Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és mellé a CLK GTR 😊
ezekre már nagyon rég vágyom, bár mindkettő már megvan maistoba, de nyilvánvalólag az nem az a szint amire vágyom 😊
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
Jó ez sztem, ettől bolha egy bolha <#smile>#smile> kellenek oda az ilyen fightok, csak a sok agyhalott mindig egyből töröl... mintha bármi jelentősége lenne azon az ócska fóromon ha lemegy egy-egy ilyen beszélgetés a sok vacak közt.
Bár látod, van akivel még ők se mernek szórakozni <#gun>#gun> és marad minden 😊
remélem egyszer már megnézhetem őket 😊
Mondom ugyanezt csinálja a BBR / TM is, minden új modelljük 190-200€, 1év múlva meg a feléért megveszed, teszem hozzá annyit meg is érnek, nem egy viccdobozos, ragasztónyomos, festék+ilyen/olyan hibás vackok.
Hamarosan jön ki tőlük az XJ220, ha az is lemegy ilyen 30ezer alá, könnyen lehet lesz még egy rezsinem <#alien>#alien>

blood sweat and beers
csak épp az eladók is rágyúrnak az árra és én 200euro+ nem akarok érte adni 😞(
de addig is itt a másik kedvenced 😊
ez is, csak úgy mint az Espada, kicsit csúnyácska a kor sportkocsijaihoz képest, a funkciónak alárendelték a formát, de azért jópofa részletekkel próbálták az esetlen formát ellensúlyozni, és nekem pont ez tetszik benne, és bár csak azért vettem hogy teljes legyen a sor, de ma már nem adnám komolyabb pénzért se 😊)
blood sweat and beers
blood sweat and beers
De vigyázott rá mindenki hála Istennek! 😊
Nos igen, ugye a fehér Countach az Autoart, a fekete F40 pedig Kyosho (he), szóval biza ezek nyitható bukólámpásak! 😄
Számomra az ilyen "apróságokból" látszik milyen durván "iparág" lett ez... És mindenen ezt érezni; árak-minőség, bakik, "jó lesz az" belexarás.
A modell meg a bőr motyó otthon várta a táblácskát a kollégánál. 😉
Lehet maga a doboz limitált, az egyiken egy bukósityakos, autós srác, a másikon ugyanaz csak kismotorral, a harmadikon meg egy másik akármilyen grafika, de hogy ami benne van az tuti nem ezres limit.
Tisztára mint egy p.rasztvakítás többszáz €-s rezsintalp <#vigyor1>#vigyor1> csak itt ami rajta áll is érték, nem egy lufi.
Kis apróság, de így teljes most..
Ez lenne a többivel is, érthetetlen hogy az AA nem lovagolja meg, de aszem ezt pont nemrég beszéltük.
Más.
Ez az LS Collectibles eléggé ráállt a hiánypótló 1/18-asokra . Igaz műgyantában de ma már az lenne a fura ha fémben hoznák ki ezeket . A 300 ZX leginkább Kyosho-ban lenne a legjobb de ma már brutál árakon szokott lenni .
blood sweat and beers
Ha leraknának elé egy műcerkát, sztem azt is rezzenéstelen arccal lefényképeznék aztán a másik zombi már rakná is fel az oldalra.
A Bömöst csak azért mert a CK-s "fotóművész" már megint odafigyelt a részletekre <#eplus2>#eplus2>
A most megjelent Norev bálnának meg mintha nem egyezne a karosszéria színe az ajtókéval <#nemtudom>#nemtudom>
blood sweat and beers

"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA
Ha már én nem gyűjtök Lambókat. Bár kéne, csak kevés a helyem egy újabb típusra.
Ja, az Urraco is tetszik! Az még igaziban is kellene. Báááár, a többi is.
van 3 Countach-om, még max egy AA 25th-s kellene, de annyira nem tetszik mint amennyire drágán mérik azokat
Utoljára szerkesztette: mikeman, 2017.03.22. 20:50:42
Egy drága modellnél én elvárom, egy Bubu vagy Maisto vagy akár egy HW(E) nyilván más tészta.
a 2. generációs Chargereken szerintem jól néz ki, de itt ez a lapított tető annyira egy egységet képez a kasznival hogy nekem kicsit erőltetett ez fekete tető
nekem itt mindig is idegenül hatott
de ez ízlés dolga, kinek a pap kinek papné, nekem speciál lánya.... ahogy mondani szokták volt 😊
hányszor gyengültem el más típusokkal, aztán a végén mindig eladás lett a vége 😊
amúgy a barna 69-esnek be kéne állítani a baloldali fényszóróját, a szembe jövőket biztos vakítja 😊)))))
már önmagában az is gázul néz ki hogy a felni ugyanolyan színű mint a kaszni, de mondjuk abból egy alkalmasabb színbe még el tudnám képzelni ezt a verziót (mondjuk fehérbe)
de ez a körömlakk szerű festék ez nekem túl stricis
na és a lámpákról nem is beszélve.......... nem nyitható <#nezze>#nezze><#circling>#circling>
egy Countach modell így néz ki 😊)

Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
Gyakorlatilag a Kyosho féle sima 308 GTB a korai, műgyanta kasztnis Vetroresina-nak felel meg. Ezeket a Vetroresina-kat 1976-77 között gyártották, 808 darab készült belőlük. Mind csak GTB, zárt verzióban. A GTS-t 1977-től kezdték gyártani, már fém karosszériával.
Az egyik megkülönböztető jegyük a hátsólámpák voltak.
A Vetroresina-knak hátul az indexük tele narancssárga volt. A tolatólámpa külön egységként a lökhárítóban volt.
1977-ben átálltak a fém kasztnival gyártásra, ekkortól már volt sima GTS (nem GTSi, nem QV GTS) gyártásra. Ezeknek a fém kasztnisoknak
GTB/GTS, már a megszokottabb, indexközepén levő tolatólámpás lámpa egysége volt:
Na ilyet nem gyártott a Kyosho. GTS verziót a QV-knál kezdett csinálni. Azért furcsállottam a 6 darab Kyosho 308-328 sorozatot.
A színverziókat nem számítva 5 féle modellt gyártottak. 308 GTB, 308 GTB QV, 308 GTS QV, 328 GTB, 328 GTS.
Na de több részlet van itt: Kyosho Ferrari 308
De lehet, hogy csak 7 <#smile>#smile>
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
Szóval van ez a Ferrari 365 GTB/4 Daytona. Szerintem az igazin is elég szarul néz ki a bukólámpa, főleg nyitva.
Na de hát a fő piac, az USA igényei szerint a korai verziók lámpái túl alacsonyan voltak:
Szóval ez a modell nálam is csukott lámpákkal parkol a vitrinben, valahogy harmonikusabb úgy:
Mondjuk így meg qrva jól néz ki szerintem: