Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #267258 Kösz ! 
Szép ez a kék is... monitoron is átjön milyen szép a lakk... (és a szemcseméretet)
Gombolkoztam a kéken, de az M5 is kék+szürke belső, nem akartam hogy az egyik netán-tán üsse a másikat, no meg a karbonért se vagyok oda, ha már van akkor legyen fekete az autó és akkor nem dominál.
Nem volt még a kezemben (más) Paragon modell, így én csak ebből tudok ítélkezni, de nekem bejön... Simán hozza a Kyo BMW-k szintjét, és igen az alsó rács tré, a vese ráccsal semmi gáz hogy van egy kis mélysége.
Az 1:1-eseken is már ilyen kamurácsok vannak
najó nyilván nem az M-eseken.
A hátsó lámpa-csomagtartón lévő egységét viszont nem tudtam megcsinálni, anyagában homály, de ahogy nézem a netet nem vagyok egyedül a problémával... kár érte, mert amúgy nagyon szép, főleg a hátsó profil brutál, a beázott lámpa fíling meg jól lehúzza....
Leszedtem és lefestettem feketével a helyzetjelző "csíkokat", így legalább erősebb és jobban átüt, meg amennyire tudtam és engedte a lámpafesték felpolíroztam, így végül is nem vészes, ha lement a 3nap csoda=szenvedés majd ránézek
Bezzeg a modell dobozán+a talpon is van "QC PASS" matrica... ezekkel szokott mindig gáz lenni ;)