269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#265944 Megjöttek az árak is. Én speciel elhasaltam rajtuk: úgy tűnik, hogy 289€-ért fogom tudni adni őket, számlával, postával
Azt viszont továbbra sem tudni, hogy mikor érkeznek. -
#265943 -
#265942 nekem a TDF kéne, nomeg egy fain F430 :) .... node milyen áron -
PP993RS #265941 FXXK meg a lá'Aperta feketébe már így ebbe a táblázatba is nyálcsorgatós :D
Jó lenne, szép álom... gondolom 600€ körül lesznek. -
#265940 Ezek lesznek a BBR fém modellek az első körben. Nemsokára ár is lesz, de a modellek eljöveteléről még nincs infó.
BBR182321 FERRARI F430 SCUDERIA RED
BBR182320 FERRARI F430 SCUDERIA YELLOW
BBR182322 FERRARI F430 SCUDERIA BLACK
BBR182261 FERRARI FXX-K - 2014 - RED
BBR182260 FERRARI FXX-K - 2014 - YELLOW
BBR182262 FERRARI FXX-K - 2014 - BLACK
BBR182331 FERRARI 16M SPIDER RED
BBR182332 FERRARI 16M SPIDER SILVER
BBR182330 FERRARI 16M SPIDER YELLOW
BBR182221 FERRARI LAFERRARI - RED
BBR182220 FERRARI LAFERRARI - YELLOW
BBR182222 FERRARI LAFERRARI - BLACK
BBR182232 FERRARI LAFERRARI APERTA - BLACK
BBR182230 FERRARI LAFERRARI APERTA - YELLOW
BBR182231 FERRARI LAFERRARI APERTA - RED
BBR182100 FERRARI F12 TDF - 2015 - YELLOW METALLIC
BBR182101 FERRARI F12 TDF - 2015 - ROSSO CORSA
BBR182102 FERRARI F12 TDF - 2015 - BLACK
BBR182103 FERRARI F12 TDF - 2015 - WHITE / TRICOLORE
Ez meg a GTC4Lusso a BBR-től, 1/43-ban. Bár 1/18-ban lenne ilyen minőségű a Bburago...
-
PP993RS #265939 :))) -
#265938 Annyiért nekem is kéne :-)
Az előbb mutattam Peet fotóit, főleg a vörös talp + 40 párost. Azt mondja: hát ez elég szar ennyiért.
Már nem is értem, korábban mit láttam benne.
Mármint a nőben... -
crosspeet #265937 30euro 4db szett, igen.. XD
Eljön az a pillanat, amikor a modellek dekorativ kipakolása is öröm, egy szép nagy vitrin az álmom, hamarosan. Mikemannál mindig ámulok, olyan vitrinjei vannak. . Sok modell ára, de akkor is! -
PP993RS #265936 Gondoltam hogy ilyesmi ára lehet ...
Ez egy közepes minőségű modell ára :) emlékszem anno mikor az alufelniket vettem a modellekre, egyik kolléga rápillantott a monitoromra...
Mondja egy felniszett 30€ ????
Mondom ááá, a 4db szett annyi :)))) -
PP993RS #265935 Stimmel...
Ott össze-vissza, ész nélkül lett beárazva minden, volt ott Solido 18ezerért, ami 10et se ér, de volt UT 993 ami 15 volt de 25+posta alatt se jött volna haza. Ezeket persze gyorsan lerabolták, a többi meg rájuk rohadt a szó szoros értelmében.
Aki nem tudja tanítja....
Na mindegy hagyjuk is, amúgy se a szívem csücske a "beárazó csapat" úgyhogy nem húznám fel magam ha nem muszáj -
crosspeet #265934 Jövő hétre összehozhatjuk valamelyik napra! -
crosspeet #265933 Köszi, nagyon sokat dob rajtuk. Tervben van még kettő darab, de ezek kb 50euro, szoval dömping azért nem lesz.. Aztán az 1:12-esek alá meg a Gts vitrinjeit néztem, azok már nem bőrösek, viszont ugyanígy 50eurók azok is.
Képről nézve jó minőségűek azok is. -
#265931 jaja, már azt hittem le vagyok sz@rva :))
csak szerettem volna megnézni az újdonságaid :) -
PP993RS #265930 Gondoltam hogy a barchetta előtt reszeltek szét egy 550-est, de így hogy kiadták a barchettát nem nagy dobbantás egy ilyen. -
PP993RS #265929 Ja-ja, marha jók, sokkal jobban néznek ki egy ilyen egyszemélyesben, mint ömlesztve, de gondolom biztos olcsó egy ilyen pöpec vitrin. :) -
PP993RS #265928 Jól néznek ki, grat!
Nekem is küldhetne :)
A fehér Lambo a fehér talapzaton marha jó, és mennyit dob rajta .... -
crosspeet #265927 Azoknál voltam én is. -
crosspeet #265926 Szerintem nekem is beparkol még, úgy érzem.. Köszönöm még egyszer!
Lehet az alcantarát is kik kéne próbáljam feketében. Emblémák pin név alatt az ebayen, 10euró kb. Valami tábla gravírozva is jó lenne majd, de majd eccer.. Azok is kb ilyen árban mozognak. Nagyon eredetiek ilyen tálalásban a modellek, sokat dob rajtuk ez a display. Szóval lesz itt még rendelés előbb vagy utóbb. ;) -
#265925 Szívesen, máskor is :) Asszem magamnak is hozok 1-2 darabot, ezek nagyon állatul néznek ki. Van pár BBR-em, de mind dobozos, eddig egyet sem rendeltem vitrinnel. -
#265924 Ez egy one-off volt a brunei-i szultánnak. Innen nézve nagyon kevés a különbség a kettő között, talán csak a csomagtartóról hiányoznak az ülés mögötti szélkúpok és ettől laposabb a hátulja. Úgy tudom, hogy a Brunei-kiadás a Barchetta előtt készült és csak 1db van belőle. -
#265923 A nevüket nem tudom, a Körszálló mellett volt egy lakás+garázs a domboldalon, és az eladó egy fogyatékkal élő honfitársunk volt. Egyezik?
Gyanítom, hogy a modellboltos nem látta az eladó árut. Annyira genya nem lehet, hogy azt a cuccot újkori árra árazta... -
crosspeet #265922 Ezekből a vitrinekből be kell még szereznem..
-
crosspeet #265921 bszki, most jut eszembe, hogy pont egy hete volt tőled egy nem fogadott hívásom bakker...
-
crosspeet #265920 jujjj, ott voltam én is, kaotikus volt, dobozok össze-vissza, amibe belefért a modell, abba beletették, Isten nyugosztalja volt ott minden, por meg alkoholos filc... egy modellt hoztam onnan, nem gyengén umbauzni kellett, de ritkaság volt, és kellett.. Sok modell volt, de sajnos a tárolás, meg a tákolás... :( -
crosspeet #265919 Estét!
Haza érve estére pakk fogadott, köszönet 355 kollegának, nem is kicsi!!! ;)
No nem modellek érkeztek, hanem három BBR vitrin, hogy úgy mondjam, bebőrösödtem.. :)
A piros Pócse meg a türkiz, csak beleszagolt egyelőre, a CMC 901 kapta meg, meg a Konti & F40 a megtiszteltetést.
-
PP993RS #265918 Ennek amúgy mi értelme az 550 barchetta mellett ? :) -
PP993RS #265917 Rákérdezek... modellgarázs ?
Voltam ott én is, elhoztam pár modellt, amit jóformán azzal a lendülettel tovább is adtam -bukóval-, aki volt ott kint sztem megérti miért...
De a történet fő buktatója valóban az eszetlen beárazás.... ha jól tudom az egyetlen hazai modellbolt "segített" nekik. -
PP993RS #265916 Köszi!
Nem-nem, ez pont kimaradt az AA repertoárból, és amúgy valóban patent kis gép, néha a Maisto jól elkapja a gépszíjat. -
PP993RS #265915 Köszke ;)
Amíg meg nem jött, átvettem / átnyálaztam szinte fel se fogtam hogy egy igen hosszú sztori végére értünk ... most marad az üresség :D nincs már semmi cél :))) -
#265914 Egyszer voltam egy bp-i eladónál, aki a papája után maradt gyűjteményen akart túladni. Úgy mentem oda, hogy elhozok mindent, amin olasz ló van. Szegény papa a legnagyobb jóindulattal készített pl F 550 Brunei kabriót, de a barkácskészség nyomokban sem volt felfedezhető a művein. Ráadásul az örökösök messze (az ép modellekre vonatkozó) piaci érték fölé lőtték be az árakat, így mind ottmaradt.
Nemrég egy köztiszteletnek örvendő modell gyűjtő-adó-vevő társunktól szereztem be egy UT F355 GTS-t. Igaz, hogy sárga, de majd ezen változtatunk. Nagyobb gond, hogy az UT-ben mélyre merült gyűjtőtársunktól megtudtam, hogy minden F355 GTS féknyereggel jött ki, ezen meg nincsenek, sz'al valaki lecserélte a futóművet. Mindegy, az ár jó volt, legfeljebb átfestéskor kap egy Tremonia fék-kitet.
Utoljára szerkesztette: 355, 2017.02.24. 18:18:08 -
#265913 erősen megtévesztő hogy egy AA doboz van mögötte :))
így képről szinte hihető is lett volna hogy AA, bár azért az illesztések annál talán szebbek lennének, de az összhatás tényleg fain lett
amúgy az AA gyártott egyáltalán 996 4S-t? -
#265912 nem is mondanék semmit, azon kívül hogy megagrat hozzá
az érzésemről ezzel kapcsolatban, csak ennyi :
-
PP993RS #265911 Én nem tudom ki -meg miért csinálja vagy csinálta ezt a barbárkodást, de egy időbe elég sok "átalakított" modellbe beleszaladtam, olyan is volt amit emiatt nem vettem meg, ezt a Porket se hoztam volna el ha látom benne a gányolást......
Amúgy a dög autó / csaj párosítás nekem sincs ellenemre :)
Igen, a csaj se rossz
-
PP993RS #265910 Patent gép a GT2... 1:18-ba meg 1:1be is :) Meg a GT3 is, bár a vékony 996-osokat se szeretem, de mint modell nagyon szép... flokkolva van az ülés is, a GT3 RS-ekbe meg a kormány, jól néznek ki.
És amúgy igen, minden sz.rt megcsináltak, UT-ba volt a rémes színű alap 996, meg a kabriók, aztán lett 18as, Turbo felnis fekete meg egy lila kabrió, azok legalább kinéztek valahogy.... de már AA-ként megcsinálták a faceliftest, semmilyen színbe semmilyen felnivel, meg kabriókat, de hogy kinek ?? Tele is van velük a bay, persze a nagy harácsolók azt hiszik azokat is majd lehetetlen áron eladják, de egy-egy licitnél azért "beárazódnak"..... -
PP993RS #265909 Köszi!
Sztem is tök jó darab, csak a lámpákat kell leápolni, mert az elég béna gyárilag, de ahogy írtam is egy vitrinben simán helytáll az AA mellett, az AA-ból nagyon sokat levesz, hogy 17es felni van alatta :/ ami azért is érthetetlen mert gumi / felniben mindig erősek voltak. De akkoriban ez valamiért nem ment, már a gumi is elég gyengécske és pl. a korabeli "nagydobozos" Diablokon is elvan méretezve a felni...
----
Ja-ja, köszi, nagy fogás volt a Z06 :) arról is letettem már a vége felé, mert nem fogok kiadni 65-70ezret egy szimpla AA-ért. (meg semmilyen más modellért) -
#265908 Gondolom valami ilyesmit akar beletenni. Aztán fotózgatja
-
#265907 Van olyan P*, ami még nekem is tetszik: a 904 GTS Carrera. Egyszer hozzám került egy ilyen asszem Minichamps-ben, majdnem megtartottam, de valaki visszautasíthatatlan ajánlatot tett a börzén. Jól mutatott volna a Dino mellett :-)
-
crosspeet #265906 Az Autoart_nak van érzéke h melyik a legszarabb variáció, olykor.. :(
A 996 esetében a gt2,nálam még beszerzésre vár.. Az jó volna még.. -
crosspeet #265905 Már azt hittem hogy Autoart.. Jól néz ki!
Nem is hallottam erről a fószerről, a hülyéje.. XD no meg részvétem.. :D
Grat a Corvette-hez is, beért a kitartás gyümölcse! ;)
-
PP993RS #265904 Visszakanyarodva a 911-esekhez...
996-ból nekem a 4S a kedvencem, talán azért is mert a 993-ra hajaz a hátsólámpa-megoldás, természetesen egy rakás verziót kiadott az AA, de megint jól ráéreztek mit kell kihagyni.
Szerencsére a Maisto megcsinálta, ami önmagába még nem túl nagy öröm, de egész jól eltalálták, a felni konkrétan szebb / méretarányosabb mint az AA-nak, persze a beltérnél elvéreznek, cserébe a motortérbe is simán ott vannak (ami már az 1:1 miatt is van persze) akárhogy is egy vitrinbe tök jól elvannak egymás mellett.
No meg töredékébe kerül a majsztó....
A fotókon szereplő gépet itthon vettem-doboz nélkül legóért, persze hibátlannak volt hirdetve, de ezen már nem akadok fel, egyre többen-drágább modellre is odaírják hogy makulátlan, és akkor jön egy poros, piszkos, zsíros (és hibás) modell.... ennél is ahogy kicsomagoltam a bubis fóliából, lett rajta vagy 3-4 hiba. Úgy voltam elhozom, a francon'túl kellett érte mennem + feketébe már úgy is ritkább lett, piros+ezüstből van sz.rásig a bay, bár ezek a modellek a postán elvéreznek, egy párezer forintos modellért az ember nem szívesen ad ki 15-20€-t postára.
Szóval elhoztam, szétszedtem, a lámpák sötétítése + ültetés, nyomtáv beállítás miatt, akkor szembesültem hogy az "üléshátratolós-modellgyilkos" egyik munkássága van előttem, bár konkrétan az üléseket már valaki visszarakta gyári állapotba... de láthatóak voltak a "finoman" csavarhúzó által szétbaxott műanyag nyomai+szénné pill.ragasztózott effektek............ :/
Aki esetleg nem tudná; van egy emberke kishazánkba aki kitépi, kivágja az üléseket a modellekből, aztán koppig hátratolja a hátsó ülés pereméig ... Ennél a szerencsétlen modellnél a műszerfal alja is ki volt vágva "precízen" csípőfogóval, ezért azt gondolom valami figurát rak be, és amiatt kell az ülést hátratolni + szétvágni mindent hogy a lába elférjen..... + a modellen azért óvatosan látni hogy játszottak is vele, bár ez lehet egy korábbi történet, igazi túlélő ez a szerencsétlen gép.
Ültem a modell felet az értelmetlen rombolás ködében... és gondolkoztam hogy visszavigyem...? De a benzinköltség többe kerülne... meg tényleg amit kaphatott ez..... maradjon akkor.
Érdekes dolog amúgy a karma :) mert pont 1nappal ennek a megvásárlása előtt került a kezembe a "Művész" egy korábbi munkássága, amit szintén benyeltem, és mivel egy elég ritka -és most már- drága modellt baxxott szét, így kénytelen voltam megtartani...
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2017.02.24. 09:46:04