Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • mikeman
    Igen, MrnemmindenhumorosamimögésmájlikerülMihály-nak van egy Pagani Huayra a Welly-től, aminek a dobozán GTAutos név van, de egyes boltok keresőjében a Welly FX néven jön elő, úgyhogy teljes képzavar :)
    Amúgy teljesen korrekt a gép, és valós alternatívája az AA-nak, mert harmad-negyed áron árulják és szerintem éppen csak jobb az AA, talán csak a karbonrészek lehetnének picit igényesebbek, de inkább ilyenek legyenek mint pl a sokkal drágább MR modellek igénytelen karbonmatricái (Lambo Centenario)
    Mindene nyílik (ajtók telósak!) mozog, forog aminek illik mozogni egy modellen, pl hiányérzetem lenne ha az orrán és a fenekén lévő légterelő lapátok nem mozognának, az olyan mintha amikor egy bukólámpa nem működik, igaz rácsok és nagyon szép féktárcsák (GTspirit és AA szintűek) és ez két utóbbi nekem pl az igényesség mértékei
    úgyhogy igazán sajnálom, hogy nem gyártanak sokkal több modellt hasonló minőség-ár kombóban, tuti vevőjük lennék, és az AA is kénytelen lenne vissza venni az áraiból, ami mára teljesen nevetséges kategóriába került

Utoljára szerkesztette: mikeman, 2017.04.30. 12:18:28