Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Volt HWE 308-asom rövid ideig, de eladtam mert nem nyithattam arrafelé is :/ de simán elhiszem hogy rátett még egy lapáttal a Kyo, pedig fényképről ott se látni hogy annyival "jobb" lenne... fura ez.

A rezsin F40-est meg TR-t vegye meg akinek két anyja van... pont két bukólámpás és régi gépet -amin tényleg van mit nézni- megvenni zárt rezsinben... nagyon gáz. Ha valaki a régi DC mellé vesz egy rezsint azt mondjuk megértem. De aki lecseréli.... és biztos sokan cserélik, mert látványosan több Kyo fém TR és F40 lett mióta kijött a műanyci...

Ugyanez volt mikor kiadta a GT-S a 993 turboS-t, elkezdtek jönni a bay-re a régi UT-k....

Én amúgy nagyon csipázom az UT féle 355-öst, sztem formára nagyon jó, jobb mint a HWE, és pont most írtam egy kollégának, hogy "csak" az a baj, hogy minden másban gyenge... az eleje full zárt, nincs nyereg, gyenge utas-motortér.

Max. egy GTS-t tudnék elképzelni, annak már flokkolt a bele, van nyerge, és egész ritka gépezet ;)

Emlékszem milyen húzós ára volt annak is -mármint egy mezei UT 355-ösnek!- még nem jött ki a HWE.... így mennek ezek.