Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #266379 Megmondom őszintén volt rossz érzésem a "meghiúsult" üzlet miatt, eddig.... de ami a szívemen az a számon---> időt kértél a modell megvásárlására és 1nappal később már konkrétan mást veszel ... ez nekem nem áll össze.
Nem úgy ment a levelezésünk, hogy pár nap múlva vinnéd a modellt... hanem hogy időt kérsz és majd jelentkezel.
Továbbá azért írjuk le, mert egy történet sztem az elejétől a végéig kerek, nem kiragadva egy momentum... crosspeet kolléga érdeklődött a modell után -még előtted- írta hogy vinné csak olcsóbban, én írtam hogy fix az ára, írta hogy megnézi kell e neki a piros mellé, és jelentkezik, közbe én levettem, úgy voltam ha senkinek nem akkor maradjon, ekkor írtál hogy jegeljem majd jelentkezel. Én erre írtam hogy nincs mit jegelni, a modell nincs is hirdetve nem feltétlen eladó, ha találnék egy piros GTS-t, akkor eleve maradna, másnap várt egy üzenet cp-től; szégyelljem magam hogy nem engedek, hová utalja a pénzt..?
Nem éreztem azt hogy mi konkrétan és kizárólagosan megállapodtunk, volt egy dolog amit megbeszéltünk és amit én valóban bontottam, de elvégre a levegőben volt hogy el se adom, ha gerincmentes lennék simán írhattam volna hogy bocs... csoda történt, találtam GTS-t, vagy simán leejtettem.... mégse eladó. Cp-nek meg mondom hogy ide egy darabig ne linkelje a jövevényt, vagy mondja azt a bayről van... de én nem ilyen vagyok, bár megszoktam már hogy az igazság sokkal meredekebb, valakinél sértődés van.
De megfordíthatjuk, ha mondjuk Te írsz hogy utalsz és viszed, és én másnap írom cp-nek hogy bocs elkelt... lehet ő sértődött volna meg... de az is lehet nem... teszem hozzá ez pont nem egy olyan modell ami ilyen vihar a biliben nagy fogás lenne, elvégre itthon is árul egyet Labdacs, igaz drágábban de sztem engedne már belőle mivel elég régóta kínálja... öreg róka ő is a szakmában, tudja mi mennyit ér meg reálisan. Továbbá kint is tele a net, licittel simán ellehet csípni egyet -még postával is - jó áron, ezt is felajánlottam Neked, hogy segítek egy ilyen projektben. Ezek mellett azért ne menjünk már el..................
Azért írom ezt ide, mert Te hoztad ide a sztorit, ha esetleg szóba kerülne (vagy került) bármi, nem szeretném ha úgy maradna ahogy most kinéz a dolog.
Volt már innen is pár kollégával-jópár üzletem, nem hinném hogy bárki azt mondhatná nem lennék korrekt vagy rugalmas bármiről is legyen szó.