Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Missa
    Hmmm, én század írnok voltam. Tojtam én a lövészetre, meg az egész haditechnikára. Így mint írnok, többet voltam otthon, mint a laktanyában. Eleve az egész buziság nem érdekelt. Itt toltam el a jövőmet is. '83-ban (szocializmus, utáljuk a nyugatot, de legfőképp az USA-t) a sorozáson megkérdezték, Elvtárs, ön mint hajózási szakközépiskolás, hova szeretne bevonulni? Én hülye, bulira vettem a kérdést és válaszoltam. Ha már így lehet válogatni, akkor leginkább sehova sem szeretnék bevonulni. Azt nem lehet! Válasszon! Újpest flottila, vagy Ercsi utászok? Még mindig a hülyeségen járt az eszem, ok, akkor mégiscsak gépész szeretnék lenni az USS Missourin, vagy valami atomtengeralattjárón. '87 augusztusban, a leszerelésem napján mondta meg az elhárító tiszt, hogy ezért a benyögésem miatt kerültem Tatára, a harckocsizókhoz rádiósnak. Nem akartam elkeseríteni, meg a saját helyzetemet ismét elrontani, de szívesen elmondtam neki, hogy nekem tulajdonképp qrva jó volt itt. A sereg alatt meg tudtam csinálni a technikusimat, és tényleg alig voltam bent a laktanyában... Na de vége az offnak, ez egy autómodelles fórum.