269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#266425 Ha jól tudom, akkor sárga Spidert nem adott ki a Hot Wheels -
crosspeet #266424 Sárga..?? -
#266423 20ért is van. Spyder:-) -
crosspeet #266422 20-ért..? :D -
#266421 egyébként van sima is -
#266420 Péter, most őszintén, mire volt ez jó? Komolyan nem értem, hogy miért magyarázkodsz, szükségtelen.
Én nem hoztam ide semmilyen sztorit, ellenben Te igen.
Sem Téged, sem a konkrét modellt, sem semmilyen más körülményt, nem neveztem meg a hozzászólásomban.
Nem írtam felháborodott, áskálódó üzenetet senkinek. Ennél én jóval higgadtabb és diszkrétebb vagyok.
Abbéli örömömnek adtam hangot, hogy egy lebeszélt modell helyett, sebtiben egy másikat sikerült vennem.
Szerintem ez nem bántó, pláne nem volt egy bizonyos szituációt vagy személyt beazonosítható információ.
Írtam is, hogy improvizáltam, ha már azt firtatod, hogyan lett Volvo a Ferrariból.
Arra kérlek, hogy maradjunk is ennyiben. Részemről nincs harag, viszont ha mindenképp reagálnál, kérlek privátban tedd.
Természetesen CrossPetire sem haragszom, hiszen inkább összetartanunk kéne, mintsem ilyesmi vihart kavarni a biliben...
Üdv.: N. -
crosspeet #266419 :D -
#266418 Tévedtem, nincs olcsó sárga, hwe speciale Ferkám :-)) -
crosspeet #266417 20ezret adok érte.. -
#266416 Legyen. Van egy olcsó, sárga HWE 458 Speciale Ferkám, fasza fekete felnivel, ha érdekel :-) -
crosspeet #266415 ja nem, speciale az nem köll, csak a sima érdekel.. vagy ha tényleg olcsó, akkor esetleg.. :D -
crosspeet #266414 csak olcsón! De akkor nagyon! ;) -
crosspeet #266413 igen, jelen esetben a Kyosho tartja lejjebb a kifutó Hwe modellek árát, relatíve lejjebb..
Persze amit mindkét gyártó kiadott.. -
#266412 Olcsón adta, az biztos. Ha ez a baj, akkor van megoldás. Van egy drága, sárga HWE 458 Speciale Ferkám, fasza fekete felnivel, ha érdekel :-)
Utoljára szerkesztette: goser, 2017.04.13. 10:52:37 -
crosspeet #266411 igazából az vagyok.. :)
Minek a csávónak a csak doboz..??? modell nélkül vette őket..??? WhatTheFuck..?! XD :D
-
PP993RS #266410 Jó üzletember lennél, de ezt biztos mondták már :)))
Nem minden van dobozban :) kb. a 20%-uk vitrinben, és azok forgolódnak :) de jellemzően az ablakos-dobozos modellek mindig a dobozban figyelnek.
Amúgy van egy ismim akinek tele a garage Kyo dobozokkal, csak dobozokkal! Jól néz ki és olcsó is...... -
PP993RS #266409 Adhattam volna annyiért, de 25ért se venné meg senki, Labdacsé aszem 27ért eladó kb. 1éve, a Kyo-nak "hála" ezeknek nem ment föl az ára, amúgy sztem 35ért is simán mennének, elnézve a többi -más A+-os gyártó által-NEM kiadott- HWE Ferrarik árát ... -
crosspeet #266408 amúgy meg ha dobozban figyelnek, van egy ötletem! Nekem a modellek a vitrinben vannak, az üres dobozok meg a gardróban. Üzleteljünk!
Oda adom az üres dobozokat, te meg a modelleidet! Így minkettőnknek több lesz a gyűjteménye!!! Naa..??? -
PP993RS #266407 Pláne úgy hogy itthon találtad ........... és jól tudom hogy annak az eladónak nem is nagyon volt más -hasonló- modellje ??? Hogy kerülhetett hozzá.... hihetetlen :) -
crosspeet #266406 magától nem esik az szét, csak ha tolod majd a postára, kell azért neki gondolom egy kis zötykölődés ahhoz h szétessen... némi fizikai behatás.. -
PP993RS #266405 Csak ez azért szívás, mert így szétfognak esni -a szó szoros értelmében- a modellek, nekem dobozba figyel szinte az összes HWE, lehet rájuk kéne nézni...... vagy inkább nem :) -
crosspeet #266404 Te is tehettél volna szivességet, pl h nem szaros 20ezerért kínálod ezt a 355-öst! :D De ennyiért, ha kell a gyerek tologatja, de nehogy már nálad porosodjon bakker... adtad volna 35-ért, tuti nincs tolongás akkor.. :) -
PP993RS #266403 Igazándiból ilyenkor szívességet teszel ám! Mert egy csomó pénzt megspórolsz :)))) Ati tudja mi mellé kellett volna nekem a 930 Turbo, így most az se kell, meg a tiéd se kell (pláne úgy hogy nem is eladó) -
crosspeet #266402 tudom tudom, de lassan már egyszarvú esete az a fehér konti, szóval kell neki a vidéki levegő! :D -
crosspeet #266401 nekem jött úgy háromt Elite modell, de lehet h négy is már, h kipottyant belőle ez-az.. szélvédő, rács.. pedig jó volt a csomagolás, egyszerűen 10 év sok volt neki, na meg a szar ragasztó.. szóval azokkal vigyázni kell. -
#266400 nincs mese, el kell adni :-) Ha gondolod, akkor duzzogva átveszem :-) -
PP993RS #266399 Az valóban fehér, de az már úgy túl fehér sztem ...
A fehérnek OK a fekete belső, de egy piros autónak .... -
PP993RS #266398 Akkor arról se tudsz hogy a Tiéd menet közbe leesett a teherautóról ?
Elismerés a HW csapatának, hogy ilyen jó csomagolást csinálnak.
Ha már ragasztani nem tudnak.... pont egyik nap nyálaztam át a SuperElite FXX-et, és hát picit enged el itt-ott a ragasztó, de úgy spontán, saját dobozában tartva..... :/ azért ez egy erős ejnye..... -
crosspeet #266397 Asszem a Kyo 5000s fehér, az fehér ám belül is! Sajna az AA-m fekete belül.. -
PP993RS #266396 Szép és különleges gép!
Megvettem volna -előled- de nem kell még egy Conti a 25th (meg a Bubu) mellé.... Bár a 25.th-ra nagyon haragszom, a fekete belső miatt :/ -
crosspeet #266395 eskü nem tudok arról (sem) semmit.. -
PP993RS #266394 Te is tudod hogy ment az átvétel ;) de majd V. elmeséli ha elakarja :) -
PP993RS #266393 Sztem a 355 az, (a gép, nem R.Peti) ami nem-pirosban szebb :) de hát kinek a papné ugyebár ;) -
crosspeet #266392 természetesen!
Qrva jól áll neki a sárga szín, tényleg nagyon szép.. -
crosspeet #266391 te szemétláda, két embernek is eladtad ugyanazt a modellt..?! :D ;)
Tényleg, mit utalt akkor..? :D
Ez is új nekem.. :) -
PP993RS #266390 Igazán nincs mit, derék kis masina, Napfénybe csodás fénye van, sajnálom is, de most így akkor elengedhetem a GTS projektet is, az hiába UT, még mindig jóval drágább mint a HWE. (azt ha lesz egy eladó példány, úgy se fogom elengedni )
ui.: ne feledd ha eladnád, nekem 18.390 lesz ;)
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2017.04.13. 10:24:46 -
PP993RS #266389 Neked is ??? Nekem is megígérte... ezek a csabaiak....... -
PP993RS #266388 Nincs itt komm.zavar, itt úgy jön le a dolog hogy én a rögtön szerzett pénz miatt inkább Neked adtam.... holott....... jóval drágább és jóval ritkább modellt tartottam pl. pont most Vozinak, úgy hogy közbe nagyon lett volna aki idejön házhoz, csengeti a manit és viszi...
És nem kértem se utalást se semmit előre, igaz aztán mégis utalt, de ezt majd elmeséli ha akarja ... -
crosspeet #266387 ezt nekem ígérte!!!
Rohadjon meg....
neeem, csak vicceltem, ezt már én is összenyálaztam párszor, nagyon szép!!! sőt, gyönyörű... :P -
#266386 figyu, ne legyen harag. Megveszem :-)))