269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#266184 vajh honnan? -
#266183 Hmm.......valahonnan ismerős -
PP993RS #266182 Szép is az, bár SV-ből mind3 szín bitang. Nekem a fekete is nagyon bejön... (nem a majsztó) -
#266181 Hát a kék nálam is alapgép lett :-) nagyon ragaszkodik hozzám :-) -
#266180 Gyanús, hogy nem a fekete maisto sv-ről van szó :-) mondjuk azt már eladtam, miután meglett a kék :-) -
PP993RS #266179 A kék SV-ért ? Amit legóért vett itthon ? -
#266178 hát sok mindent be tudnék áldozni a gyűjteményemből egy bizonyos Diablo modelledért cserébe, speciál ezt sose semmiért, ez alap gép nálam :))
van 3 Countach-om, még max egy AA 25th-s kellene, de annyira nem tetszik mint amennyire drágán mérik azokat
Utoljára szerkesztette: mikeman, 2017.03.22. 20:50:42 -
#266177 Nagyon szép darab! Egy ilyen nagyon kellene a gyűjteménybe -
PP993RS #266176 Gyönyörű -
PP993RS #266175 Gáz.... -
PP993RS #266174 Ez nem vitás, a Testarossa is béna nyitott lámpával, de azért legyen csak nyitható :)
Egy drága modellnél én elvárom, egy Bubu vagy Maisto vagy akár egy HW(E) nyilván más tészta. -
PP993RS #266173 Így már mindjárt más ;) faxa! -
#266172 igen jobban néz ki ezzel a rally felnivel, de nekem itt meg a fekete tetővel van bajom őszintén szólva
a 2. generációs Chargereken szerintem jól néz ki, de itt ez a lapított tető annyira egy egységet képez a kasznival hogy nekem kicsit erőltetett ez fekete tető
nekem itt mindig is idegenül hatott
de ez ízlés dolga, kinek a pap kinek papné, nekem speciál lánya.... ahogy mondani szokták volt :) -
#266171 ismerős érzés
hányszor gyengültem el más típusokkal, aztán a végén mindig eladás lett a vége :) -
#266170 nekem is megvannak ezek az évjáratok is, de nem akartam ezt a ferraris oldalt ennyire leoffolni :))))))
amúgy a barna 69-esnek be kéne állítani a baloldali fényszóróját, a szembe jövőket biztos vakítja :)))))) -
#266169 háááát nekem a BMW-k mellett a Lambokat gyűjtöm nagy szeretettel és törekedve a teljességre, de hogy ilyenem nem lesz az is biztos
már önmagában az is gázul néz ki hogy a felni ugyanolyan színű mint a kaszni, de mondjuk abból egy alkalmasabb színbe még el tudnám képzelni ezt a verziót (mondjuk fehérbe)
de ez a körömlakk szerű festék ez nekem túl stricis
na és a lámpákról nem is beszélve.......... nem nyitható
egy Countach modell így néz ki :))
-
#266168 GT-Spirit 1/18 Koenig Specials Lamborghini Countach Turbo
-
#266167 Bizony, hogy nem úgy van. A 308 GTB-ből nincs GTS verzió. A korai 308 GTB-ből csinált a Kyosho vöröset, sárgát és a kék Paris Debut verziót.
Gyakorlatilag a Kyosho féle sima 308 GTB a korai, műgyanta kasztnis Vetroresina-nak felel meg. Ezeket a Vetroresina-kat 1976-77 között gyártották, 808 darab készült belőlük. Mind csak GTB, zárt verzióban. A GTS-t 1977-től kezdték gyártani, már fém karosszériával.
Az egyik megkülönböztető jegyük a hátsólámpák voltak.
A Vetroresina-knak hátul az indexük tele narancssárga volt. A tolatólámpa külön egységként a lökhárítóban volt.
1977-ben átálltak a fém kasztnival gyártásra, ekkortól már volt sima GTS (nem GTSi, nem QV GTS) gyártásra. Ezeknek a fém kasztnisoknak
GTB/GTS, már a megszokottabb, indexközepén levő tolatólámpás lámpa egysége volt:
Na ilyet nem gyártott a Kyosho. GTS verziót a QV-knál kezdett csinálni. Azért furcsállottam a 6 darab Kyosho 308-328 sorozatot.
A színverziókat nem számítva 5 féle modellt gyártottak. 308 GTB, 308 GTB QV, 308 GTS QV, 328 GTB, 328 GTS.
Na de több részlet van itt: Kyosho Ferrari 308
-
#266166 Nem vagyok a vitrinem közelében, de nem úgy van, hogy 308 GTB/GTS, 308 QV GTB/GTS, 328 GTB/GTS? Ha jól rémlik, nálam össz. 8db 3x8-as van, ebből 6 Kyo, 1 HWE Magnum, meg egy Anson, ami a nagy első lámpái szerint 328 GTB Turbo.
De lehet, hogy csak 7 -
#266165 Tudom, kicsit eltávolodok most a lényegtől, kell-e nyitható lámpa egy modellre? De egy kicsit talán idepasszol.
Szóval van ez a Ferrari 365 GTB/4 Daytona. Szerintem az igazin is elég szarul néz ki a bukólámpa, főleg nyitva.
Na de hát a fő piac, az USA igényei szerint a korai verziók lámpái túl alacsonyan voltak:
Szóval ez a modell nálam is csukott lámpákkal parkol a vitrinben, valahogy harmonikusabb úgy:
Mondjuk így meg qrva jól néz ki szerintem:
-
#266164 Na még pár Charger fotó, a kimaradt '68 és '69 évjáratokból:
-
#266163 Kyosho 308/328 vonalból 6 darab? Valamelyikből kettő van Neked? -
#266162 Tessék, egy másik '71-es, nem dogdish felnivel, hanem Rally felnivel:
-
#266161 Gyönyörű az az Alpina, nagyon kéne (de a kezemre csapok és nem kurvulok el) -
#266160 Ferka vonalon nálam is ezek nyílnak (bár a Kyosho 308/328 vonal 6 tagú ), meg még van egy Mira 348 Spyder, az is nyitható lámpás. -
PP993RS #266159 -
#266158 Hát erős a gyanúm, hogy tapasztalat is van mögötte :-) -
#266157 az utolsó mondatodból csak úgy süt az irónia :)))) -
PP993RS #266156 Elhiszem hogy szebb, már képről is átjön hogy szebb mint a nagyátlag otto...
És tudom mi fán terem ez a "más nem adta ki minőségibe" történet, ez volt az egyik oka hogy leépítettem a rezsineket, mert -nekem- nem érnek annyit amennyibe kerülnek... vagy 2 tucat rezsint - azonnal betudnék zsákolni.
Amúgy ha legalább egy GT S minőséget hozna az Otto, (de nem GT S áron!) és normális dobozba lennének, már nagy bajba lennék :/
Számomra a TM / BBR egy nagyon jó alap rezsinbe, tök jó és korrekt modelleket gyártanak, egyszerű és nagyszerű dobozba, és általában fél-1év és az új ár feléért meglehet venni őket -
PP993RS #266155 Nem rossz azért az :) olyan klasszikus, de ismersz.... én mást raknék rá ;) -
#266154 Nem a gyűjteményedet ismerem, inkább arra emlékeztem, hogy BMW-s vagy. Kizártnak tartottam, hogy ne lenne meg. Szóval mondjuk úgy, hogy diszkréten rávezettelek egy hiányosságra... :-)
-
#266153 az egész modell nagyon fain, kvázi sokkal inkább GTspirit minőség, a legszebb Otto modellem
így az egész modell legnagyobb hibája a nyithatatlan lámpa, hisz -ahogy te is írod- ennek a típusnak pont jól áll a nyitott lámpa, így nekem is van hiányérzetem ezzel kapcsolatban, de az az igazság hogy nincs nagyon más lehetőség, bömös gyűjtőként egy 850es kihagyhatatlan darab, de minőségi darab nincs belőle, mert bár létezik egy nyitható lámpás verzió a Revelltől de azt semmiképp nem mondanám minőséginek :) -
#266152 dogdish felni
hát valakinek bejön valakinek nem, mindenesetre autentikus így elfér alatta
van olyan modellem amin jobban zavar, ezen speciál nem annyira -
PP993RS #266151 Pedig a 8-as is fain nyitott lámpával ;) -
#266150 bakker jobban ismered a gyűjtimet mint én :))))))
hát már hogy ne lenne M1-em, szégyen is lenne ha egy BMW gyűjtőnek nem lenne :)))) csak a bömös vitrinre rá se néztem :)
és akkor már a nyithatatlan lámpás modellek száma is gyarapodott kettővel, hisz az Otto féle 850CSi és a Alpina B12 is sajna ebbe a kategóriába kerülnek
-
PP993RS #266149 A kék-fehér csíkos GTS nekem is megvan, 4. modellem volt ;) de nem emlékszem már hol vettem :)
(2.490 volt, a körúton HO-KI modellbolt )
Nyilván szerencse kérdése is volt, de nekem azért elég tré a régi Bubuk fényezése, puklik, szöszmösz :/ bár ez lehet valami hagyomány, elvégre az összes hibás GT S is többnyire nálam landolt
És jah, fura hogy nem csinálta meg az AA, pláne hogy a GTS váz adott volt a versenyverziók miatt.... de tudod ezt anno beszéltük, az amcsiknál az 1:1 se túl népszerű :/ -
PP993RS #266148 Kösz a képeket ! Bitangok !
A 71-es a legjobb :) csak más felni kéne rá -
PP993RS #266147 Ez a Maisto SRT Viper umbau után megmaradt gyári felni, ami azért szerencsés mert 6 lyukú (ami azért nem túl gyakori) és Viper matrinkás felnikupak van rajta.
Köszi! Sztem is jól áll neki ;)
Nincs bajom az ezüsttel, kortól-stílustól függetlenül talán minden autónak jól áll, pláne ha sötétebb inkább grafitosba átmenő árnyalat, csak pont emiatt kicsit unalmas.
Ez a GTS is bitangabb lenne ha valami sötétebb-ezüst árnyalattal fújják, +a sötétebb szín ápol és eltakar.
Akkoriban mikor ezt az umbaut csinálták, nem volt még ezüst GTS, aztán a Bubu már csájníz verzsönben kiadta ezüstbe / kék csíkkal. Így már nem olyan nagy durranás ez :/ de hát nyilván leülnek ha tudják hogy se..re esnek ;) -
#266146 Hali!
Szép! Hanem Norev BMW M1 nincs a gyűjteményben? Mert ha van, akkor + 1db működő bukólámpásod van.
-
PP993RS #266145 :)
Ja-ja, ha úgy vesszük akár pozitívum is lehet :)
Ha valaki ért hozzá azzal sosincs baj. Látja / megérti az esetleges -gyártási- hibákat, gixereket... a baj ott kezdőik mikor valaki 20-30perc netezés után, ahogy Te is írod "szakértő" lesz...