269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Missa

Itt van Amerika!
  • bulba
    A Chevy pick-upnak nagyon jó a színe
  • 355
    Nem hiszem, versenyfeliratos autókat nem nagyon vett a tulaj.
  • schumimodells
    Reggelt.

• kemszi2
    Helo!

Lesz valami rally vonalon is?
  • 355
    Nnna, akkor a lista (meg a kép még1×). Bocs, hogy nem küldöm mindenkinek egyesével, de az sg levelezőjét nem ilyesmire találták ki.

Az Opel és a Porsche Maisto, a többi Yat Ming Road Signature. Minden modell kitűnő egészségnek örvend, csak dobozukban voltak tartva (kivéve a doboz nélkül fotózottak), a dobozok pedig tiszta környezetből jöttek. A legtöbb kibontva sem volt. Mindegyik 1/18-as.

Postázás (a vevő költségére) előre utalás után megoldható. Személyes átvétel délutánonként Bp. XVIII. kerületben, vagy (H-Cs) délben a Forgách utcai metrómegálló környékén. Egy-egy darabra szerény mértékű alku lehetséges, több darabra kedvezmény jár, érték szerint.

Kérek minden kedves érdeklődőt, hogy ne sg-s privit küldjön, hanem dobjon egy emilt az etc[kukac]rozsahegyi[pont]net címre, a kért autó sorszámával.

A lista holnap este felkerül a Zindexre és Facebookra.

Az eladóval egyeztettem, és szabadidő függvényében megnyitja az utat a többi modellhez is.

Lista pdf-ben: Eladó modellek

Utoljára szerkesztette: 355, 2017.03.13. 19:54:06
  • PP993RS

Gondolom hogy sokan írtak, mert akiről én tudok már effektív az is "sok" hazai viszonylatba, de hát akkor jó a biznic ha pörög :)
  • 355
    Még ha tudnád, hogy hányan kérték priviben Már csak időt kell rá találni. Azért 400+ modellt odébb rámolni és felírogatni többórás meló. Tudom, írjuk fel csak az AutoArt Lambókat
  • PP993RS
    :D

Kénytelenek lesznek megcsinálni

Olyan nyomás van már
  • goser
    Egy ilyen listát én szívesen látnék :-)
  • Missa
    Ja, az igazi Yunick féle mustang tetszik nekem is.
    Az 1:18-as modell változata az már nagyon nem. Igaz, az nem H61 gyártmány, hanem ACME. Állítólag az ACME viszont valami "feltuningolt" Welly-t tett a dobozába. ACME áron.
    Szóval ha lehet, én maradnék az utcai (vagy a tribute) Boss-oknál.
  • Missa

Ez hónapok óta az előjegyzési listámon van.
    Abban a pillanatban, hogy nyertem a lottón, máris ütöm le.
  • zsolti65
    Tök jó a rongyos gumi. Biztos jó drága lehet.Elbabrálnak vele a készítők..
  • 355

Ilyet csinált az Exoto is. A '67-es Le Mans-on Andretti lágyan érintette a szalagkorlátot. Vagy inkább korlátokat...

• zsolti65
    Kissé autentikus...de rohadt jól néz ki....... A régi idők romantikája....telemetria????dehogy!!!SZIGSZALAG!!!

• PP993RS
    Nem rossz... A feketén hogy nem látszik a rés, illetve hogy nincs rés... olyan mintha igazi lenne.

Persze jól is lövi le őket az ember.
  • 355
    Ilario 1/18 1949 Delahaye 175 S Roadster Saoutchik, ~700$. OMFG!!!

• 355
    Kyosho Ousia 1/18 Range Rover Sport SVR. Zárt fém.

• PP993RS
    Na erről beszéltem, ha nem lenne picit vastag a kar, és csak odapillant az ember, simán lehetne akár az 1:1-é is.
  • PP993RS
    Köszi... jól néz ki az az "eredeti" Boss.
  • mikeman
    ha ilyen lista féle lesz majd ki ne maradjak már én se belőle :)))))
  • mikeman
    wow
    így napfénybe kibontva még szebb
  • mikeman
    találtam neked egyet
    a legszebb kék verzió
    ....khmmm ... szóval az ára annyira már nem baráti.... de ha nagyon kell :)))

'69 Mustang
  • 355
    Az egy 2004-es Chevy Nomad Concept.

Utoljára szerkesztette: 355, 2017.03.11. 13:35:02
  • bulba
    Csak kíváncsiságból kérdezem, a felső sorban jobbról a második modell az milyen márka/típus?Elég extrvagánsan néz ki!
  • bulba
    Akkor vagy nagyon szerény tag lehet, vagy az én emlékezőtehetségem trágya, de senki nem ugrik be akinek 1000 fölötti gyűjteménye lenne, pedig ca 2008 óta olvasom a topicot rendszeresen.
  • bulba
    Köszi!
    206-osom sajnos-sajnos nincs.
  • bulba
    Ja, motortér, az ennél is teljesen OK. Nyitható mozgatható "belsőségekkel" sajnos nem áll olyan jól mint az általad említett Nissan, a tanksapka nyílik, de a rekeszek, kartámaszok fixek, illetve az ülések -talán a kárpitozás miat?- sem mozgathatók (egy másik kínai modellemen azok is tologathatók). Ezek olyan dolgok ami jó lenne ha működne de igazából elnézhető. Ami az én ízlésemnek fáj, hogy az ötödik ajtóval együtt nem emelkedik fel a kalaptartó, pedig mozgatható, 4 csatlakozó és két zsinór kéne hozzá. Mondjuk annak a ténynek az ismeretében, hogy a modell "belterjes" kínai oldalakon -ahol nem vállalnak külföldi szállítást- ennek a felébe(!) kerül csak, ez is ok.
    Képek:

Utoljára szerkesztette: bulba, 2017.03.11. 10:27:14
  • Missa
    Klassz!
    Bocs, Peugeot 206-d nincs?
  • bulba
    Napot!

• Missa
    Bár azt hiszem rossz irányba "gondolkodtam". Most, hogy kérdezted, jobban utána néztem.
    Nem a film volt az alap.
    Volt valami Smokey Yunick nevű faszi, aki a NASCAR-ba tervezett néhány autót. A '69-es Boss Mustang 302 Trans Am verseny változatba ő tervezett valami motort, vagy komplett az autó is ő építhette. Ja meg persze valami Camaro-t is.
    Gondolom akkor ez a Smokey Tribute változat, ennek a verseny gépnek lehetett a klónja, utcai átépítése, lebutítása.
    Íme az eredeti Smokey Boss:
    Smokey Yunick Boss Mustang

És a Camaro:
  • Missa
    Az valami Smokey Tribute verzió. Gondolom a filmre asszociált anno valaki a színezéssel, a felnivel. De láttam ilyet (fotót persze) '68-as Camaro-ban is. Úgy néz ki nagy kultusza lehet ennek a Smokey filmnek. Nekem annyira nem jött be. A Mustang, az igen!
    Nem rossz szín változat ez sem, de ha lehet(ne, de nem lehet, mert alig van belőlük a piacon) én a következő sorrendben favorizálom őket: kék - sárga - Smokey - orange.

Utoljára szerkesztette: Missa, 2017.03.10. 21:52:47
  • 355
    † John Surtees. Már odafent tolja neki. RIP

• PP993RS
    Sárga meg a fekete/arany jól néz ki... de utóbbin miért van más felni ?
  • Missa
    Szia!
    Bár nem írtad, de ha meg sem említem...
    Szóval ha a "bűvkörödbe" kerülne, Highway61 gyártmányú, 1:18-as Ford Mustang Boss 1969, bár milyen színben, lécci nekem szólj elsőnek!
    Nagyon rá vagyok izgulva a típusra:

• 355
    Régebben aktív volt itt, börzékre is járt.
  • 355
    Igen, asszem én is nyakig ülnék a trutyiban, ha ezek Ferrarik lennének :) Azokat szerencsére megtartja. És nem nagyon lesz még Bentley és Rolls, azok is otthon maradnak.
  • PP993RS
    Az igen! Bár most spec nem ilyenekre gondoltam ;) hanem mondjuk egy 1-200 db-os, komolyabb gyártóktól való gyűjtemény(ek)ről.

Ilyen többezres gyűjti sztem már .... na mindegy, semmi közöm hozzá, mindenki abba rakja amibe jólesik :)

De azért 4600 db, jesszus, az akármilyen budget modellbe is egy komoly vagyon.

Én a legdurvább amit láttam (aszem mondhatjuk hogy árba is, de db.számba biztos) egy közel 1200db-os gyűjtemény volt, abból kb. 7-800 csak Bburago, a többi Maisto és régebbi Welly-k, talán még elszórva pár tucat Solido, UH +hasonszőrű budget gyártók, de az is külön színenként szortírozva... döbbenetes volt.............. igazándiból akkor is, és most is az fogalmazódott meg bennem, hogy ezt most minek ?? Ez mire jó ?

Részemről abból a pénzből inkább egy egész jó 1:1 és mondjuk egy 100db-os full minőség 18as gyűjti.... :) tudom, mások vagyunk
  • crosspeet
    A gyálit láttam személyesen, komoly.. Gyanus ez a mostani, lehet ezt is ismerem.. :)
  • PP993RS
    Jah hát nem úgy értettem hogy áll a pénzed benne, csak hogy jópár modellt magának lekap az ember :)

Az occcsó dologban egyetértek, de ez nem csak a modellekre igaz... :/