Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Missa
    Érdekes lenne. Ha lesz róla bővebb infód jelezd légyszí'.
    A GL mostani "katalógusában valóban van Eleanor, két féle változatban is. A hagyományosban és a polished változatban. Itt megnézhető mind kettő: Greenlight - Eleanor
    Kíváncsi lennék a HE Collector Editionra.
    Nem sok GL modell volt a kezemben, de amiket "személyesen" is láttam, vagy fotókat róluk, az össz véleményem az, hogy első ránézésre jók. Aztán kiderül, hogy valami régebbi, nem Authentics kategóriás ERTL változat (egy karos ajtók, elnagyolt motortér), vagy új fejlesztés és nyithatatlan die-cast. Vicc, de az ERTL féle Ford Torino (a'la Starsky & Hutch), ami nyitható volt, átalakították zárt die-cast-ra. Szóval érdekes koncepció. Én egy darabig nagyon rá voltam izgulva az Artisan sorozatuk Chevy Impala-ra. Addig, amíg Mikeman nem küldött fotókat róla. Kívülről szép, de az alja lehangoló, hasonlóan egy resinhez. Nem akarnék belemenni a resin kontra DC vitába. De ha már DC változatban csinálják meg, az sem zavar, ha nem nyitható (bár egy-egy motortér elég látványos tud lenni) elfogadom, de legalább az alját, a futóműveket megcsinálhatnák tisztességesen.
    Persze van olyan GL, amit mondhatok prémiumnak is! Sőt, van nekem is. Ezek a Bullitt és a Hazard megyés General Lee féle, '68-as és '69-es Charger-ek. Na de ezek a valóságban nem a GL gyártmányai, hanem az ERTL Authentics (jelenleg Autoworld) termékei. Csak a filmes jogokat szerezték meg és egy idő után csak ők forgalmazhatták ezeket a modelleket:

Szóval érdekelne, ha lesz új változatú Eleanor, az milyen lesz. Ne adj isten esetleg GMP vagy H61 név alatt adják ki. Mert ugye mind két régebben becsődölt cég már a GL-é.