Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #266600 Pont most beszéltük, én 20e-ért biztos nem fogom eladni, (pláne hogy annyiért se kell senkinek
) egyrészt marha jól néznek ki egymás mellett, ahogy kijön hogy egy full más modell a z06, pont ezért szeretjük az AA-ot, hogy minden egyes részletre, apróságra odafigyeltek, a másik meg hogy tényleg egy ottóért többet elkérnek, hát atyaég, hol van akármelyik, bármelyik egy ilyen modelltől...?
Pont a napokban néztem, itthon-két helyen is láttam ezüst otto 124-es Mercit, de ilyet totál elborult 40-50ezer ft-ért ..... ki veszi azt meg ? Alig többért vettem nemrég AA 124-est, ez már nem kevés pénz, tényleg ennyire nem számít hogy bármit is nyújtson a modell ?
Megveszed, kiveszed az ócska csomagolásból, átsiklasz a totál rossz rezsin-ezüst fényezésen, (az valamiért nem megy nekik) ragasztónyomokon, festékmegfolyásokon és kész ? Megy vissza a dobozba ? Vagy egy vitrin azt messziről jó az ? Tényleg nem értem ezt a felfogást, olyan mintha hipnotizálva lennének hogy rezsint és drágán kell venni.
Az ottonál meg gondolom mi lehetett, maradt egy kis ezüst festék... nyomjuk el valamire.... mi van még...? Mennyit lehet lefújni belőle? 250-et ? Oké akkor legyen 250es-limit, és adjuk is drágábban :)))))))))))
Amúgy ha valaki kiadná ezt a mezei C6-ot rezsinbe, figyeld meg itthon is jópáran megvennék és nyilván sokkal drágábban .... az lenne hogy ennek legalább nem marcipán az ülése....
vicc....