Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
eyeball #266577 - Hm... azt nem tudom, hogy a Kyo-féle Hi-End Testarossa mennyit ért akkor, de azért megemlítem, hogy minimum (emlékeim szerint) 7-8 évvel ezelőtti vásárlásról van szó. Nem gondolnám azt, hogy abban az időben olyan nagyon olcsónak számított volna ez a két modell - bár tény, hogy így is valóban korrekt áron vehettem meg őket. Azért ne felejtsük el, hogy 10-12 éve egy Autoart modellautóért is elkértek 15-20e. Ft-ot, míg egy, akkoriban nagyon nagy slágernek számító Bburago 1:18-as modellautók 3500-4500 Ft-os árakon mentek. Arra is határozottan emlékszem, hogy egy felszámolás alatt álló modellszaküzletben vettem - online módon. A vicc az, hogy a két modellautót az eladó szerint már akkor több hónapja árulta - minden különösebb érdeklődés nélkül. Az, hogy én ezekre azonnal lecsaptam, talán az lehetett a nagy szerencse - hogy a keresőben a modelltípusokat keresve, magyar oldalakra leszűkítve, keresgélve akadhattam rá. Maga a keresőmotor a találatokat leegyszerűsítve is utolsóként dobta be ezt az oldalt. Summa-summárom, szinte bizonyos vagyok abban is, hogy nem én vagyok az egyedüli olyan szerencsés modellgyűjtő - szerintem Neked és az itt jelenlévő, gyűjtögető életmódot folytató fórumozóknak megvan a hozzám hasonló sikertörténete, csak éppen egy másik modellel - modellekkel.
- Íme a 25 ezer forintos Hi-End Testarossa:
Üdv.