Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Kicsit belerondítok az ami-izomautó képbe, de tegnap nekem is megjött egy régen vágyott gép, amivel tényleg évek óta bohóckodok... Nagyon sokat kerülgettem ezt a modellt, kell-nem kell, kell-nem kell... aztán kihagytam itthon mikor xéve legóért adta a kolléga, mert nem kell....

Aztán rájöttem hogy csak kéne egy normális bádog 964-es, ebay szokásos horror... évek alatt a legolcsóbb példány licittel is horrorkategóriába felszaladó, doboz nélküli darab volt...

Aztán megint elment a kedvem a modelltől, végignéztem ahogy "egész jó áron" elvisznek egy pirosat, mondjuk azt nem is bánom, mert ennek az autónak ez A szín! Csodás a korlátkék 993 RS mellett :) ami az egyetlen vékony bódés 993 amit nagyon csípek...

Fantasztikus autó-fantasztikus modell, durva hogy anno az AA csípőből ilyen gyönyörű gépeket nyomott ki... Nem vagyok oda se a 964-ért, se a vékony 911-esekért, de kivételek erősítik... ez az autó nagyon adja. Várhattam volna még vele, és akkor x hónap/év múlva még drágábban parkolt volna be...