Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
eyeball #266763 - Régóta szemezgettem már a 60-as évekbeli Shelby-féle Mustangokkal, főleg a 67-es és a 68-as időből való szériák jöttek/jönnek be, a 67-es verzióknak az eleje, míg a 68-as modelleknél a hátsó (osztott - rácsozott) farkialakítás nagyon ütős. Ebből a típusból igazán minőségi modellautót az eddigi tudomásom szerint csak az Autoart gyártott - de abból is a 67-es évjáratút. Nézegettem több helyen, főleg licitálós oldalakon - de ma már ezek is elmebeteg árakon mennek... Kezdtem letenni róla, mikor az egyik fb-s fórumtárs eladásra kínált egy Lane-féle, olívazöld - fehér dupla versenycsíkos GT500-ast eladásra. Néhány info után döntöttem annak megvásárlása mellett - mondván, ha nem tetszik, akkor jó eséllyel túladok rajta úgy, hogy a pénzemet nem bukom el. A megrendelést követően ma jött meg a csomag, gondosan becsomagolva, és természetesen igényes dobozzal, benne a certifikációs kártyával. Aztán amikor a dobozból kihámoztam a modellt, hát elképedtem rendesen. A modellautó minősége, festése, kidolgozása elképesztően pazar még most is, még annak tudatában is, hogy az AA modellje pontosabb. A modell igazi GMP minőség, bár azt nem értem, hogy ezeket a modelleket miért Lane néven csomagolták, illetve azt sem tudom, hogy az a George Lane valójában ki is volt..(?)
- Summa - summárom, ez a modellautó bizony marad a vitrinben!
Üdv.