269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#266224 "fétis bőrcucc" berosáltam a röhögéstől, megyek gatyát cserélni -
#266223 mondjuk tuti meglepődnél ha hajnal kettőkor arra kelnél hogy matatok a lakásba a vitrin előtt és közbe pisszegek hogy "bocs ha felébresztettelek" -
#266222 bakker úgy se hiszed el, de szinte ugyanezeket akartam leírni én, csak nem volt kedvem pötyögni a billentyűzeten :)
a CLK tényleg nem rossz ( még a kerekei is rugóznak ) és egész arányos, de a Jag az valami borzasztó és aránytalan, az a gyönyörű formát teljesen elrontották, megy is a háztól ha kijön normálisba
mondjuk azzal egy bajom lesz, de ha ennyire egy hullámhosszon vagyunk találd ki hogy mi lesz az (pár napja folyamatosan téma itt ) -
PP993RS #266221 Tedd ki neki az ajtó elé, hát szegény arra jár had nézze meg, csak majd írd meg pontosan mikor, arra megyek azt "megnézem" én is
Az a két modell azzal a fétis bőrcuccal simán megér egy lekocsikázást azt majd azt mondom fáztak kint :) -
#266220 az az alteregóm volt :))))))))) -
PP993RS #266219 Háááát... nekem egyszer szólt a Mike, hogy vegyek vissza, mert tudja hol lakom -
PP993RS #266218 Jah hát biztos lehetsz benne hogy horror lesz, 189 v. 199€ a nyitóáruk, a spec. verziók a "crosspeet féle" bőrmotyóval meg általában még +egy 100as, (és azokat el is viszik) de mondom ha nem égető akkor szinte garantált hogy 1év és a feléért-->zsák ;)
Éééés akkor most nem menjünk bele az AA mi a jó francért nem adta ki azt a gépet, működő bukólámpával
Amúgy a Maisto féle utcai CLK-GTR egész jó kis modell, az is hogy miért nincs AA-ba, amikor abból -is- van versenyverziójuk.... vagy ez csak nekem baxxa ennyire a csőröm..?
Viszont a Maisto féle xj220.... hát az viszont elég gyenguszka maradt, olyan igazi korai-majsztó, mondjuk megtartom akárhogy alakul :) -
crosspeet #266217 Bármikor! Neked akár éjjel kettőkor is, csak ne kelts fel.. ;)
Ha erre jársz csörgess meg nyugodtan. -
crosspeet #266216 Kár, hogy törlik.. Néha ha másért nem, legalább az ilyenekért érdemes benézni oda! Nekünk itt van pl adminunk..? Milyen szépen megvagyunk nélkülük... :D
Megölik a bulit.. :D -
ndns #266215 gyerekek en mar nem birom. fetrengek!! :)))))))))) bliszteres szemetek..... es az a kijelentomod :))))) ..."marpedig azzal foglalkozol" ...kesz vagyok -
crosspeet #266214 XD komédiás.. :D -
#266213 a XJ220-at én is nagyon várom (NFS2 ) remélem nem horror ár lesz
és mellé a CLK GTR :)
ezekre már nagyon rég vágyom, bár mindkettő már megvan maistoba, de nyilvánvalólag az nem az a szint amire vágyom :) -
PP993RS #266212 Azért az "újságos bliszteres szemetes" dumán hangosan felnevettem :D
Jó ez sztem, ettől bolha egy bolha kellenek oda az ilyen fightok, csak a sok agyhalott mindig egyből töröl... mintha bármi jelentősége lenne azon az ócska fóromon ha lemegy egy-egy ilyen beszélgetés a sok vacak közt.
Bár látod, van akivel még ők se mernek szórakozni és marad minden :) -
#266211 nagyon pöpecek lettek
remélem egyszer már megnézhetem őket :) -
PP993RS #266210 Hátha az elvetemültek megveszik... ez semmi másról nem szól. Ha meg a kutyának nem kell.... na bumm, elengedünk 50-100€-t.
Mondom ugyanezt csinálja a BBR / TM is, minden új modelljük 190-200€, 1év múlva meg a feléért megveszed, teszem hozzá annyit meg is érnek, nem egy viccdobozos, ragasztónyomos, festék+ilyen/olyan hibás vackok.
Hamarosan jön ki tőlük az XJ220, ha az is lemegy ilyen 30ezer alá, könnyen lehet lesz még egy rezsinem -
Angelghost #266209 Nagy és kicsi:)
-
#266208 Sikeresen összeveszett 2 emberrel és amikor már lecsitult volna a dolog páros lábbal ugrálni kezdett egy 3.-ik eladó árképzésén.... csak , hogy lássa a nagyérdemű , hogy ö keni-vágja a témát
-
crosspeet #266207 Lacibá teljesen kész.. :) -
#266206 gyúrok én kedves László, gyúrok :)
csak épp az eladók is rágyúrnak az árra és én 200euro+ nem akarok érte adni :((
de addig is itt a másik kedvenced :)
ez is, csak úgy mint az Espada, kicsit csúnyácska a kor sportkocsijaihoz képest, a funkciónak alárendelték a formát, de azért jópofa részletekkel próbálták az esetlen formát ellensúlyozni, és nekem pont ez tetszik benne, és bár csak azért vettem hogy teljes legyen a sor, de ma már nem adnám komolyabb pénzért se :)) -
#266205 Én még csak fotókon láttam a modelleket de ha tényleg gyengébb az Otto-nál akkor még inkább nem értem a 140 Eurós árat -
#266204 A Makett és Modell BOLHAPIAC fórumon megint megy a bré méregetés világpiaci árakon -
crosspeet #266203 ahogy Peti mondja, külön jött a modell, külön a tábla, külön a vitrin, külön a jelvény.. :)
De vigyázott rá mindenki hála Istennek! :) -
crosspeet #266202 köszönöm! ;)
Nos igen, ugye a fehér Countach az Autoart, a fekete F40 pedig Kyosho (he), szóval biza ezek nyitható bukólámpásak! :D -
zsolti65 #266201 Jaa, értem :) -
PP993RS #266200 Na de könyörgöm azt valaki csak megnézi és felrakja, és ez már nem az első és nem is a második ilyen ultra-gáz baki...
Számomra az ilyen "apróságokból" látszik milyen durván "iparág" lett ez... És mindenen ezt érezni; árak-minőség, bakik, "jó lesz az" belexarás.
-
PP993RS #266199 Én azt azért annyira nem félteném :)
A modell meg a bőr motyó otthon várta a táblácskát a kollégánál. ;) -
PP993RS #266198 Amúgy a Norev féle limitáció is kamu, kizárt hogy pl. az 1000db-os grafit S600 eddig kitartson, úgy vitték minta cukrot és még mindig sz.rásig vele a bay...
Lehet maga a doboz limitált, az egyiken egy bukósityakos, autós srác, a másikon ugyanaz csak kismotorral, a harmadikon meg egy másik akármilyen grafika, de hogy ami benne van az tuti nem ezres limit. -
zsolti65 #266197 Ezeknél milyen para hogy (a fél földet átívelő) út közben ne focizzanak vele a csomagszállítók.... -
zsolti65 #266196 A CK oldalon a Company-ban ott vannak a munkatársak,fotóval. Egy bizonyos Jenny Bernhard nevű hölgy a fényképészük. Valszeg fotózni tud,de a modellekhez abszolút nem ért.. :) -
PP993RS #266195 Faxányos!
Tisztára mint egy p.rasztvakítás többszáz €-s rezsintalp csak itt ami rajta áll is érték, nem egy lufi. -
crosspeet #266194 Estét! Kicsit visszafogottan, Nevada államból, egészen pontosan Las Vegasból betáblásodtam.. :)
Kis apróság, de így teljes most..
-
Angelghost #266193 Én ugyan gyűjtők resint is, de Rover és a Supra is nagyon gyenge bőven az Otto minőség alatt van:( pedig a Suprát nézegettem nagyon. Idő kérdése GT/Otto is csinál majd normálisabb minőségben is. -
PP993RS #266192 A Kyosho Supra-NSX-300ZX (kb. ebbe a sorrendbe) 1-1ig gyenge modellek, az egyik legextrémebb példája hogy a kereslet-kínálat néha milyen horror árakat tud szülni... bár az AA NSX azért helyre rakta a Kyo NSX-et, ahogy kiadták a kutyának nem kell még negyed/ötöd áron se.
Ez lenne a többivel is, érthetetlen hogy az AA nem lovagolja meg, de aszem ezt pont nemrég beszéltük. -
#266191 Elég jó áron vannak úgyhogy borítékolhatóan igy is hamar elfogynak majd .
Más.
Ez az LS Collectibles eléggé ráállt a hiánypótló 1/18-asokra . Igaz műgyantában de ma már az lenne a fura ha fémben hoznák ki ezeket . A 300 ZX leginkább Kyosho-ban lenne a legjobb de ma már brutál árakon szokott lenni .
-
PP993RS #266190 Géptető is világosabb... külön fújják a nyitható elemeket, oszt néha más az árnyalat, a bmw meg............. :/
Ha leraknának elé egy műcerkát, sztem azt is rezzenéstelen arccal lefényképeznék aztán a másik zombi már rakná is fel az oldalra. -
#266189 Mai megjelenések :
A Bömöst csak azért mert a CK-s "fotóművész" már megint odafigyelt a részletekre
A most megjelent Norev bálnának meg mintha nem egyezne a karosszéria színe az ajtókéval
-
#266188 Hmmm. Nekem annyira nem jött be soha ez a III. generációs Charger. Aztán jött ennek a gun-metal verziónak a megvásárlási lehetősége (köszönet érte Janeenak). Gondoltam ha már van I. és II. generációs, legyen teljes a kép a III. generációval. Amint megvettem, beleszerettem (persze "A Charger" nekem továbbra is a II. generációs, főleg a '68-as). Én általában vonzódom a vinil tetős, mod top és gator top kocsikért, szóval ez nekem nem volt gond. Tény, ha nagyon lehetett volna választani inkább valamelyik plum crazy változat (akár fehér, akár fekete tetős), vagy a vörös fehér tetős között, ők nyertek volna a gun-metal ellenében. De már nem bánom, parádés jószág ez is.
-
#266187 Na ez is igazán tetszik! Akár csak a Diablo-d! Nem akarlak cukkolni, de igazán rágyúrhatnál már a harmadik Lambó kedvencemre. Az Espada-ra.
Ha már én nem gyűjtök Lambókat. Bár kéne, csak kevés a helyem egy újabb típusra.
Ja, az Urraco is tetszik! Az még igaziban is kellene. Báááár, a többi is. -
#266186 hát nem csodálom
hozzám is tudna ám ragaszkodni :)))) -
#266185 te egy gondolat olvasó vagy :))))