Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #266296 Ez a szépség is nemrég jött, csak nem volt időm foglalkozni vele, illetve pont hogy volt---> nem nyílt a bukólámpa (vadonatúj, bontatlan modell) micsoda revans ez az élettől, hiszen pont előtte fikáztam szét a nem-nyitható bukólámpás modelleket
Én hajlamos vagyok azonnal atomjaira szedni, mert egyszerűen nem tudnék úgy lefeküdni hogy van egy kapitális-hibás modellem, ez meg is történt :) szerencsére viszonylag könnyen, 100%-osan orvosolni lehetett a hibát, utána visszaköltözött a dobozába, most "áldoztam" be egy helyet a vitrinben, így előbújhatott.
Anno volt ilyenem Ricko-ba, (az se volt rossz a maga idejében) aztán egy fehér AA, amit olcsón vettem, jó áron adtam el, de már akkor tudtam hogy kell majd egy másik. Viszonylag jó áron lett egy, bár lehetett volna várni még licittel, párezer ft-ért olcsóbban, de most jó volt ez így...
Fekete vs. piros volt szorítóba, a fekete belseje szép, de minden részlet eltűnik az autón, és ha valamin hát ezen van mit nyálcsorgatni.
Érthetetlen az AA mi a jó francért szórakozik ezzel állandóan, a sötét verem belsőt amúgy is bekéne tiltani a modelleknél... egy párhuzamos univerzumban simán átcserélném egy fekete belsejére, de most marad a bosszankodás.
A modell amúgy gyönyörű, egy rakás részletet lehetne kifényképezni, amihez nekem nincs eszközöm :) de már úgy is megtették ezt jópáran.
A kedvencem a gyertyakábelek finom kis réz-összekötözése, érdekes mert ilyen a fehéren nem volt, meg a (hátsó)csomagtartónál se rémlik hogy lett volna teló, de mintha írták is volna valahol hogy a 25th-nak is két kiadása volt.
Nem vagyok az a vér Conti rajongó, jobban örülnék egy szép és méltó Diablo kiadásnak, pedig ezen -mint modell is- sokkal több látnivaló van... és azt se mondom hogy mindig és feltétel nélkül tetszett a 25th, de rájöttem hogy eredeti (az 1:1-ről) nézett videjók után hamar változhat az ember véleménye ... sokan az eredeti forma túljátszásának mondják, lehet.... de ezen legalább normális nyomtáv van az első tengelyen, (a teli oldalküszöbnek is hála) egyedül talán a hátsó lámpabetét ami tényleg felejthető lenne, elég furi az eredeti hátsólámpája is, nem kellett volna azt külön kiemelni... meg talán az ajtók kilincs körül kopoltyúját meghagyhatták volna feketének... de ettől függetlenül csodás gép, sztem a top3 "legtöbb rács" AA modellbe tuti benne van... az egész hátulja-teteje de még az alja is végig van rácsozva, szép munkát végeztek.
Pár képecske: