Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Fura ez... mert kézbe veszed szimplán a HWE-t, akkor egy tök jó kis modell... ellenben ha mellé rakod a Kyo-t, akkor előjön minden hiba rajta... voltam így már modellel, megláttam élőben az 1:1-et, és adtam is el, annyira rosszul csinálták meg.

Mondjuk azt továbbra is tartom hogy ár-érték arányban teljesen jó a HWE, pláne úgy hogy el se lehet adni itthon :) egy picivel többe került most nekem a fekete, mint anno Neked a piros, de figyelembe véve hogy mozdultak az árak, simán megér annyit.

Ha a pirosba konyak belsőt rak a Kyo, akkor senki nem vettem volna meg a feketét :) örülök hogy nem strici belsővel adták ki, bár feltétel nélkül egyedül fekete Ferrariba fogadom el a piros belsőt....

Engem különösebben nem zavar ha nem piros egy Ferrari :) volt piros HWE 355-ösöm, gyönyörű volt azzal a belsővel, mégis a sárgát tartottam meg :) ha engem is felkeltenének, én pontosan ilyet kérnék, fekete + konyak + egy konyak és nem sértődnék meg egy F1 váltón se :) persze már a kézi váltó is vizuális gyönyör benne, és azt is bitang jól eltalálta a Kyo, tényleg nem tudok mibe belekötni :)

Valahogy így: