Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #266699 Nálam egy dolog égett be az Ansonnal kapcsolatban, hogy egy büdös nagy kamu volt a katalógusuk... évekig csorgattam a nyálam a 993 Turbo-jukra, hogy milyen gyönyörű, (valóban egy csodás modell volt lefotózva) és mikor először megláttam élőben azt a sz.rt amit kiadtak....... kb. mikor a neten "ismerkedsz" és élőben aztán megjelenik egy tök más nő aki ráadásul bányarém.
Aztán mikor még nem volt ebay kontakt, itthon meg lehetetlen volt UT-t találni, vettem egy Anson 993 GT2-est, az is egy szörnyen rossz arányú modell volt, ráadásul nyitható se volt, bár elnézve a belsejét talán nem is baj. Bentről a műszerfalról alól kitudtál kukucskálni :) de ami megvolt csinálva az is olyan volt mikor az ember 1x lát valamit, megpróbálja lerajzolni, de persze egy csomó dolog nem stimmel.
Régen a "minden sz.rt megveszek ami szembejön" korszakba volt még tőlük CLK-m, E-osztályom, azok is hasonlóan gyenge (de eléggé túlértékelt) modellek voltak...
Láttam még 550-est, (az is rémes) ezek után fura hogy pont a 328 amit szépre csináltak, mondom én mikor néztem; csúnya gumi, gyenge motortér, belső és már lapoztam is tovább. De ha azt mondod az autó vonalai amúgy rendbe vannak, elhiszem. Fura, és sokra amúgy se mennénk vele de OK .... ;)
A Kyo 328 lámpaelrontást mögött biztos van valami, mert amúgy a modell 100% penge, lehet itt is valami "direkt" elrontásról lehet szó, a jogdíjjak miatt, látunk ilyet mostanság is, régen is simán mehetett ez. Már a doboz is fura... (Mattel jogok) Lehet úgy voltak kiadják ők ezt saját dobozban, oszt'jónapot, aztán megegyeztek... vagy fene tudja, ezek már úgy is csak urban legendek.....