszámosakat is.

A jogdíjak nem hiszem, h zavarnák őket. Jönnek kifelé a HE modellek, a CMC is előállt a GTO-val, tutira van valami megoldás. És a 355 Ch visszahozná az árát, vinnék, mint a cukrot. Akár a rajtszámosakat is.

Ez volt a HW átka, túl sok idióta kisautót gyártottak béna, óriás kerékkel, aztán gyorsba átestek a ló másik oldalára, lett néhány lufigumis, és azért persze lett ami jó lett... de lehet csak véletlen.
Az pl. rejtély a HWE TR gumiját hogy sikerült totál jól belőniük, pláne hogy a hátsó lufibb.... de azt pl. összehozták.
Az pl. rejtély a HWE TR gumiját hogy sikerült totál jól belőniük, pláne hogy a hátsó lufibb.... de azt pl. összehozták.
Valószínű fingjuk nem volt mi-merre hány méter, csak lemodelleztek egyet, amúgy egyáltalán nem rossz a HWE motorja, viszont alulról megint egy csapás a Kyo-hoz képest, (kipuf környéke) bár ilyenekről beszélni a rezsin világban 😊
Volt HWE 308-asom rövid ideig, de eladtam mert nem nyithattam arrafelé is :/ de simán elhiszem hogy rátett még egy lapáttal a Kyo, pedig fényképről ott se látni hogy annyival "jobb" lenne... fura ez.
A rezsin F40-est meg TR-t vegye meg akinek két anyja van... pont két bukólámpás és régi gépet -amin tényleg van mit nézni- megvenni zárt rezsinben... nagyon gáz. Ha valaki a régi DC mellé vesz egy rezsint azt mondjuk megértem. De aki lecseréli.... és biztos sokan cserélik, mert látványosan több Kyo fém TR és F40 lett mióta kijött a műanyci...
Ugyanez volt mikor kiadta a GT-S a 993 turboS-t, elkezdtek jönni a bay-re a régi UT-k....
Én amúgy nagyon csipázom az UT féle 355-öst, sztem formára nagyon jó, jobb mint a HWE, és pont most írtam egy kollégának, hogy "csak" az a baj, hogy minden másban gyenge... az eleje full zárt, nincs nyereg, gyenge utas-motortér.
Max. egy GTS-t tudnék elképzelni, annak már flokkolt a bele, van nyerge, és egész ritka gépezet 😉
Emlékszem milyen húzós ára volt annak is -mármint egy mezei UT 355-ösnek!- még nem jött ki a HWE.... így mennek ezek.
A rezsin F40-est meg TR-t vegye meg akinek két anyja van... pont két bukólámpás és régi gépet -amin tényleg van mit nézni- megvenni zárt rezsinben... nagyon gáz. Ha valaki a régi DC mellé vesz egy rezsint azt mondjuk megértem. De aki lecseréli.... és biztos sokan cserélik, mert látványosan több Kyo fém TR és F40 lett mióta kijött a műanyci...
Ugyanez volt mikor kiadta a GT-S a 993 turboS-t, elkezdtek jönni a bay-re a régi UT-k....
Én amúgy nagyon csipázom az UT féle 355-öst, sztem formára nagyon jó, jobb mint a HWE, és pont most írtam egy kollégának, hogy "csak" az a baj, hogy minden másban gyenge... az eleje full zárt, nincs nyereg, gyenge utas-motortér.
Max. egy GTS-t tudnék elképzelni, annak már flokkolt a bele, van nyerge, és egész ritka gépezet 😉
Emlékszem milyen húzós ára volt annak is -mármint egy mezei UT 355-ösnek!- még nem jött ki a HWE.... így mennek ezek.
Azt hittem van valami nagyon titkos belső infód <#nezze>#nezze>
Kiadhatják egyáltalán ? A hülye jogdíjjak?? Nem inkább megy a para hogy mit lépne a ferka ? Mert minden adott, nem egy nagy kunszt azt a verziót kidobniuk...
Kiadhatják egyáltalán ? A hülye jogdíjjak?? Nem inkább megy a para hogy mit lépne a ferka ? Mert minden adott, nem egy nagy kunszt azt a verziót kidobniuk...
Három év késés után honnan tudjam? <#nemtudom>#nemtudom> Asszem még semmivel se késtek annyit, mint ezzel, mégse vették le a listákról.
És ne felejtsük el a HW F430 és 458 23,5"-os kerekeit sem... Gyárilag asszem 19" volt a max. az F430-ra.
Na de az mit jelent? Te biztos tudod hogy-mennyit csúsztatnak ...
Kifogják adni ? Nem lenne jó hír, mert ezek után holt ziher hogy rögtön zsákolnék egyet <#idiota>#idiota>
Kifogják adni ? Nem lenne jó hír, mert ezek után holt ziher hogy rögtön zsákolnék egyet <#idiota>#idiota>