Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Végre! Végre valaki, aki rajtam és pár "sorstársamon" kívül kiáll a Kyo változat mellett! Igen is, nagyon szép, precíz, arányos modell.
Méltó a HE jelzésre. Áráról nem beszélnék. Jelenleg fogalmam sincs mennyiért vesztegetik. Én 2-3 éve 50ezerért szereztem be és nem bántam meg, a mai napig nem érzem, hogy kidobott pénz lenne. Nem láttam még "élőben" a HWE változatot, csak modelles fórumokon az összehasonlítását. Megmondom őszintén, a Kyo nekem már képekről sokkal jobban bejött. Nekem a piros van (azé' még is csak egy Ferrariról beszélünk!!!
), tény nem jó a fekete belső neki. Sokat elrejt a részletekből, de legalább is nagyon közelről kell nézegetni és a fotókon sem jönnek ki a részletek. Tény az is, hogy a hasmagasságon kicsit spóroltak. Ennél több hibáját nem tudok neki. Ja, de, egyet! A Kyo igazán megcsinálhatta volna Spider és GTS kivitelben is. Én gratulálok a modellhez, magam is a gyűjteményem gyönygyszemének
tartom. Nem tagadom, a te szavaiddal élve, 355 buzi vagyok...
Ha valamelyik éjszaka felébresztenének és nekem szögeznék a kérdést: "-Most azonnal mond meg milyen Ferrarit vegyünk neked?" kapásból a 355-t vágnám rá. Ha már kidörgöltem a szememből a csipát, pontosítanék, kézi váltós, piros, bézs bőr belsős, Spidert kérek.
Én őszintén szeretnék azért egy HWE változatot. Pont a Spidert, pedig van már nekem abból UT változat. Attól függetlenül, kellene a HWE is.
Én a helyedben megtartanám a HWE-t is. Tulajdon képpen azért van különbség a kettő között.
A Kyosho a korai (1995-1998) motorjával, a Tipo F129B-vel, a HWE verziók, a későbbi Tipo F129C motorral vannak szerelve. Na már, ha ez egy modellnél lényeges...
Íme a különbség, balról a 129B, jobbról a 129C: