Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De egye fene ha nincs minőségi alternatíva legyen, megértem...
Viszont mikor elérhető egy gép AA-ba, és valaki megveszi 1,5-2x annyiért a rezsint..............
Egy dolgot kivéve: resinből is van kétféle. A felső véglet igenis olyan, ami minden gyűjtő álma: rohadtul pontos, gyönyörű részletekkel, gyári adatok alapján, minden kis bizbasz a helyén. Drágák? Qrvára. Fussa? Nekem évente egyre, max. kettőre. De nincs az az isten, hogy egy Bubuért, HW-ért, akár Kyoshoért kitegyem bármelyiket.
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
Ez is olyan modell hogy az AA egy jó béna felnit kukázott rá <#vigyor1>#vigyor1>
Közbe van vagy tucat gyári, szebb és korhű Porsche felni, de biztos valami gyári brosúrán ez volt rajta, akkor így csináljuk meg 😊
Csak mert eloszor sajnaltam a ravalot egyben...
Aztán ahogy nézegettem őket, megvilágosultam hogy azért persze, hogy szebb az AA, arra kéne egy Turbo felni és jók lennénk, mivel egész véletlen volt itthon egy szett tartalékba, így meg is kapta <#smile>#smile>
Volt egy-két akna a szerelésbe, de megvagyok elégedve, ez az autó az én szememnek így áll össze. <#circling>#circling>
Tudom-tudom a gyári sokkal szebb, jobb, csak úgy szép a modell, vétek hozzányúlni blablabla.... meg amúgy is a hazai utakra jobb egy ballonosabb kerék <#nyes>#nyes>

Igaz, az Autoart ára miatt inkább egy Minichamps lett, aztán ugye nem bírtam magammal, és jött egy gyurma Otto is, mert az vilagos belsos, es Alpina is.. Aztan rajovok ilyenkor h a ketto arabol egy Aa-t is vadaszhattam volna....... 😄
A BMW-t totál felszámoltam már -racionális és egyéb okokból- a gyűjteményemből, erre a fiamnak mi volt az első autós-szava ?
enBiembi.... most már inkább Béembé... és a garázsba is minden béembét észrevesz és mutatja <#falbav>#falbav> <#awink>#awink> <#nevetes1>#nevetes1>
Nyilván van egy olyan (talán újabb) gyűjtői réteg akit ez nem érdekel, és nyilván ők vannak többen, vagy ők a fizetőképesebb vásárlók, mert a rezsinpiac döng, és totál beteg árakat is megadnak egy-egy darabért. Lényegtelen hogy gyűjtésből vagy sznobságból, a pénznek nincs szaga...
Engem azért fogott meg egy időben, mert kiélhettem a felni-upgrade mániám, mivel annyira faék egyszerűek, hogy két lóbaxó csavart kitekerve 10perc alatt átalakítod. És ha már láttál szétszerelt rezsint, akkor jössz rá igazán hogy milyen egy üres, igénytelen, pár alkatrészből álló valami az...
Idővel rájöttem hogy ugyan jóval több munkával, de megtudom ezt csinálni egy AA-nál is. Onnantól kezdve mentek a levesbe, egyiket se bánom. Volt ugyan ami hiánypótlásra volt, de túl drága ahhoz hogy ott álljon várva hogy majd kiadják igényes fémbe, mivel úgy se fogják.
Részemről amúgy nyomhatnák a rezsint, de nem ilyen áron, ezért is utálom őket mert totál kitúrták az igényes fémeket... (vagy felnyomták az árukat)
Mert ha már egy GT S 35ezer alsó hangon, akkor nehogymá' egy AA ne legyen min.50ezer. <#gun>#gun>
Apa meg a whisky gyűjteményébe méretarányos ötcenteseket.. XD
Az nagyok közt is ezek a kedvencek.. 😉
- Az, akinek nincsen vagy lemaradt a die-cast féle F40-ről. Tudtommal ezt a tipust a Kyosho már nem gyártja nyithatóként. Ha van is eladó, akkor borsos áron. Igaz, mára már elmebeteg árakon mennek a resin modellek is...
- Na ezért nem lesz műgyanta szobrom. Anno volt egy, és azt is nagy bukóval tudtam eladni... Akkor megfogadtam, hogy soha többé olyat... nem, még ha fizetnek - sem. <#csodalk>#csodalk>
Viszont drágák! XD
Ha akarna most mit tudhatna egy Kyosho HighEnd.
Ha akarna..
Rendelek is mindből minimum kettőt-hármat!
A karácsony másik híre, hogy az Amalgam is beszáll az 1/18-as méretbe. Egyenlőre csak Ferrarikkal, de a bejelentett 2017-es sor elképesztő: LaFerrari Aperta | F40 | 288 GTO | F50 | Enzo | 250 GTO | 250 LM | 250 TR | 330 P4 | 375 Plus | 512 S | 312 PB | 333 SP.
Öröm, hogy végre lesz majd csúcs F50 és 333 SP, amik nagy kedvenceim, de üröm, hogy egyrészt zárt modellek lesznek (az F50-nek talán a fő látványossága a motortere), másrészt az irányár 600$, ami kb. 170eFt, és erre gondolom még rájönnek az EU vám és adók, de legalábbis a német-holland 19% ÁFA.
Azt meg kicsit sem értem, hogy miért akarnak F40-et, 250 GTO-t meg 288 GTO-t árulni. Az utóbbi időkben ezekből olyan kiadások születtek, amik mellett nem lesz elég az Amalgam név a dupla árhoz.
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Nekem 3 BoS models gépem van és mind3 hibátlan :
blood sweat and beers
Két modellem is volt tőlük, (ahogy néztem a neten nem voltam egyedül a hibákkal) nálam mindkettő benne volt a top5 legrosszabb modellbe, és olyanokat is megelőztek amik feleannyiba ha kerültek...
Pedig elég korrekt árat mondtam neki 😉 Ki kell fogni milyen passzba van, lehet ha 1óra múlva írok neki akkor eladta volna <#beka3>#beka3>
blood sweat and beers
Utoljára szerkesztette: BMW M5, 2016.12.23. 13:44:24
blood sweat and beers
Élőben mi volt rajta gáz?
blood sweat and beers
blood sweat and beers
blood sweat and beers
erre gondolsz?
A Merci nem véletlenül Gabectól (Willi Betz -topikgazda) van?? Neki is volt egy pont ugyan ilyen ha jól emlékszem
blood sweat and beers
1:18 Gyűjteményem: http://palfigabor.hu/diecast.php
talán..