269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Hornando
    Na és hogy végre modell is legyen már a sok fecsegés után...

• Hornando
    Lélegzetelállító gyűjtemény! Nem is tudom talán egy Cseh vagy Szlovák srácé? Egykor baromira irigyeltem, hogy mennyi mindene van, de be kellet látnom, hogy nagyon nehéz ennyire szerteágazó témakörökben lépést tartani a friss megjelenésekkel. Anyagilag és helyigény szempontjából is öngyilkos taktika. Ettől függetlenül úgy 18-20 darabot minden további nélkül kimazsoláznék a gyűjteményéből...
  • Hornando
    Bocsánat, de ezt sem hagyom szó nélkül, mert én egyáltalán nem éreztem azt, hogy Schumi fórumkartárs idegen tollakkal ékeskedett volna azzal, hogy megoszt velünk egy ilyen frankó gyűjteményt. Pláne úgy, hogy jelezte is honnan származik.
    Szerintem egy ilyen fórumban bőven belefér, hogy témaindítógyanánt nem csak saját képet töltünk fel.
    Gondoljatok csak bele, hogy a face-n naponta mennyi idegen képet és témát lájkoltok és mennyi kerül megosztásra.
  • Hornando
    Ami azt illeti, az elmúlt napokban egyikőtöknek sem volt éppen topon a humorérzéke. Néhány napja még Te is a Csabaiak baszogatását vizionáltad, amiért a komplett bagázs szétütését helyeztétek kilátásba. Relax srácok, tessék olvasni a sorok között és lássátok a szmájlikat.

• Hornando
    Szép kis pakk, gratula hozzá! Missához hasonlóan kivételesen most nekem is csillagos modell tetszik jobban és őszintén mondom, hogy ehhez semmi köze a kis intermezzónknak. Persze nem tagadom, meglepett, hogy egy vöröset is látok alatta a vitrinben, de a sárga F40 látványa a vörös mellet mindent megmagyaráz, ha érted mire gondolok...
    A többi vas is pazar.
  • Hornando
    Hú ez nagyon frankó! Nekem ez a típus még ma is megugrasztja a pulzusomat ha nagy ritkán látok egyet.
  • Hornando
    Ezek "kis" elektromos autópálya modellek. Régóta léteznek ilyenek, már a Ponyvaregény c. filmben is lehetett ilyeneket látni a Jack Rabbit Slims éttermi jelenetében.

• Hornando
    Ezt már tényleg sokszor kitárgyaltuk. Egyet értek veled és bizony nagy kár, hogy a mattel bukta a licencet.
    Szerintem mostanra az összes aktuális Ferrari modell piacra került volna ha minden marad a régiben.
    Sőt, régebbi típusok is szép számmal megvalósultak volna, látva, hogy milyen szépen elkapták a fonalat a 250 California-val, 410 Superamerica-val, nem is beszélve a 308 GT4 változatról. Szóval bánhatjuk...
  • Hornando
    A varázsszó a vintage, azzal szinte minden régi cucc eladható...
  • 355
    Én is hasra estem, amikor a CK-nál láttam a Bubu-árakat:

Race&Play: 39€
    Signature: 59€
    Classic: 75€ !!!

Classic: a régi Bburagók újranyomva. Az az ótvar 250 GTO 75€-ért, amikor a szuper (de mondjuk nem nyíló) KK Scale-ek kevesebbe kerültek...
  • PP993RS
    Ha már egy újradolgozott-újdobozos verziók lennének, azt mondom OK, de azért a két modellért amit elkérnek -és megadnak- emberek... döbbenetes.
  • crosspeet
    az a 288GTO & F50 jöhetett volna egye fene HWE verzióban b@sszamög.. :/
  • PP993RS
    Jah... gondolom most hogy kipucolt minden a Kyo, 355 ch se várható :/

Mondjuk várható volt hogy nem lesz várható, minden adott volt, mitoménmárhányéves fotókat láttam amin kívül-belül full kész autó (sárga/piros) figyel... már rég kiadták volna és szétkapkodták volna és vehetnék egyet kéz alól drágábban ...
  • PP993RS
    Ha a Tiéd lenne.... ;) de Te gyűjtő vagy és Ferrari mániás, nekik meg egyedül a nagyobb profit a cél. Gondolom egy hegyomlásnyi pénzbe került / kerül ez az egész, tesznek ők arra hogy ki minek örülne 1:18-ban, ha eladnak 100x annyi kisFerkát a gyerkőcöknek.

De nyilván felmérték a piacot mire van igény, simán hihető hogy a kisebbekből sokkal-sokkal többet eladnak és ennyi, persze olcsóbb a kicsi, de az előállítása is legó.

Én is pont ma vettem a gyereknek három 1/43-as Ferkát, abba egész jók, ellenben "saját részre" 1:18-ast biztos nem vennék, mert pont ott és abban gyengék ami engem zavar egy modellnél.

A Mattelnak is leesett, hogy a HWF egy fos... senkinek nem kell, gyereknek nem veszik meg mert nagy és drága, meg lenyeli az ablaktörlőt, a gyűjtőnek meg nem kell mert nem kell.... jól ráéreztek az elitesítésre, de ez már nosztalgia...

Anno is írtam, hogy visszasírjuk még a HWE-t, és akkor volt az hogy adjunk nekik időt mert majd belerázódnak meg a HW-nek is kellett idő... ezt mondjuk akkor se értettem miért kéne időt adni nekik ? Mi köze van a HW--->HWE fejlődésnek hozzájuk? De mindegy, most már tisztán látszik hogy csak játékautókat fognak gyártani.

A Mattel holt ziher sokkal jobb gépeket adott volna ki 1:18-ba, bár a mostani BB kínálatnál nem nagyon kunszt jobbat kitalálni.

Megnéztem volna egy újragondolt 288GTO-t, F50-est, állítólag mindkettőt tervezték újra-kiadni, úgy mint a 355-össel tették... bár az F50-est végül is kiadta újra a BB is, a 100ezeréves Maisto-t
  • 355
    Nem az a lényeg, tőlem azt gyűjtenek a Zemberek, amit akarnak. Csak q*ra fel nem foghatom, amit ezek művelnek. Ha az enyém lenne a jog, havonta kijönnék egy 1/18-as újdonsággal. Tutira van a világon 5000 gyűjtő, aki megengedhet magának havi +1db Bburagót 35$-ért.

Kihozzák a qrva tdf-et piciben, nagyban meg nem? Vagy inkább nagyban meg semmit? WTF?
  • 355
    Nem, a BBR tdf-em már meg van rendelve, az meglesz. Csak az értelmetlen üzleti politikán puffogok
  • PP993RS
    Ki mondta hogy sz.rok ? ;)

Azokon a AA-okon amúgy nekem is sokszor megakadt már a szemem, most meg nem mondom melyik modell, de van ami kiállásra, felni méretre még jobb is volt, mint a szintén AA 1:18-as sztori.
  • crosspeet
    kicsit rásasoltam a kuglibarátomra, és bakker ezek nem is szarok.. persze a miértre nincs válasz, de..

• crosspeet
    mé' az 1/32 nem gyűjtői méret.? :D
    Amúgy az AA-nak is voltak ám olyanjai, valami slotcar volt asszem, furcsa egy próbálkozás volt.. :D
  • crosspeet
    Ennyit a Ferrariról, mint autógyártó cégről.. Ha így választanak alkatrész beszállító céget is.. :) idióták....
  • crosspeet
    na nekem is volt egyszer jó pár évvel ezelőtt, hogy egy 3hete ígérgetett modellért elindultam Nyíregyre, mondtam neki, jobban járt volna ha ő maga jelenti fel magát a yardon, mert most csúnya vége lesz! :D
    Másnap a futár a modellel már kopogtatott is.. :D
    Türelmes voltam, de nem annyira. :)
  • PP993RS
    Kikészíted magad ezzel a bubu témával engedd el, mindenki tudta hogy játékautókat fognak csinálni, akkor is írtam; 1000x jobban jártunk volna ha a Mattel nyomja tovább.

Amúgy meg a BBR kiadja open/DC-be a tdf-et nem ? Akkor hol a baj ? Csak azt ne írd hogy azért mert drága
  • PP993RS
    És nem is kevés embert húzott be....

Mondjuk én vagyok annyira "nyugodt" ---ha beleszaladtam volna--- név és szszám alapján cím megtud, kocsiba be és le, baráti elbeszélgetés

A baj hogy ezek a "nagy bűnözők" akik rögtön sírva fakadnak és egyből a yard.....
  • 355
    Eszem megál, a Bubu kihozta az F12 tdf-et 1/32-ben és 1/64-ben. Komolyan mondom, ezek nem normálisak...
  • crosspeet
    Köszönöm! Van sok színben, nyomják már egy ideje.
    Gyártja az AA is, asszem még 1:43-ban is!
  • crosspeet
    jaa, 1:12-es F40 Kyo, 30ezerért. :D
    Csávókámnak ha leírtuk h "személyes átvétel", a szem-nél már becsukta a laptopot...
    Telefonszám meg esélytelen.. de itt a számlaszámom, utald át mert jó árban van.. XD Persze a postacím már nem nagyon érdekelte. :D
    Volt akit beszopatott a rétinigger.. :D
  • bulba
    A CR-Z szerintem a túl sokat akartak egy csapásra ütni tipikus esete. Talán egyszer majd visszajönnek még ezek az idők is.
  • 355
    Figyelni fogok rájuk :) A FB-os felbontásban talán A4-ben ki lehetne nyomtatni őket.
  • 355
    Jé, egy száguldó koporsó Nagy kár, hogy az utódjának mondott CR-Z-t úgy eltolták. Egy modern CR-X vissza hozhatná a Honda sportos fényét.
  • bulba
    Ilyen posztok jöhetnek máskor is, Nagyon tud az illető aki megrajzolta, és főleg aki kitalálta!
  • bulba
    Gratula hozzájuk, szép kis pakk. A Merga kupé így modellben ismeretlen volt eddig, pedig nagyon szép darab!!
    A sportosság-elegancia olyan arányban van benne mint máshol nem nagyon.
  • bulba
    Estét!

• PP993RS
    Egy ominózus átverés dömping mondjuk pont a bolhán volt, pedig többéves nickkel írt be... tehát az se egy életbiztosítás, aztán ugyanaz az ember valóban ment a yofogásra is, de egyből lelehetett vágni hogy átverés, túl olcsón kínált-túl ritka modelleket, a személyes átvételt megemlítve meg még az éteren át is izzadt, mint .rva a templomba.

Az utalásos dolgot megértem, -most már- én se mernék vadidegennek utalni, mondjuk nem is nagyon lenne mire, elég tré a hazai kínálat már jóideje... a facsén néha fel-felbukkan valami, azt ha pont ott ülsz szerencséd, ha nem akkor már csak azt látod eladva... vagy azt se.
  • crosspeet
    Ott legalább van pár ismerős nicknév, de a jófogáson még azt sem látom h mikor regisztrált be basszus.. és ugye itt délkeleten a posta a játékos, előre utalás meg miegymás, nuku személyes átvétel, azt sem tudom h mi az! :D
    Jómagam is több, feltünően kamu hirdetést láttam a jófogáson.. :/
    Utoljára szerkesztette: crosspeet, 2017.04.19. 13:53:31
  • PP993RS
    Na mesélj, mi rosszat hallottál ? Mivel rosszabb mint az a csodás.....
  • crosspeet
    jófogásról nem merek venni, túl sok rosszat hallottam.. a bolhán asszem 35e-ért volt fennt rövid ideig.
  • PP993RS
    Én azt a fórumot nem követem, johfogáson volt fent, és mondom sokáig.... de sztem nem volt mögötte valós eladási szándék. Persze az is lehet pár óra alatt elment és ott pár hétig fent maradt, bármi lehet :) és annak a fordítottja is.
  • crosspeet
    imádom amikor a végén jövök rá h bekapcsolva maradt a cl.......
  • crosspeet
    LÁTTAM AZT, ELÉG KORREKT ÁRON VOLT A BOLHÁN, DE AZ PÁR ÓRA ALATT ELMENT, NEKEM ÚGY RÉMLIK.. MOST PRÓBÁLOK EGY SZINTÉN ITHONIRA ALKUDNI, HÁTHA.. HA NEM AKKOR MARAD EZ, MERT NEM SZERETNÉK TÖBB SZÁZ EURÓKAT KIADNI NEM "FŐCSAPÁSBELI" MODELLEKÉRT.. ;)
    DE SZERINTEM KEVÉS AZ ESÉLYEM RÁ.. :/
  • PP993RS
    Nem is olyan régen volt fent egy kék, és elég jó áron adták, na most hogy aztán tényleg eladó is volt, vagy csak gyűjtemény-reklám azt nem tudom ;) de csodálkoztam is hogy sokáig senkinek nem... én simán megvettem volna, de ha nyitok a régebbi vasak felé, akkor rögtön kéne mellé vagy fél tucat autó.....