269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #266024 Grat hozzá!
Szabad kérdezni h mi pénz volt..? -
crosspeet #266023 Meg megenné az uv.. -
#266022 Prémium vason tényleg ironikusan mutat, de egy átlagautón egyáltalán nem lenne hülyeség a (valamivel kisebbre méretezett) fényezetlen műanyaglökhárító. A városi meghúzások, súrolások 90%-át szerintem javítási igény nélkül simán elviselné. -
#266021 A shooting brake Bentleyről tudni kell, hogy a dögösítések nélkül egy létező széria. katt -
#266020 Van olyan photoshop modell amire már én is azt mondom , hogy jó lett volna ha igaziba is kihozták volna . A legtöbbször nem is kell túlságosan megváltoztatni az eredeti modellt ahhoz , hogy még dögösebb legyen . Pl. az egyik kedvencem ez az EVO 2 Touring ami elég izgi lehetne 1:1-ben is .
-
PP993RS #266019 Még viccnek is rossz ;)
Valószínű csak azért nem csinál meg valami unatkozó, milliomos agyhalott egy ilyet, ( / vagy csak szimplán valami sz.revő) mert a malomkerék féktől nem férne el a lemezfelni.
Apropó lemezfelniről mindig beugrik egy sztori; ....még létezett a Saab, volt egy csóka, valami limitált kiadású Aero-t vett, ment az autó mint a barom, gyárilag 19es felni, optika, olyan HUD hogy egy rakás kijelzőt felnyomott a szélvédőre, a belseje is full patent, ilyen egész sötétbarna bőr+alu ... amúgy nem szeretem az Insigniát, de tök jól át-Saab-osította a Saab.
Jött a tél, jött az istenbarma hogy tegyünk fel rá lemezfelnit, mer' télre az kell, finoman mondtuk neki hogy egy ilyen autóra nem nagyon illik a lemezfelni, de ő ragaszkodott hozzá, "szerencsére" az opelnek volt 17es lemezfelnije, úgy ment rá hogy fél mm nem maradt a nyereg és a felni között, de mondta hogy jó az így.... még a gyári dísztárcsára is sajnálta a pénzt, pedig az Opelnak olyan lemezfelni / dísztárcsája volt akkoriban, hogy felraktad és full alufelni fílingje lett a keréknek. -
#266018 Ez csak vicc a magyar X-Tomitól: drága autók fotosoppolt olcsó(bb) változatai. Érdemes megnézni a többi munkáját is. Nagyon ért hozzá, bár szerintem a Ferrari 812 Shooting Break hátulját rendesen eltolta, az a forma nagyon nem jön át. -
crosspeet #266017 festésre meg nem futotta.. -
crosspeet #266016 ..hát ezek qrva jók lennének 100millákért ezekkel a filléres lemezfelnikkel, nőne a profit.. mik ezek, Barkasok..? -
#266015 Van egy a hüllőkedvelőknek is:
-
#266014 Egy ilyet szívesen betennék a vitrinbe: X-Tomi Ferrari 488 Europa dell'Est. Pláne ha Spyder lenne szövetes ülésekkel :-))
-
#266013 Naná hogy rajzolt. Sajnos. Mint ez: X-Tomi F812 Superamerica
via X-Tomi Design
Utoljára szerkesztette: 355, 2017.03.06. 14:38:47 -
#266012 Azok a nóném csázníz gyártók hazai piacra dolgoznak. Ha csak minden 5000. kínai veszeget modelleket, máris 275.000 potenciális vevőjük van :) -
PP993RS #266011 Én amit eddig láttam ezektől a noname csájníz gyártóktól, az mind tök jó volt, azért a pénzért meg pláne... vannak bakik, de látszik az igyekezet.
És ebből is látszik mekkora lufi ez a túlértékelt reszinezés, meg horror nyitható modell árak.... bármit -de tényleg bármit- lemodelleznek, szépen és jó áron. -
#266010 Köszi, alapvetően szép darab, nekem nagyon-nagyon tetszik de azért nem hibátlan. A hátsó ajtók illesztése nem valami pontos, az első kerék csak annyira minimálisan fordul, hogy annak semmi értelme, ráadásul a kormány sem igazán követi le a mozgást, pedig mintha lenne összeköttetés, a hűtőrácsok nincsenek kilukasztva, de a maguk szintjén igényesek. Amúgy a karosszéria és a beltér is nagyon "éles" és pontos, formahű.
A gyártóról jó kínai módra nem tudok semmi biztosat mondani, az autón nincs sehol semmi ilyen jellegű feliratozás, viszont adtak hozzá egy kis kártyácskát ezzel, a kínai, modellekkel foglalkozó oldal címével. Sajnos nem sok mindent árulnak el magukról....
Rendes képek hamarosan, amint lesz egy kis időm :) -
#266009 gratulálok
fain kocsik ezek a Mazdák, remélem a modell is az :) így félig csomagban nem annyira lehet kivenni a minőségét
mi a gyártó? -
#266008 Napot! Tegnap jött egy minden szempontból távol-keleti csomag :)
-
PP993RS #266007 Egy jó ügy érdekében .... :) -
#266006 szegény modell azonnal elszenvedne egy komolyabb umbaut nálad :)))) -
PP993RS #266005 Valami baj lesz a srác szemével
Gyönyörű ez a felni, 1:1-be meg az AA 18asításba is...
A welly féle 997 megoldás amúgy nem rossz, a lámpák szebbek mint a Maisto-n, de a nyomtáv elég gyenge lett, anno gondolkoztam hogy bezsákolok egy welly-t v. norevet, de ismerve magam, hajnalig ülnék a net előtt és nézném hogy hol és mennyivel szebb az AA -
#266004 durván néz ki ez a gép, pedig ezek a bálna szerű (kvázi az összes) bentley-k sose tetszettek, de így leültetve meg penge élesre húzott (rajzolt?) képen egész dögös -
erről beszéltem :))))) -
#266002 azt hittem már egyedül vagyok ezzel a felni tetszéssel :)
múltkor pont a index-en volt egy ilyen felnis (bár az talán welly volt) porsche, küldöm is a linket druszádnak hogy mennyire bejön nekem ez a felni, erre lehűtött hogy neki meg nagyon nem :))) nem is feszegettem tovább a dolgot :))) de akkor ezek szerint nem vagyok egyedül -
PP993RS #266001 Tény hogy harmonikusabb (és használhatóbb ) egy ilyen forma, de nekem valami kimondhatatlanul visszataszító ez a Porsche vonal.
A "nem hagyományos" porkék közül egyedül az első gen. Cayenne tetszik, abba van valami megemelt-eszement 996 forma :D
A turbó meg simán egy varacskosdisznó. -
#266000 A sima Panamera baromira nem jön be a kamu-farmotoros hátuljával, de a kombik meg a Shooting Brake-ek mindig is tetszettek. Még ez a szar is tetszik így:
-
PP993RS #265999 A feliratokat valami őrült leszedte ;)
Biztos neki se tetszett a lóbaxó, bronzbetűkkel odaírt GT2 RS duma. -
PP993RS #265998 Köszke!
Tényleg nem tetszik ez a felni ?? Mennyire mások vagyunk :) de hát ettől szép ez a szakma... -is-
Sztem marha jó, régen volt egy AA 996 GT2 umbau ezzel a felnivel, forgott, pörgött a kerék, olyan 100€ körül ütöttek ki, aszem végül 120-130ért ment el, itthon egy olyan modellt 10ezer forintért se venne meg senki :)
Pedig jó lett volna, mert akkor a felnit meg a 996 vonalat is egy csapással kiütöm.
Nekem amúgy adja így sárgába + sárga féknyereggel, az eleje kicsit olyan szolid, de az a bénácska lámpa miatt is van, (ami ráadásul ugyanaz mint a GT2 RS-be :/ ) de oldal - popó profilból teljesen rendbe van.
Nálam amúgy ez a top2 felni, a top1 a 18as turbó, csak abból egy időbe annyi replika lett, minden vw / audira azt rakták föl, hogy kicsit "sok" lett, és minő meglepő a top3 is porke :)
És a kedvedért természetesen egy sárga autón
-
PP993RS #265997 :)
Ha van a panameránál visszataszítóbb porke, akkor az ez lesz ;) -
PP993RS #265996 Ilyesmi nekem is volt, bár az happy end lett, egy picit hibás AA gépre tettem 90€-t, (amúgy olyan 150-200között mennek) én voltam a "nyertes" vagy 3napig, aztán a végén is.... senki nem licitált rám :) a modell megjött, és élőbe még elenyészőbb volt a hiba...
Amúgy régebben ilyen picit esztétikai hibás, (akár dobozsérült) modelleket sokkal jobb áron lehetett kifogni, most már nem olyan finnyásak a külföldi kollégák se :) -
#265995 Megvan a második Porsche, ami tetszik (a 904 Carrera után): a kombi Panamera.
-
crosspeet #265994 volt egy időben az ebay-en ilyen ezüst megültetve, valami tuning papucsos lowrider volt, most már nincs fennt sajna nem találom, ez igen jó alap lenne egy kis lowrideresítéshez! ;) -
crosspeet #265993 grat hozzá, szépek!
Mondjuk én pont a felnit cserélném is le először, meg leültetném persze, de ízlések és pofonok. Sőt, a sárga Porschék sem tetszenek.. :)
De valahogy összességében valahogy mégis tetszik, szóval grat hozzá! ;)
Mellette az egy hibás Autoart..? :D Az oldalán a feliratok nélkül olcsóbb volt..? :D ;) -
#265992 Én meg a múlt héten rálicitáltam 12eFt-ot az ebay-en egy full Versus König 512 BB műgyanta kitre. Persze azonnal felüllicitáltak, hagytam is a fenébe, mert egy ilyen kit nem áll meg 50-80eFt alatt, annyit meg nem akartam költeni rá. Erre baszki ma látom, hogy elvitték 15eft-ért!!! A fejem verem a falba azóta is... -
PP993RS #265991 Vágom ;)
Csak vicceltem, mert írta a kolléga, hogy valamelyik fórumon felmerült hogy kyo gyártmány lett volna az Enzo, arra írtam -akkor is- hogy a kyo max. szeretett volna ilyen modelleket gyártani.
Bár ezt a képet látva valóban könnyen hihető hogy valami nagy kyo-bbr kooperáció van.... -
PP993RS #265990 Nem terveztem új modell zsákolását, (max. színcsere-bohóckodás) de persze mindig ilyenkor bukkan fel -pláne hogy itthon- egy-egy baráti árcímkés példány, amire aztán könnyen lehet nem tudok nemet mondani.....
Pont mostanság beszéltük, számomra a 997 széria az utolsó 911 amibe még belelátni az ős vonalait, és nem utolsósorban a valaha gyártott legszebb Porsche felni van ezen az autón, na jó a 18-as Turbo felni az alap mű :) de ez marha jól néz ki!
És azért külön pirosflötty az AA-nak, hogy más a felni formája az első-hátsó szélesség miatt, erre se a Maisto, Welly de még a Norev se figyelt oda... mondjuk ezért AA egy AA :) másba se lehet belekötni, a motortér -itt is- kő egyszerű, ami itt se az ő hibájuk, a belső viszont szép, ahogy az autó vonalai, kiállása is 100%-os... sajna már ezek is egyre drágábbak / drágulnak be.
Pont nemrég beszéltük egy kollégával, hogy a modellbiznic milyen szépen követi az 1:1-eket... ha az 1:1 ritka / ritkul akkor a modell is az lesz, vagy ha valamiért nem szeretik az 1:1-et, akkor modellbe se fut be fényes karriert. (pl. az AA Viperek)
A végén pár partifotó a legerősebb testvérével ;)
-
#265989 Csak forgalmazási joguk volt egy-egy BBR modellre. Akkoriban a BBR még mindent magának gyártott Olaszországban. Aztán jött a die-cast megszüntetése, meg a resin gyártás kitelepítése Kínába (a drága modelleket akkor is Olaszba' rakták össze). Most a drága cuccok megint Olaszországban készülnek, az olcsóbbak (Blue Moon, Top Marques) meg Kínában. Az új fémek is Kínából jönnek majd.
Sic transit gloria mundi. -
PP993RS #265988 Nah akkor mégis volt köze a kyonak az Enzo-hoz ?
Akkor itt lesz a kutya elásva az "olcsó" BBR fém-nyithatósba, kiderül majd hogy nem is tudnak olyat -
#265987 Ez Rosso Corsa, és Kyosho/BBR.
Utoljára szerkesztette: 355, 2017.03.02. 13:44:01 -
#265986 A Mugello majdnem barna. Ez tutira nem az.
-
#265985 Hmmm.
Elbizonytalanodtam.
A belseje az bézs, de már nem vagyok annyira biztos benne, hogy mugello red: