Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Volt egy kis szabadidőm, ami rááldoztam erre a Maisto kígyóra, alapvetően a forma nem rossz (bár azt szinte mindig elég jól belövik a majsztónál, kivéve mikor nem ) de minő meglepő... minden másban hozniuk kell a budget szintet.

Kapott kárpitot, festve lettek a csomag-utas-motortér pirosan felejtett elemei, kapott viper csíkot :) ez utóbbinál sokat tanakodtam melyik állna jól, fehér-ezüst..? Végül fekete lett, mert olyanom még nincs egy Viper generációnál se, meg a fekete ápol és eltakar, ha valami balul sül el könnyű javítani. Azt nem mondom hogy 100% elégedett vagyok, de mivel az első csíkozásom volt, és azért nem egy AA szintű modell, simán elfér így is a polcon, amúgy tök jól elvan az AA előző gen. vipera mellett.

Próbáltam upgradelni a lámpákat is, de a hátsóknál esélytelen, az elsők meg a végén jobban néztek ki így a fekete csíkokkal feketén, mintha megkapja a nappali menetfényt + az indexet, végül csak a hátsó kiegészítő lámpákat raktam rá amit elfelejtettek majsztóék.

A felni 19es Rotiform, polírozott peremmel :) fotómaratott féktárcsával, a gyári felni amúgy elsőre nem tűnik rossznak, de az elsők durván beesettek, (nyomtáv) +ha megnézitek a BBR / Top Marques féle SRT Viper felnijét, akkor már egy játékfelni lesz a Maisto-é... oké-oké az egy durván drágább modell.

A féktárcsa a szokásos nyereggel egybeöntött műanyag, így esélytelen lett volna megcsinálni forgósra, de nem is bánom, az még +fél nap lett volna, meg nekem amúgy sincsenek álmatlan éjszakáim ha nem forog egy modell kereke, így csak kormányozható lett... egy újabb "szegény modell" alakult át tudom a gyári jobb, szebb, vétek hozzányúlni azért jó ha gurul stb.-stb.-stb.

Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2017.03.17. 21:11:43