Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • eyeball
    "Cimbi, nem érted a Maunika-Fikusz nézőközönség lelkivilágát. Ha Exotokat, CMC-ket meg hasonlókat mutogatnának, amik darabonként többe vannak, mint a nézők átlagkeresete (nem a statisztikai 200-valahány-ezer, hanem a valós <100eFt), akkor egyrészt fel se fognák, másrészt fáklyás parasztokként, kiegyenesített kaszával megindulnának a gyűjtők otthonai felé.+

- A "számból" vetted ki a szót, pont ez jutott az eszembe nekem is. Az üzletemben anno az egyik vitrines szekrényembe betettem 10 db. Autoart / Kyosho Porsche - Ferrari modelleket. Az ügyfelek mindig elképedve, csodálattal nézték meg, a tekintetüket mint egy mágnes - vonzották oda, főleg akkor, ha bekapcsoltam a vitrin mögött elbújó LED világítást is. Volt egy apuka a kisgyermekével, aki megkérdezte, hogy ugyan mibe fáj egy - egy ilyen modellautó, merthogy a fiának is szívesen venne egy ilyen játékautót(!). Mikor jeleztem hogy ez nem igazán a játék kategória, nagy mellénnyel közölte, hogy addig el nem megy - amíg az egyik (hát persze, a Kyo-féle F40-et) Ferrkát meg nem veszi tőlem. Mikor megmutattam a licit oldalakon feltüntetett árakat, elsápadt és sűrű bocsánatot kérve kiszédült az üzletből. A baj ott kezdődött, amikor megtudták hogy ezek micsoda kis (árban is) különlegességek - többen voltak olyanok, akik szinte csak azért jöttek be hozzám, hogy ezeket megnézhessék közelebbről is. A végén annyira nyomasztó és terhes volt ez a bejárogatás, hogy úgy döntöttem, inkább hazaviszem őket - megszabadulva attól a kellemetlen következmény esélyétől - hogy feltörjék az üzletemet - ellopva azokat. Most akkor el lehet képzelni, milyen kisebb tolongás lehetett volna, ha az összes eddigi verda ott parkolt volna a vitrinekben...

Üdv.