Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #266326 Tőlem olyat biztos nem olvastál hogy nehogymá' magasabb darabszámba nyomjanak, (bármit is) és emlékeim szerint itt a törpiek is így vannak ezzel ;)
Ellenben külföldi fórumokon már én is belefutottam hogy van aki erre hegyezi a cerkát, ez szimpla sznobizmus... kár is vele foglalkozni.
Továbbá úgy gondolom, -de sztem ezt is írtam már- hogy a rezsin egyik "nagy fegyvere" ez a limitációs dolog, egy időben a Minichamps is állandóan ezzel próbálkozott, idióta-semmihez sem köthető limitációkkal, 502, 504, 507, ugyanez 700as sorozatba ... parasztvakítás, úgyse kellett senkinek, idővel szépen fél-harmadáron elpötyögtek a bayen....
Az meg hogyha valami elfogy, lenne rá igény, de annyira suták hogy nem nyomják újra, az csakis az ő bajuk, a Norevnál nem szívbajosak újranyomni bármit is... némely Otto pl. olyan eszement áron megy a bayen...... az a kevés hajam is égnek áll, mikor látom hogy 200-250€-kat kifizetnek értük... na az a totál elvakult fanatizmus.
A Kyo az új R8-cal bohóckodott, a régi R8 amúgy egy tök szép és korrekt (jó áron adott) modelljük volt, ezért nyilván elvárta mindenki hogy megint villantsanak, erre kijött egy finoman szólva is fura valami, persze vastag ceruzával írt árcédulával.... aztán mikor látták hogy hopp .... gáz van, kiadtak egy nyilatkozatot, hogy az nem is ő modelljük, csak felhasználták a nevüket........
(Bíró úr engem kényszerítettek)
A HE TR-nál meg azért tudsz bekukucskálni a csomitetőnél, mert csak így lehetett megoldani hogy az elejénél -bukólámpáknál- jó legyen az illesztés, a HE piros TR is ilyen, csak ott a barna belső miatt nem ordít hogy ott egy szép kis rés.
Amúgy ilyen az összes TR, mármint a régiek illesztése ott spec jó, viszont az eleje kalandos, bár nem lehetetlen beállítani ha valakinek nem esik ki egy csavarhúzó a kezéből, viszont ahogy nyitogatod a tetőt, úgy lazul vissza a csavar, és egy idő után megint ugyanolyan lesz, na a HE-nél ezt megoldották, ott fix a rés, nem lazul vissza :)
Mindentől függetlenül én biztos a HE-t venném, ami persze így elég laza, mert már alig lehet kapni bármelyik verziót is, ha van akkor meg horror ... de sok részletben finomabb a HE, többek közt jobb és méretarányosabb abroncsokat raktak rá, a régieknél a hátsó kerék oldalfal-magassága kisebb-alacsonyabb mint az elsőé... ezt talán pont fordítva akarhatták, csak ugye a hátsó picit szélesebb, felcserélni se lehet, így marad a jómunkásembör filozófia..... "jóóóleszaz"