269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#266344 Napot!
-
#266343 Ez nagyon profi, gratula Egyszer egy honlapon láttam hasonlót, ki kéne próbálni.
-
#266342 Ez nagyon király! -
#266341 köszi köszi fiúk
a modellfotózás magyarországi pápájától lestem el a trükköket :) -
crosspeet #266340 Nagyon állat!!! -
PP993RS #266339 Faxányos! Nagyon jó lett -
#266338 mivel jó idő volt kiálltam már a gépemmel a garázs elé és lefotóztam :))))
-
#266337 Várj, van rondább is. Ez nő, félig szörnynek átműtve.
-
#266336 :-) !!!
-
#266335 Ez Derrick főfelügyelő, félig nőnek átoperálva. -
#266334 Jövő héten érkezik. Évek óta vágyom egy E30-ra.
-
PP993RS #266333 Az is irritál.... de a cigivel kilehet kergetni ........ :x -
#266332 A hatvanas években mindenki dohányzott. Most egy telefont kéne a kezébe tenni :)
-
PP993RS #266331 Egy időbe én is nézegettem ezeket, de -amit néztem- a fejük elég transzis volt, mondjuk a Mustangon csücsülő csaj nem rossz, talán a napszemüveg miatt is, de hogy a cigi mi a jó büdös francért kell oda............. -
PP993RS #266330 Természetesen ha olyan lesz, mint mondjuk az Enzo (mást én nem láttam élőben, de gondolom azok se sz.rok) akkor persze hogy megér annyit.. az Enzo is mai napig odarakható bármilyen AA Signature mellé.... Meglátjuk milyen lesz és visszatérünk majd rá ;) -
#266329 Egy ilyet mondjuk felültetnék valami régebbi Ferka lejére, jól mutatna a vitrinben. Ha nem lenne $140 (~40eFt).
Vagy egy ilyet, de ezen rengeteget kéne javítani. Bár lehet, hogy az igazi méretében (max. 8-9 centi lehet az egész) nem látszik ennyi öntési hiba.
Sajnos Pininfarina is 40.000Ft...
1/1
1/18
Utoljára szerkesztette: 355, 2017.04.07. 17:01:17 -
#266328 Ezek az SF-es emberek korábban állati jól kinéző figurákat gyártottak, de a mostani pucér rajtvonalcsaj valahogy nagyon nem adja ki az emberi anatómiát. Főleg a fejével vannak gondok. Meg az árával ($70)... Kattintás csak nagykorúaknak
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: 355, 2017.04.07. 16:49:18 -
#266327 Végül is nem tök mindegy? Jön a fém BBR, és ha csak annyira lesz szar, mint a korábbiak tőlük, akkor megéri a 299€-t. -
PP993RS #266326 Tőlem olyat biztos nem olvastál hogy nehogymá' magasabb darabszámba nyomjanak, (bármit is) és emlékeim szerint itt a törpiek is így vannak ezzel ;)
Ellenben külföldi fórumokon már én is belefutottam hogy van aki erre hegyezi a cerkát, ez szimpla sznobizmus... kár is vele foglalkozni.
Továbbá úgy gondolom, -de sztem ezt is írtam már- hogy a rezsin egyik "nagy fegyvere" ez a limitációs dolog, egy időben a Minichamps is állandóan ezzel próbálkozott, idióta-semmihez sem köthető limitációkkal, 502, 504, 507, ugyanez 700as sorozatba ... parasztvakítás, úgyse kellett senkinek, idővel szépen fél-harmadáron elpötyögtek a bayen....
Az meg hogyha valami elfogy, lenne rá igény, de annyira suták hogy nem nyomják újra, az csakis az ő bajuk, a Norevnál nem szívbajosak újranyomni bármit is... némely Otto pl. olyan eszement áron megy a bayen...... az a kevés hajam is égnek áll, mikor látom hogy 200-250€-kat kifizetnek értük... na az a totál elvakult fanatizmus.
A Kyo az új R8-cal bohóckodott, a régi R8 amúgy egy tök szép és korrekt (jó áron adott) modelljük volt, ezért nyilván elvárta mindenki hogy megint villantsanak, erre kijött egy finoman szólva is fura valami, persze vastag ceruzával írt árcédulával.... aztán mikor látták hogy hopp .... gáz van, kiadtak egy nyilatkozatot, hogy az nem is ő modelljük, csak felhasználták a nevüket........ (Bíró úr engem kényszerítettek)
A HE TR-nál meg azért tudsz bekukucskálni a csomitetőnél, mert csak így lehetett megoldani hogy az elejénél -bukólámpáknál- jó legyen az illesztés, a HE piros TR is ilyen, csak ott a barna belső miatt nem ordít hogy ott egy szép kis rés.
Amúgy ilyen az összes TR, mármint a régiek illesztése ott spec jó, viszont az eleje kalandos, bár nem lehetetlen beállítani ha valakinek nem esik ki egy csavarhúzó a kezéből, viszont ahogy nyitogatod a tetőt, úgy lazul vissza a csavar, és egy idő után megint ugyanolyan lesz, na a HE-nél ezt megoldották, ott fix a rés, nem lazul vissza :)
Mindentől függetlenül én biztos a HE-t venném, ami persze így elég laza, mert már alig lehet kapni bármelyik verziót is, ha van akkor meg horror ... de sok részletben finomabb a HE, többek közt jobb és méretarányosabb abroncsokat raktak rá, a régieknél a hátsó kerék oldalfal-magassága kisebb-alacsonyabb mint az elsőé... ezt talán pont fordítva akarhatták, csak ugye a hátsó picit szélesebb, felcserélni se lehet, így marad a jómunkásembör filozófia..... "jóóóleszaz" -
ndns #266325 nem az. de ha mondhatok ilyet, amennyiben nem sertek meg ezzel senkit - itt se mas a helyzet. sot. -
#266324 OK, hát lovagoljunk rajta. Én a resin gyártási költségébe beleszámítom a szerszámok és a tervezés árát is. Lehet, h maga a felhasznált alapanyag 50€-ból megvan, de a modell ennyiből nem jön ki. Egy 1/1-es tervezése és a gyár felszerszámozása is euro-tízmilliókba van, mire az első példány kigördül. Lehet, hogy egy Merci Maybach is megvan anyagárban 6-7MFt-ból, de a kasztni sajtolóformáitól a bőrvarró tű töréséig minden szart bele kell számolni az összköltségbe.
Szerintem az árkülönbség a mennyiségben keresendő. A nyitható resin qrva drága, a zártat meg nem lehet többezres példányszámban eladni, mer' húzzátok rá a szátokat A BBR a fém 375-ösből úgy adott el 11000 (!!!) példányt, hogy sz'tem a vásárlók 90%-a asse tutta, hogy mi az a 375-ös, amíg a BBR ki nem hozta. A CMC a kb. 5000db Bartolettijével a párja.
Erről a Kyo dologról lemaradtam, melyik volt az? Bár láttam én is az első HE Testarossákat, ahol a fekete első géptető alól kilátszott a vörös csomagtérbélés, úgyhogy nem csodálkozom. -
PP993RS #266323 Akkor nem csak a por lesz probléma... ott a legtöbb modell umbauzva van. Én kb.5éve voltam ott, már akkor nagyon rossz állapotok voltak. -
Szóval '69-es kéne?
Van ismerősöd akinek van ilyenje?
'70-esből azért még a Mach1 változatra összegyűjtök egy kis pénzt. De kizárólag a ködlámpásra. Annak nem olyan "ostoba" az ábrázata. Sőt a narancs sárga, dogdish felnis még egész jól néz ki.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2017.04.07. 12:01:13 -
#266321 Azaz? A Pasaréti az? -
ndns #266320 jok az infoid. -
#266319 Fogalmam sincs milyen állapotban vannak. Én csak úgy "jöttem össze" vele, hogy pont amikor a H61 Mustangra alkudoztam az Ebay-en akkor hirdette meg a sajátját. Rákérdeztem, van-e 1969- Mustangja. De csak Welly-k vannak. Utána ajánlottam fel, hogy ha küld listát, publikussá teszem. De ahogy olvasom nem vígasztaló állapotban vannak...
Azt hiszem a nevelőapja halt meg, onnan a hagyaték. Nem ismerem az illetőt, remélem nem az az ominózus Pasaréti úti garázsos eladó. -
PP993RS #266318 Maga a gyanta előállítása cirka egy 50-es, én ezt írtam, és Te is ezt írtad ;) de megforgathatjuk még párszor
Ok, hogy annyiért előrendelhető, de ha egy nyitható géptetős rezsin 500€, akkor hogy jön ki egy fém-full nyitható modell 280-ra..? Te is tudod hogy ilyen nincs, pláne egy olyan műfajba ami a végletekig profitorientált már egy jóideje.
Az könnyen lehet hogy szépen leengednek a minőségből, pont ezért előrendelni biztos nem fogom, megvárom az első user reakciókat.
Elvégre láttunk már nem is olyan régen Kyo modellt, ami olyan jó lett, hogy ki is adott a Kyo egy nyilatkozatott hogy semmi közük hozzá :))) -
#266317 Én 150-et mondtam az ötvenedre :)
A diecast modellek ára tényleg 300€. Totál hivatalos, előrendelhető modellek, ennyibe kerülnek. Ha akarod, hozok neked még egy kicsit olcsóbban is ;-) -
ndns #266316 egy nagyon poros raktarban vannak. nem nagyon poros, hanem nagyon de nagyon. vannak amelyeket furdokadban mosott at es...tipikus barn find :) -
#266315 hát szó szerint 1-2 :)
azért a többség welly, ertl és társai
'70 Mustang már áll itthon egy, inkább egy 69es kéne :)
van is neki 1-2, csakhát azok -ahogy te is írtad- nem épp HW61-esek
milyen állapotban vannak ezek a gépek? -
#266314 1. Ezek szerint látszik a lista.
2. Az lehet. Az Indexen hirdetett egy H61 Mustangot. Sajnos nem a '69-est, hanem a '70-es CJ 428-ast.
Innen az "ismeretség". Amúgy a H61-t nem is kínálja rossz áron. Csak nekem a '70-ből csak a Mach1 változat jöhet szóba.
De ha jól láttam van nála egy-két AA is. -
#266313 nagy Ford rajongó lehetett a tulaj :) -
#266312 Sziasztok!
Kicsit segítek egy nem kifejezetten modellgyűjtőnek. Megörökölt egy rakat modellt és eladogatná.
Én csak annyiban segítek, hogy itt megpróbálom közzé tenni a modell listáját. Szinte minden adatot leírt, csak az árakat nem. Ha érdekel valami tőle keressétek Kovács Tamást a [email protected] emailen
Remélem itt meg tudjátok nézni a listáját. Ha nem jelezzetek vissza, akkor keresek más megoldást a megosztásra:
Modell lista -
PP993RS #266311 Na de most ugyanazt mondod
Én is azt írtam hogy kb.50€ lehet a rezsin előállítása ;) ok-ok a full költség nyilván több... a jogdíj (simán lehet több, mint maga a modell) +a talp valóban húzós, mert a bőrtalpon nem tudnak mit spórolni.
És akkor ezen a vonalon továbbhaladva könnyen kisilabizálható, hogy a nyitható fém modelljük az életbe nem lesz 270-280€, az valami áprilisi tréfa lehetett, jó lesz az 6-700-nak is.... -
#266310 Azt azért nem hiszem, a CAD-es tervezés meg az öntőformák legyártása biztos nem 2 fillér (főleg ha motortér is van 1000 kis bizbasszal), de egy 500-as modell 150-ből biztos megáll, + kb. 50€ megy a Ferrarinak, 20-25€ környéke meg az Alcantara talpra és a vitrinre. Így még mindig 50% marad. -
PP993RS #266309 -
#266308 majd bejelentkezek a tiedre :)))))))))))) -
PP993RS #266307 Biztos nagy biznic van benne, mennyi lehet egy rezsin előállítási költsége, még levehető géptetővel is...??
Tán tizede annak az 500€-nak... -
PP993RS #266306 Grat az Ördöghöz... :) ördögi egy masina, pont nemrég láttam élőben (több AA Diablo-val egyetemben) messze a legszebb, legfeltűnőbb, nagyon szép gép!
Conti: sztem ha venni akarsz most vegyél egyet, fehéret mondjuk nem nagyon, de fekete / pirosat egész jó áron lelehet még lőni, egyszer elfogynak majd ezek -is- és akkor meg ugyanolyan horror lesz mint a régi Contik... :/ -
PP993RS #266305 Köszi, valóban nagyon szép kis gép, ha netán találok emberi áron egy 5000-est, akkor elképzelhető hogy elgurul, de akkor se 100%