269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #265984 Fain az a talp.... -
PP993RS #265983 Jaja ;) könnyen lehet ez volt, egy jó fotó sokat ér :)
Lehet egy mezei Sumis volt fotóshopolva.... -
#265982 1/18 BBR Ferrari F40 LM, műgyanta, Alcantara talpon.
-
#265981 Sima pirosból Rosso Mugellót csinálni igazán csak másodpercek kérdése. A fenti eredeti, az alsó kb. 45mp volt, feltöltéssel együtt.
-
PP993RS #265980 Jah ez az ... akkor az umbau volt, vagy csere vagy átfestették, vagy úgy fényképezte hogy RM legyen :))) viccet félretéve, tuti hogy RM volt, mert én is pont emiatt kerestem a leírásban hogy írja majd az umbaut, de nem...
Mindegy, valaki megvette és boldog volt vele mert ment rá aztán a + -
#265979 Schumi Enzóján a kerekek sötétek, a belseje mogyorószínű (cuoio) Schedoni bőrös, viszont kívülről világos vörös (Rosso Scuderia). A BBR szerint 1/1-ben ez az egyetlen Enzo, aminek ilyen színű belseje van.
Ha Rosso Mugello színű volt az a modell, akkor 99%, hogy umbau. Ezt szerintem valami sérülés előzhette meg, mert nekem többet érne a Schumi-modell, mint a Rosso Mugello. Én legalábbis szívesen cserélnék
-
PP993RS #265978 Egy példány biztos hogy létezik :)
Anno mikor nyálaztam őket a bayen, beleakadtam egy olyanba, (nem írták hogy umbau) RM volt, grafit felnivel (bár ez ugye elég könnyen cserélhető) és ilyen egész érdekes árnyaltú, már szinte mogyoró színű belsővel... szép volt na :) és az ára is bő 1,5x-es lett licittel, mint amennyiért akkor a "mezei" pirosak futottak... -
#265977 Jól értem: van olyan BBR Enzo Rosso Mugello színben, amelyiknek bézs belseje van? Nekem van egy RM Enzóm, de annak vörösek az ülései és fekete a műszerfala. Bézzsel sz'tem még jobban nézhet ki. -
#265976 Na a bézs belsőt nem is vettem észre azon, csak azt a szép "meggyes" piros színét. Nyálcsorgató. -
PP993RS #265975 Most nézem a GT S is így ad ki egy 1:12-es gépet, csak simán 365 GTB/4-nek van írva... így Ferrari nélkül, minden másnál ott van a márkajelzés :) -
PP993RS #265974 Abba bárki belemenne ;) a legszebb szín, és ha jól emlékszem világos belsővel és a felni is picit sötétebb, (grafitos) az a modell úgy hibátlan, de az árán is látszik... -
#265973 Klassz nagyon a modell. De ha egyszer valaki elakarja velem cserélni egy Mugello Red változatra, akkor "méla undorral" de belemegyek. -
#265972 Mindenkinek köszönöm! Hornandonak is, hogy összetapizhattam a KK Californiáját
Utoljára szerkesztette: 355, 2017.02.28. 18:50:23 -
#265971 A BBR Enzo-t és az 512 BB LM-ből a sima vöröset, amelyiknek nincs fehér kör az oldalán, lehetett kapni "Kyosho, made by BBR"-ként. És asszem az F430-ból is valamelyiket, talán a fehéret. -
#265970 -
PP993RS #265969 Sztem ezt valami kyosho rajongó írhatta :) a kyo csak szeretett volna ilyen modelleket gyártani, messze van a BBR Enzo-tól bármilyen Kyosho modell... de még egy felső ligába játszó AA-ot is simán zavarba hoz.
Tudom hogy van egy példányod, előlem vetted meg :)
Nekem túlvolt a "lélektani"határon, de végül úgy döntöttem megveszem, mert ezek úgy is már csak drágulni fognak... de akkor már feléd utazott, nemsokkal ezután sikerült megvennem Labdacs 60.évfordulósát, verhetetlen áron. -
PP993RS #265968 Jó írás... kb. annyival tud többet a BBR amennyivel többe is kerül... csak hát az ársáv van kicsit eltolódva. -
#265967 Valami külföldi fórumon azt is írták a BBR Enzo-ról, hogy az valami Kyosho lett volna eredetileg. Vagy valami ilyesmi.
Szép modell egy (nekem) rusnya autóról. Van egy nekem is, pazar jószág. -
#265966 KK Scale vs. BBR Ferrari 365 California -
#265965 Van műgyanta Ferka majdnem a feléért is, csak nem BBR-ként, hanem (BBR Gazdaságos) Blue Moonként kell keresni (<200€). Vagy éppen CMF-ként (<150€).
Az Exotót magam sem értem, de biztos jelent valamit, hogy a Ferkákat rendre úgy hívják a honlapukon, hogy "Exoto Tipo 156" meg "Exoto Tipo 246 F1". A Fordnak meg a Jaguarnak kiírják a nevét, de a Ferrari név begépelése égeti az ujjaikat -
PP993RS #265964 Nem az volt hogy ezeket a méregdrága modelleket szétkapkodják, másik oldalról meg nem az volt hogy mindenki fosik a Ferka jogászoktól, mert még az élő fába is belekötnek ha hasonlít egy Ferrarira ;)
Nem tudom elképzelni a ferkáról hogy pont az ilyen nagyhalakat hagyná elúszni, egy modellen van annyi jogdíj mint egy konténernyi Bburago-n. -
PP993RS #265963 Szép... a modell meg a kora is :)
Nagyon kíváncsi vagyok mit és mikor fognak kihozni, nekem továbbra is hihetetlen az ár, valami csavar tuti lesz... bár nem vagyok otthon BBR árakba, de ennyiért rezsin Ferrarit se nagyon látni... vagy B, tényleg ennyi lesz, szétkapkodják, és 600€ lesz a bayen :) -
#265962 Az Exotora nincs magyarázat. Gondolom annyira kicsi a forgalmuk (1 modell ~ 1200$), hogy a F kb. leszarja őket, nem éri meg felhívni a jogászt.
A CMC sztorija teljesen más. Nekik volt szerződésük. Amikor lejárt, többször is keresték a jogi brókert (külső cég, aki a jogok eladását szervezi, kb. mint egy TV vagy a BKV hirdetési felületeinek értékesítői), akiről egyszerűen lepattantak, nem akartak velük szerződést hosszabbítani. Lehet a Bburagóra fogni, de kb. annyit vesz el a Bubu forgalmából a CMC, mint a Suzukiéból a Rolls-Royce.
Ezután a CMC nemes bosszút állt: kerestek egy 250 GTO-t, ami nem gyári, így a forma-oltalom sem vonatkozik rá. Ez volt az első 3-4 színű változat. De azóta szerintem lett szerződésük, mert a barna Targa Floriós meg a csíkos TdF-es modellek már nem lehetnek ugyanazok az angol sufniszerelős-átalakítottak. Majd utána kérdezek. -
crosspeet #265961 És akkor hogy létezhetnek az engedély nélküliek..?? -
#265960 Tíz: a BBR 2007-ben hozta ki az első Enzót. -
#265959 A szerződés részleteit persze nem ismerem, de szerintem az van, hogy a Bubu nyomhatja a nagy szériákat (5-10e db/szín, rajtszám, stb., több-tízezer per modell, pl. 488 GTB), és van rengeteg cégnek engedélye kis sorozatokra, pl. a műgyantásoknak. Ezek sokkal magasabb jutalékot fizetnek egy darabra vetítve (a BBR kb. 25%-ot). Úgy hallottam, hogy olyan egészen kis cégek, mint pl. a Tecnomodel, osztoznak egy licencen. És vannak, akik engedély nélküliek, pl. a CMC a nem-gyári GTO-jával, meg az Exoto mindennel. -
PP993RS #265958 Nyilván lemaradtam egy oldalról, de most hogy is van ez ? Nem csak a bubu nyomhatja a Ferrari játékautóit ?
Amúgy megnéznénk most pár arcot, azok közül akik 200€ körül vettek HWE F430 Scuderiát, vagy Láferrarit :) -
PP993RS #265957 Dettó...
Csont így vagyok én is.... :/ úgy voltam derék hogy fém+nyitható+BBR, de ennyiért kizárt.... viszont így most ..................
Remélem valamit elbaltáznak, elvégre a BBR pont arról híres :)))))))))))) de lehet csak viccelnek.... bár messze van még ápr.1.
Ha min. Enzo szintűek lesznek, (ami hány éves modelljük is??) akkor egyértelmű zsák, egy kompozit AA 200€, simán megérnek annyit... amúgy meg jól felültünk a hype vonatra, és még jól is érezzük magunkat -
#265956 1/1? 16/9? Az ébrenlét/alvás aránya 3/24 körül lehet -
#265955 Pont így vagyok vele. Eddig csak a 16M-et akartam igazán, most már a csukott Scuderián kívül mindenre gyúrhatok. Ez nem fog menni, ezért remélem, hogy a Bubu villant valami újat az FXX-K mellé. -
#265954 Ez nem az övé, hanem a Modellgarázsos eladó cucc, amiről írogattunk. Az hogy valami nem a saját dobozában volt, csak a legkisebb gond volt velük. -
#265953 bakker, az gáz
azt hittem legalább 5-600 euró és akkor egy kis bosszankodás után azt mondhattam volna hogy ez nem az én világom....
ez se nagyon még de ez már olyan ár amit egy nyitható BBR-ért már nagyon nagyon meggondolja az ember ......
bakkerr -
#265952 Szép gyűjtemény, grat.
Kicsit fura, hogy néhány modell, nem a saját dobozában van. -
#265951 A macsek milyen méretarányú? -
crosspeet #265950 Köszönöm! Jelenleg nincsen nagyon megvásárolható modell a listámon, ahogy a kolléga mondja.. :)
Na jó, azért volna ez az amit bevállalnék, de kell egy kis pihenés is.. :) -
PP993RS #265949 Sztem már a kolléga is eljutott oda, hogy nincs olyan hüh de nagy cél a gyüjtiben ... ilyenkor "csúsznak be" ilyen csecsebecsék :) -
PP993RS #265948 Akármennyire is morbid... azt kell hogy mondjam ez nagyon jó ár, de azért megvárom az első user fotókat. -
#265947 Gratula hozzájuk, marha stílusos az összeállítás! Ha pedig a bőr bociból van akkor nem csak a stílusa marhajó :))
Gondolom nem kis önmegtartóztatás kellet, hogy ne egy modellt rendelj a vitrin helyett, de sztem abszolút jól tetted -
Így képről simán elmenne szinte bármilyen, nyithatatlan 1:18-nak is. Az alapkidolgouása is naggggyon szép, a hűtőrács és az oldalsó levegőnyílás meg egészen hihetetlen
Utoljára szerkesztette: bulba, 2017.02.26. 11:24:55 -
#265945 Asszem szerencsés ez a cica (és az Alfa), hogy nem nyújtózkodott tovább :)
(a képet facebookon találtam)
Utoljára szerkesztette: bulba, 2017.02.26. 11:19:01