Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Hozzám ez a két fehér bárány került a napokban, sztem mindkét autónak remekül áll a fehér, pedig alapvetően nem vagyok oda a fehér színért.

A Vettéről korábban leírtam mindent, talán annyi hogy nem-fekete felnivel sztem sokkal jobban adja, amúgy elég "hűvös" az autó, pláne a kék belsővel.

A Top Márka :) elég kalandos volt, egy kedves gyüjti-kolléga rendelt nekem egyet, aztán pár nap múlva itthon vettem egy másikat.... ami hibás volt de nagyon jó áron.

A hibákat közbe 99% kijavítottam, és kapott még pár festést/pótlást +kárpitozást, a képeken még nincs alja / utastere :)

Nem véletlen írtam nemrég, hogy a TM sztem az alap (nem egy hüh de faxa, hanem egy min. alap...) a rezsinek közt, ennél se tudok mibe belekötni, sehol egy ragasztónyom, szépen-rendesen felrakva minden embléma, fotómararatás, alkatrész. Nem műanyagzacskó ablakai vannak, viszont van azért visszalépés minőségileg a Thema-hoz képest, pl. megjelentek a remegő kezes festések, ami a halálom.

Van még egy dolog ami gáz, (és ez nem egyedi hiba lesz) hogy az első féket fordítva rakták fel, aki látott már szétszedett rezsint az tudja egy ilyen szép igényes "pöcök" gátolja meg hogy az egybeöntött féktárcsa+nyereg a kerékkel forogjon, na ez megvan itt is, csak rossz helyen, így a nyereg pont 180fokkal arrébb csücsülne.

Na a TM leleményes "mérnökei" megoldották ezt, letörték a pöcköt és beragasztották a tengelyeket fixre. (biztos ami ziher a hátsót is)

Mondjuk engem pont nem érdekel, amúgy is hót gagyi a rezsin féle--->csak a kerék és az is 1tengelyen forgó történet.... meg eleve egy bársonnyal van borítva a talp, ha leakarja szedni az ember, akkor azt is átkell (x4) döfni, tehát az utalás már megvan hogy nem nagyon kéne ezt leszedni oszt tologatni.

Sztem ez túl sok embert nem fog zavarni, az 1:1 is anti-népszerű (érthetetlen...) elnézve a modell mostani árát, és hogy nagyon sok helyen akciózzák és hegyekbe áll, sztem pont a kutyának nem kell.

Maga a vas gyanta természetesen szép, sokkal arányosabb mint a Maisto, szebbek a felnik+lámpák, kevlárbetétek, hosszabb és tepsibb az orra, nem láttam még élőbe SRT viperát, de képekről meg a rezsin gyártási tech miatt is elhiszem hogy ez áll közelebb az 1:1-hez... Meg ez lehet hülyén hangzik, (és köze van a következő mondathoz) de fogásra egész jó, nem tudom jobban leírni de nem olyan üreges-kongó hatása van....

És bazi nehéz, az összes modellem közül a legnehezebb, lehet ez valami fétis lett a rezsingyártóknál, hogy ki tud nehezebb modellt gyártani, ha már más úgy sincs nincs benne, legalább anyag legyen :)

Ééés nem őrültem meg, továbbra se szívem csücske a rezsin, viszont a Viper igen, és ennyiért simán belefért hogy egy komoly verzió legyen a vitrinbe, ha netán kiadja egyszer az AA akkor change.....