Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XD komédiás.. 😄
mikeman
a XJ220-at én is nagyon várom (NFS2 <#buck>) remélem nem horror ár lesz
és mellé a CLK GTR 😊
ezekre már nagyon rég vágyom, bár mindkettő már megvan maistoba, de nyilvánvalólag az nem az a szint amire vágyom 😊

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"

Azért az "újságos bliszteres szemetes" dumán hangosan felnevettem 😄

Jó ez sztem, ettől bolha egy bolha <#smile> kellenek oda az ilyen fightok, csak a sok agyhalott mindig egyből töröl... mintha bármi jelentősége lenne azon az ócska fóromon ha lemegy egy-egy ilyen beszélgetés a sok vacak közt.

Bár látod, van akivel még ők se mernek szórakozni <#gun> és marad minden 😊
mikeman
nagyon pöpecek lettek <#eljen><#eljen>
remélem egyszer már megnézhetem őket 😊

Hátha az elvetemültek megveszik... ez semmi másról nem szól. Ha meg a kutyának nem kell.... na bumm, elengedünk 50-100€-t.

Mondom ugyanezt csinálja a BBR / TM is, minden új modelljük 190-200€, 1év múlva meg a feléért megveszed, teszem hozzá annyit meg is érnek, nem egy viccdobozos, ragasztónyomos, festék+ilyen/olyan hibás vackok.

Hamarosan jön ki tőlük az XJ220, ha az is lemegy ilyen 30ezer alá, könnyen lehet lesz még egy rezsinem <#alien>
Nagy és kicsi😊

BMW M5
Sikeresen összeveszett 2 emberrel és amikor már lecsitult volna a dolog páros lábbal ugrálni kezdett egy 3.-ik eladó árképzésén.... csak , hogy lássa a nagyérdemű , hogy ö keni-vágja a témát <#crazya>

blood sweat and beers

Lacibá teljesen kész.. 😊
mikeman
gyúrok én kedves László, gyúrok 😊
csak épp az eladók is rágyúrnak az árra és én 200euro+ nem akarok érte adni 😞(
de addig is itt a másik kedvenced 😊

ez is, csak úgy mint az Espada, kicsit csúnyácska a kor sportkocsijaihoz képest, a funkciónak alárendelték a formát, de azért jópofa részletekkel próbálták az esetlen formát ellensúlyozni, és nekem pont ez tetszik benne, és bár csak azért vettem hogy teljes legyen a sor, de ma már nem adnám komolyabb pénzért se 😊)

BMW M5
Én még csak fotókon láttam a modelleket de ha tényleg gyengébb az Otto-nál akkor még inkább nem értem a 140 Eurós árat <#nemtudom>

blood sweat and beers

BMW M5
A Makett és Modell BOLHAPIAC fórumon megint megy a bré méregetés világpiaci árakon <#violent>

blood sweat and beers

ahogy Peti mondja, külön jött a modell, külön a tábla, külön a vitrin, külön a jelvény.. 😊
De vigyázott rá mindenki hála Istennek! 😊
köszönöm! 😉
Nos igen, ugye a fehér Countach az Autoart, a fekete F40 pedig Kyosho (he), szóval biza ezek nyitható bukólámpásak! 😄
Jaa, értem 😊
Na de könyörgöm azt valaki csak megnézi és felrakja, és ez már nem az első és nem is a második ilyen ultra-gáz baki...

Számomra az ilyen "apróságokból" látszik milyen durván "iparág" lett ez... És mindenen ezt érezni; árak-minőség, bakik, "jó lesz az" belexarás.
Én azt azért annyira nem félteném 😊

A modell meg a bőr motyó otthon várta a táblácskát a kollégánál. 😉
Amúgy a Norev féle limitáció is kamu, kizárt hogy pl. az 1000db-os grafit S600 eddig kitartson, úgy vitték minta cukrot és még mindig sz.rásig vele a bay...

Lehet maga a doboz limitált, az egyiken egy bukósityakos, autós srác, a másikon ugyanaz csak kismotorral, a harmadikon meg egy másik akármilyen grafika, de hogy ami benne van az tuti nem ezres limit.
Ezeknél milyen para hogy (a fél földet átívelő) út közben ne focizzanak vele a csomagszállítók....
A CK oldalon a Company-ban ott vannak a munkatársak,fotóval. Egy bizonyos Jenny Bernhard nevű hölgy a fényképészük. Valszeg fotózni tud,de a modellekhez abszolút nem ért.. 😊
Faxányos!

Tisztára mint egy p.rasztvakítás többszáz €-s rezsintalp <#vigyor1> csak itt ami rajta áll is érték, nem egy lufi.
Estét! Kicsit visszafogottan, Nevada államból, egészen pontosan Las Vegasból betáblásodtam.. 😊
Kis apróság, de így teljes most..

Én ugyan gyűjtők resint is, de Rover és a Supra is nagyon gyenge bőven az Otto minőség alatt van😞 pedig a Suprát nézegettem nagyon. Idő kérdése GT/Otto is csinál majd normálisabb minőségben is.

A Kyosho Supra-NSX-300ZX (kb. ebbe a sorrendbe) 1-1ig gyenge modellek, az egyik legextrémebb példája hogy a kereslet-kínálat néha milyen horror árakat tud szülni... bár az AA NSX azért helyre rakta a Kyo NSX-et, ahogy kiadták a kutyának nem kell még negyed/ötöd áron se.

Ez lenne a többivel is, érthetetlen hogy az AA nem lovagolja meg, de aszem ezt pont nemrég beszéltük.
BMW M5
Elég jó áron vannak úgyhogy borítékolhatóan igy is hamar elfogynak majd .
Más.
Ez az LS Collectibles eléggé ráállt a hiánypótló 1/18-asokra . Igaz műgyantában de ma már az lenne a fura ha fémben hoznák ki ezeket . A 300 ZX leginkább Kyosho-ban lenne a legjobb de ma már brutál árakon szokott lenni .

blood sweat and beers

Géptető is világosabb... külön fújják a nyitható elemeket, oszt néha más az árnyalat, a bmw meg............. :/

Ha leraknának elé egy műcerkát, sztem azt is rezzenéstelen arccal lefényképeznék aztán a másik zombi már rakná is fel az oldalra.
BMW M5
Mai megjelenések :

A Bömöst csak azért mert a CK-s "fotóművész" már megint odafigyelt a részletekre <#eplus2>

A most megjelent Norev bálnának meg mintha nem egyezne a karosszéria színe az ajtókéval <#nemtudom>

blood sweat and beers

Missa
Hmmm. Nekem annyira nem jött be soha ez a III. generációs Charger. Aztán jött ennek a gun-metal verziónak a megvásárlási lehetősége (köszönet érte Janeenak). Gondoltam ha már van I. és II. generációs, legyen teljes a kép a III. generációval. Amint megvettem, beleszerettem (persze "A Charger" nekem továbbra is a II. generációs, főleg a '68-as). Én általában vonzódom a vinil tetős, mod top és gator top kocsikért, szóval ez nekem nem volt gond. Tény, ha nagyon lehetett volna választani inkább valamelyik plum crazy változat (akár fehér, akár fekete tetős), vagy a vörös fehér tetős között, ők nyertek volna a gun-metal ellenében. De már nem bánom, parádés jószág ez is.

"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA

Missa
Na ez is igazán tetszik! Akár csak a Diablo-d! Nem akarlak cukkolni, de igazán rágyúrhatnál már a harmadik Lambó kedvencemre. Az Espada-ra. <#nevetes1>
Ha már én nem gyűjtök Lambókat. Bár kéne, csak kevés a helyem egy újabb típusra.
Ja, az Urraco is tetszik! Az még igaziban is kellene. Báááár, a többi is.

mikeman
hát nem csodálom
hozzám is tudna ám ragaszkodni 😊)))

mikeman
te egy gondolat olvasó vagy 😊)))

mikeman
vajh honnan? <#circling>

BMW M5
Hmm.......valahonnan ismerős <#awink>

blood sweat and beers

Szép is az, bár SV-ből mind3 szín bitang. Nekem a fekete is nagyon bejön... (nem a majsztó)
goser
Hát a kék nálam is alapgép lett :-) nagyon ragaszkodik hozzám :-)
goser
Gyanús, hogy nem a fekete maisto sv-ről van szó :-) mondjuk azt már eladtam, miután meglett a kék :-)
A kék SV-ért ? Amit legóért vett itthon ? <#vigyor1>
mikeman
hát sok mindent be tudnék áldozni a gyűjteményemből egy bizonyos Diablo modelledért cserébe, speciál ezt sose semmiért, ez alap gép nálam 😊)
van 3 Countach-om, még max egy AA 25th-s kellene, de annyira nem tetszik mint amennyire drágán mérik azokat
Utoljára szerkesztette: mikeman, 2017.03.22. 20:50:42

goser
Nagyon szép darab! Egy ilyen nagyon kellene a gyűjteménybe
Gyönyörű <#smile>
Gáz....
Ez nem vitás, a Testarossa is béna nyitott lámpával, de azért legyen csak nyitható 😊

Egy drága modellnél én elvárom, egy Bubu vagy Maisto vagy akár egy HW(E) nyilván más tészta.
Így már mindjárt más 😉 faxa!
mikeman
igen jobban néz ki ezzel a rally felnivel, de nekem itt meg a fekete tetővel van bajom őszintén szólva
a 2. generációs Chargereken szerintem jól néz ki, de itt ez a lapított tető annyira egy egységet képez a kasznival hogy nekem kicsit erőltetett ez fekete tető
nekem itt mindig is idegenül hatott
de ez ízlés dolga, kinek a pap kinek papné, nekem speciál lánya.... ahogy mondani szokták volt 😊

mikeman
ismerős érzés
hányszor gyengültem el más típusokkal, aztán a végén mindig eladás lett a vége 😊

mikeman
nekem is megvannak ezek az évjáratok is, de nem akartam ezt a ferraris oldalt ennyire leoffolni 😊)))))
amúgy a barna 69-esnek be kéne állítani a baloldali fényszóróját, a szembe jövőket biztos vakítja 😊)))))

mikeman
háááát nekem a BMW-k mellett a Lambokat gyűjtöm nagy szeretettel és törekedve a teljességre, de hogy ilyenem nem lesz az is biztos
már önmagában az is gázul néz ki hogy a felni ugyanolyan színű mint a kaszni, de mondjuk abból egy alkalmasabb színbe még el tudnám képzelni ezt a verziót (mondjuk fehérbe)
de ez a körömlakk szerű festék ez nekem túl stricis
na és a lámpákról nem is beszélve.......... nem nyitható <#nezze><#circling>

egy Countach modell így néz ki 😊)

355
GT-Spirit 1/18 Koenig Specials Lamborghini Countach Turbo

Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net

Missa
Bizony, hogy nem úgy van. A 308 GTB-ből nincs GTS verzió. A korai 308 GTB-ből csinált a Kyosho vöröset, sárgát és a kék Paris Debut verziót.
Gyakorlatilag a Kyosho féle sima 308 GTB a korai, műgyanta kasztnis Vetroresina-nak felel meg. Ezeket a Vetroresina-kat 1976-77 között gyártották, 808 darab készült belőlük. Mind csak GTB, zárt verzióban. A GTS-t 1977-től kezdték gyártani, már fém karosszériával.
Az egyik megkülönböztető jegyük a hátsólámpák voltak.
A Vetroresina-knak hátul az indexük tele narancssárga volt. A tolatólámpa külön egységként a lökhárítóban volt.

1977-ben átálltak a fém kasztnival gyártásra, ekkortól már volt sima GTS (nem GTSi, nem QV GTS) gyártásra. Ezeknek a fém kasztnisoknak
GTB/GTS, már a megszokottabb, indexközepén levő tolatólámpás lámpa egysége volt:

Na ilyet nem gyártott a Kyosho. GTS verziót a QV-knál kezdett csinálni. Azért furcsállottam a 6 darab Kyosho 308-328 sorozatot.
A színverziókat nem számítva 5 féle modellt gyártottak. 308 GTB, 308 GTB QV, 308 GTS QV, 328 GTB, 328 GTS.

Na de több részlet van itt: Kyosho Ferrari 308

355
Nem vagyok a vitrinem közelében, de nem úgy van, hogy 308 GTB/GTS, 308 QV GTB/GTS, 328 GTB/GTS? Ha jól rémlik, nálam össz. 8db 3x8-as van, ebből 6 Kyo, 1 HWE Magnum, meg egy Anson, ami a nagy első lámpái szerint 328 GTB Turbo.

De lehet, hogy csak 7 <#smile>

Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net

Missa
Tudom, kicsit eltávolodok most a lényegtől, kell-e nyitható lámpa egy modellre? De egy kicsit talán idepasszol.
Szóval van ez a Ferrari 365 GTB/4 Daytona. Szerintem az igazin is elég szarul néz ki a bukólámpa, főleg nyitva.

Na de hát a fő piac, az USA igényei szerint a korai verziók lámpái túl alacsonyan voltak:

Szóval ez a modell nálam is csukott lámpákkal parkol a vitrinben, valahogy harmonikusabb úgy:

Mondjuk így meg qrva jól néz ki szerintem: