Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #266542 Ha a Tiéd lenne.... ;) de Te gyűjtő vagy és Ferrari mániás, nekik meg egyedül a nagyobb profit a cél. Gondolom egy hegyomlásnyi pénzbe került / kerül ez az egész, tesznek ők arra hogy ki minek örülne 1:18-ban, ha eladnak 100x annyi kisFerkát a gyerkőcöknek.
De nyilván felmérték a piacot mire van igény, simán hihető hogy a kisebbekből sokkal-sokkal többet eladnak és ennyi, persze olcsóbb a kicsi, de az előállítása is legó.
Én is pont ma vettem a gyereknek három 1/43-as Ferkát, abba egész jók, ellenben "saját részre"
1:18-ast biztos nem vennék, mert pont ott és abban gyengék ami engem zavar egy modellnél.
A Mattelnak is leesett, hogy a HWF egy fos... senkinek nem kell, gyereknek nem veszik meg mert nagy és drága, meg lenyeli az ablaktörlőt, a gyűjtőnek meg nem kell mert nem kell.... jól ráéreztek az elitesítésre, de ez már nosztalgia...
Anno is írtam, hogy visszasírjuk még a HWE-t, és akkor volt az hogy adjunk nekik időt mert majd belerázódnak meg a HW-nek is kellett idő... ezt mondjuk akkor se értettem miért kéne időt adni nekik ? Mi köze van a HW--->HWE fejlődésnek hozzájuk? De mindegy, most már tisztán látszik hogy csak játékautókat fognak gyártani.
A Mattel holt ziher sokkal jobb gépeket adott volna ki 1:18-ba, bár a mostani BB kínálatnál nem nagyon kunszt jobbat kitalálni.
Megnéztem volna egy újragondolt 288GTO-t, F50-est, állítólag mindkettőt tervezték újra-kiadni, úgy mint a 355-össel tették... bár az F50-est végül is kiadta újra a BB is, a 100ezeréves Maisto-t