Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #266575 A piros valóban egy picit jobban ül a kelleténél, ezt javították a feketén, az 100% tökéletes, pont ugyanígy áll az 1:1-is...
A többi negatívum egy baromság amit összehordtak, azt pl. nem tudom melyik pancser kezdte terjeszteni hogy a modell könnyű, teljesen rendbe a súlya, az AA C7 Vette egy sokkal könnyebb modell, fura hogy ott már senkit nem zavart...
A HWE egy teljesen más forma, ezt nem fogod látni netes képekről, csak ha egymás mellett állnak. Sokkal tömzsibb és magasabb az autó, az övvonal is hibás, magasabban fut, mint ahogy / ahol lennie kéne. Továbbá az oldal-háromszögablak is gyönyörű ahogy "megtörik" a Kyo-n, a HWE-n egy ferdén berakott sík ablak van, amitől teljesen más lesz az egész oldalprofilból. A hátulja is valahogy teljesen máshogy áll, nem "terpeszt" és ül úgy mint az 1:1 / Kyo.
A felni pedig HW trendhez híven rossz, formára és méretre is. De abban egyetértek hogy önmagába a HWE is egy nagyon szép modell, az akkori illetve a hazai nyomott árát simán megéri. Csak ne tegyél mellé egy kyo-t, így vagyok most a 308-assal is :/ (még1xbocs Mike
)
Aki meg eladta Neked ezt a két modellt postával együtt annyiért, attól kérj egy képet és kereteztesd be :) csak a HE TR többet ért sztem már akkor is mint 50....