Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Már régóta szeretnék egy 997 GT2-est, (persze AA-ba ha már lúd...) no persze közbe kismillió válság volt-->nem kell annyi 997, elég egy is, na jó legyen kettő... de azért csak jó lenne egy "sima" GT2-es. Az RS kicsit brutál a full karbon csomagtartóval +berakásokkal, amit a fekete szín ugyan elnyom, csak cserébe minden más részletet is ápol és eltakar. Oké, a csúcs 911-nek ilyennek kell lennie. Mint modell is nagyon patent, úgyhogy eladás szóba se jöhetett...

Aztán már úgy voltam egy GT3 str is jöhetne, mert annak nagyon szép full plüss a belseje, kormány+ülések is... persze -az is- horror, és kikopott.

Aztán teljesen váratlanul bedobta ezt a gép...

Nagyon korrekt masina! Ez is a Norev legjobb korszakába született, mikor talán még ők se tudták meddig kéne elmenniük, hogy jó legyen az ipar, ebbe még volt plüss (ezután az összes 997-ből már kihagyták) fűtőszálas hátsó ablak, matricák, stb.-stb. Ugyanolyan faxa kis gép mint a Cayman S, ahogy régebben is írtam az is simán elmenne egy AA modellnek ha normális kereket+gumit raknak alá.

Az 1:1-nek "hála" a motortér nem mérce ezeknél de amit lehet kihoztak belőle, van mélysége, van pár matrica, ez az AA-nál se szebb, a belseje is simán partiba van a plüssnek hála, ha az nem lenne csípőből egy kategóriával lejjebb merülne a modell. Talán a bizti öv ami látványosabb gyengébb, de én másba nem nagyon tudnék belekötni. (OK, szebb az AA nem vitás, de nincs akkora difi)

A csomagtérbe viszont sajna nem jutott plüss, bár az se pont egy vizuális gyönyör a 911-eseknél ;) de azért megcsinálhatták volna azt a kis likat, nem lett volna nagy kaland + a kajmánnál is belefért... bár fene tudja, lehet már az utastér plüssözésért is repült valakinek a feje...

Kiállásra, formára amúgy teljesen jó, a féktárcsa ugyanolyan béna műanyag mint az AA-nál, egyedül a gumi gyengébb, picit ballonosabb, meg "sarkos" az oldalfal, aki forgatott már a kezébe akármilyen norev 997-est az tudja mire gondolok, de ebbe az AA-ot nehéz überelni, cserébe simán 3x ennyibe kerülnek