Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Belehet mutatni a medzsó gyűjtést-fabrikálást, nekem sincs bajom vele, mindenki csinálja azt amiben örömét leli, de itt pont a lényeg maradt ki; a minőségi 1:18, 1:12, amiért tényleg "betegen" szeretjük ezt a szakmát, és amiért bánt minket ha a laikus lebuburágozik egy kyo F40-est, és nem is egy bliszteres vacak lesz az amiért félni kell mit szól az'zasszony...

Az se javított a dolgon hogy odaraktak a végére egy Minichampsot mint a "csúcs"... mondjuk ez nem feltétlen a szerkesztők fekete pontja.

Még a kyo Ghost is jobb lett volna, ha azt nyitogatják, kiszedik az esernyőt, le-felhajtják benne a kis bizbaszokat... abba legalább van spiritusz, úgy hogy még az sincs egy lapon egy igazán komoly 1:18-cal.

Én minőségi gyártóktól raktam volna be kultikus autókat, kyo, AA... mitomén---> TR, F40, 911, 959, Countach, Diablo, Vette, Mustang, amire még egy laikusnak is beindul(hat) a nyálelválasztása. Aztán belehetett volna mutatni 1-2 tejesdobozt, mint a modellgyártás elrontója és akkor a végére az igazi 6számjegyű csúcsokat... CMC / BBR / Exoto, vagy valami brutál 1:12-est, mondjuk diorámába, amiről elgondolkodhat a tv előtt a user, hogy bameg ez most tényleg modell volt vagy 1:1 ?
    Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2017.06.30. 17:27:55