Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Elnézve mit kapsz ennyi pénzért manapság, sztem teljesen rendbe van... valóban vannak rajta gyengeségek, (festési hibák, túl fényes műszerfal) de azokat spec simán javítani lehet, már ha van kedve valakinek beleállni.

Minden összevetve mint modell nekem tetszik, (az 1:1 tökéletesen hidegen hagy, attól függetlenül hogy tudom nagyon jó autók) én valamilyen Nissant láttam ilyen csájníz modellbe, az is marha jó volt... minden kis bizbasz, matrica megcsinálva, motortér is szépen "bekábelezve", az alja is full kidolgozva, nyílt a napfénytető, tanksapi (ahogy nézem ezen is) első-hátsó könyöklő, napellenzők...

Sztem ezek filléres dolgok, csak a maximális profit miatt sz.rnak bele más gyártók...
    Kár hogy a Kyo is a Masterpiece kiadásokat lefújta, mondjuk a Cadikkel valóban felsültek..... :/ de lehet más modellnél bejött volna nekik.

Motortérről is lőhetnél képet, kíváncsi vagyok milyen, de szinte biztos vagyok sokkal jobb, mint pl. egy Norev dombornyomott, tejfölös-doboz alja....