Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Csípem a Mondialokat, próbáltam tolni egy 3.2 beszerzését, de egyik hétvégén láttam egy Mondial T-t, és végleg "bedarált" az autó, szerencsémre az nem elérhető, így maradt a 3.2, amiből nagyon jó áron sikerült lőni egy példányt itthon.

Formára már az első is bejött, (sőt talán az a legjobb még mindig) és a 3.2-től már a motorerővel se volt problem... ami szintén nagyon fontos egy modellnél.

Derék munkát végzett a HW, a 3.2 még szebb, kár hogy nem lett belőle T, egy párhozamos univerzumban biztos megcsinálta a HW, lehet lett belőle nyitható lámpás verzió is... Sebaj van helyette újranyomott Bburago + egyéb játékautók.

Az egyetlen amivel nem tudok megbékélni az a lufigumi, mondjuk HW-nél nem nehéz belefutni elméretezett kerékbe, de itt valahogy nagyon zavart, a Mondial 8-asom már régóta más papucsot hord, (ami amúgy marha jól áll a 3.2-nek is) de úgy voltam ne legyen már ugyanolyan kerekük... Tök jól elvannak a Bubu felnivel és egy apró trükkel forgatható, kormányozható marad.

Pár kép, még nincs kész, láttam egy képet amin sárga volt a ködfény, így azt is megcsináltam, kicsit feldobja azt a részt, szerintem amúgy a tesztarozásítás jobban áll neki mint a 308-->328-nak... kicsit még reszelgetni kell itt-ott, de piszok szép kis masina, sztem.......

És gyönyörű ez a szín....