Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • mikeman
    ezer hála érte, nem győzőm hangsúlyozni
    ritka az olyan korrekt partner mint te
    most is itt vigyorog a modell az asztalomon (én meg rá , ez már szerelem) , nincs erőm berakni a vitrinbe, olyan rohadt durva gép, komolyan mondom, sok gyönyörű gépem van de csak kevésnek örültem ennyire a megszerzésekor

az utalás?? nincs azon nagyon mit írni, tök egyértelmű volt a dolog
    megegyeztünk hogy személyes átvétel lesz, mert nem filléres a modell, kár lett volna kockáztatni a posta jóindulatát, és jó lett volna dumcsizni is, lett volna miről
    de nekem nem úgy jöttek össze a dolgok és nem tudtam megmondani hogy mikor tudok felutazni a kies fővárosunkba így arra gondoltam hogy kifizetem, addig is legalább az anyagiak legyenek rendezve, hisz te közbe megvetted a jogutódját a vette-nek, nehogy már hitelezve legyen egy ilyen ritkaság, mikor annyit kunyiztam érte, fura lett volna ha a fizetést meg halasztgatom
    te írtad hogy nem szükséges, én meg szükségesnek éreztem, ennyi
    te ultra korrekt voltál, nehogy én meg szörözzek a kifizetéssel :)))
    megtehetted volna hogy teszem azt leég a fél ház, és pont ez a szépség az áldozatául esik a tomboló lángoknak, aztán másnap feltűnik egy fórumon de én egy percig se izgultam ilyenek miatt, nem az első bizniszünk volt pro és kontra és remélem nem is az utolsó
    na nem is ragozom a dolgot, korrekt gyűjtőtársak között így megy ez, legalább is egy normális világban :)
    úgyhogy kedves fórumtársak, akinek PP kollégával baja van annak velem gyűlik meg a baja :)

Utoljára szerkesztette: mikeman, 2017.04.13. 23:30:30