269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#265703 Eredetileg 901-nek akarta a Porsche hívni a modellt de miután 1963-ban Frankfurtban bemutatták a modellt a Peugeot kifogást emelt a számozás ellen mivel nem sokkal előtte levédette azon 3 számjegyű típusjelzéseket amiknek 0 van ( 205 , 405 , 505 , 607 , stb ) a közepén , így lett a 901-böl 911 . -
crosspeet #265702 Bár most nézem, hogy a Cmc dobozára is 1964 van árva. A rendszámon viszont a 901 feliratot csak a prototipuson 63-ban alkalmazták a frankfurti bemutatón illetve néhány fotózáson, a szériában gyártott 911 felirat volt már 64-ben.. Érdekes.
Ettől függetlenül a kódneve 901 maradt az első szériának. -
crosspeet #265700 Nagyobb a fényszóró az eredetiben! -
crosspeet #265699 Nézegettem élőben illetve a neten a 901-es Cmc vs Autoart. A minimális méretarány különbség a következő..:
Az Autoart az a széria 911 1964-es évjáratot gyártotta le, míg a Cmc pedig az egy évvel korábban kiállított 1963-as Frankfurtban debütált prototipust gyártotta le! Picit másabb a formája, kerékméret, hasmagasság, még ha csak minimálisan, de akkor is..
A minőség illetve az ár (a Cmc tekintetében), ne feledkezzünk meg arról, hogy lassan 10éves modell.
Öregszünk.. :/ -
Angelghost #265698 Így imsa név alatt már én találtam bőven képet, bár itt meg tükör van máshelyen
1:24 volt is ilyen
Utoljára szerkesztette: Angelghost, 2017.02.08. 20:05:11 -
Angelghost #265697 köszi, de akkor ez se sikerült teljesen lemásolni, mert ebbe nem kerek lámpa volt, de lehet olyan is volt -
#265696 Ja, ezt a második sorozatot híják F40 Competizione-nak. -
#265695 hacsak ennyi baja lenne :) -
#265694 én se akarom itt a sokszor lejátszott lemezt újra előszedni, elég sokszor átbeszéltük már
és nekem alapból a nyithatatlansággal sincs bajom, ha az árban valós alternatívája egy nyithatónak
pl a Kyo lp750 sv aventador 90 euró a full nyitható AA meg 300, na most akinek nincs kedve kiadni egy laza 100ast azért hogy néha kinyissa a modelljét akkor a külsőleg teljesen patent ámde nyithatatlant tudja megvenni harmad áron, ez így szerintem teljesen rendben van. Node ha a nyithatatlan modell is olyan drága mint egy nyitható akkor már kicsit nyűgös vagyok, főleg ha egy olyan gyártó akinek a nem is rossz nyitható modelljeit is meg lehet venni cirka 70 euróért akkor miért gondolják hogy ez a gyerekjáték kinézetű ér 120at???
az hogy sötétített az ablak és nem lehet belátni az sem lenne baj mert az eredeti concept járgány is ilyen, sőt tovább megyek szerény véleményem szerint az eredeti is csak egy "szobor", én még nem láttam belső képeket róla sőt olyat sem ahol önerőből megy, ergo nincs is belseje, így tehet a norev modellje teljesen élethű mása neki. Node ha még a belső forma látszatát sem kellett megtervezni/megcsinálni akkor pláne nem értem mire ez az ár??????? -
#265693 Találtam egyet bukólámpával (nem volt egyszerű). A sztori elvileg az, hogy először készült a gyárban valamennyi (<10) F40 IMSA LM autó, ezek tűnnek a bukólámpásnak. Ezután (engedve a közóhajnak) vehettek a civilek is ilyen autót, ezeket 19 példányban a Michelotto készítette.
Utoljára szerkesztette: 355, 2017.02.08. 19:03:20 -
Angelghost #265692 és akkor egy jó kép
-
Angelghost #265691 Jaja nem néztem csak gyorsan nyomtam egy képet:), de van 1991-es Auto Motor und Sport újságom (német) és ott se így néz ki a orra, lehet volt egy ilyen darab, de ha 99% nem így néz ki, akkor miért ilyenre csinálják vajon? A Looksmart a 288 GTO evonál csinált négy fajtát és mindegyik ok volt is igaziból is. A sima F40nél is voltak variánsok, felni, tükör, ajtó ablak, motorház tető ablak kivágás 3 fajta pl, 4 és 5 kopolytú vágás a végén. Minden esetre furcsa lenne a BBRtől egy ilyen, de még keresgélek lehet ez az 1% változat -
#265690 Bocs, a fotódon egy balkormányos átfordított fotója van (fordítva van a ló a pajzson). De ettől még lehet, hogy nem a 0. darab. -
#265689 Nem hiszem, mert ott a Ferrari logó az orrán, így nincs értelme a kasztnival trükközni, jár a Ferrarinak, ami a Ferrarié.
Viszont honnan tudjuk, hogy a fotón a 0. darab van, a press verzió? Nem akarom a BBR-t védeni, de a fotódon egy jobbkormányos darab van, amit simán lehet, hogy későbbi, sorozatgyártott, javított vagy fenetudja milyen F40. -
Angelghost #265688 vagy itt is amolyan liszenc díj trükközés van mint amit a CMC csinált a 250 GTOval illetve a 901 se egészen úgy néz ki mint az igazi, bár szuperül ki van dolgozva:) -
Angelghost #265687
valahogy nem így néz ki az orra... -
#265686 BBR 1/18 resin Ferrari F40 LM Press. irányár: 430 euro.
Utoljára szerkesztette: 355, 2017.02.08. 13:10:02 -
Angelghost #265685 És még a színét se találták el:( -
PP993RS #265684 Mindenki próbálja meglovagolni a nyithatatlan modelleket, legyen az fém / rezsin, kibeszéltük már miért ;)
Köszönjük ezt meg azoknak akik ész nélkül, prémium-fém/nyitható árban vették ezeket... és most fapofával kiadnak ennyiért egy ilyen vicc modellt.
Amúgy jó ez a sötétített ablak, egyáltalán belátni az utastérbe ?
A doboz csak nekünk túrbórudis :) ők azt se tudják mi az, de tény hogy ritka béna, ha ezt a képet nem itt látom, simán elhiszem hogy valami 1:43, de ott is gyerekjáték kategória. -
#265683 mi a tököm, átaludtam néhány évet és a Norev prémium gyártó lett?? 120 euróért ad egy nyithatatlan fém modellt (ráadásul egy concept car) és még ráadásul egy túró rudis dobozba rakja.... pffff
de biztos bennem a hiba
-
#265682 Ez jó találat, köszönöm! Egyből kiderült, hogy a Bubu 1/24-ben bezzeg kihozza a GTC4 Lussot meg a 488 Spidert, de 1/18-ban az egy szem FXX-K mellett csak színváltozatok jönnek. Kár, hogy a 488 Schumit nem Signature-ben nyomják.
Foto: auto-und-model.de, Georg Hämel
Utoljára szerkesztette: 355, 2017.02.07. 14:12:08 -
#265681 Itt is van egy nagyon jó összefoglaló, gyártónkénti galériával. -
#265680 Hááááát, általában a tanulmányok jobban/ vagányabbul néznek ki mint a széritermék, ezesetben viszont szerintem pont a fordítottja az igaz. -
#265679 Audinak indult, aztán rájöttek, hogy a nyugdíjasok nem vennék :)
Akkoriban még csak a tinédzserkorom közepén jártam, de nem úgy emlékszem, mintha az Audi olyan qrva menő lett volna. Inkább azok az öreg bajorok vehették, akiknek nem volt pénzük Mercire :) -
#265678 Napot!
-
crosspeet #265677 Szeva 355!
Küldtem egy privit, kéne egy kis help.. :D -
crosspeet #265676 Azért elfogadnék egy ilyen szobrot, jól néz ki!
És egy éjszakai betörésnél akár önvédelmi fegyverként is megállja a helyét! :) -
crosspeet #265675 Akkoriban is volt konszern, nem egy Audit adtak ki VW emblémával, vagy fordítva, némi változtatásokkal..
Itt úgy látszik, hogy igazából a Scirocco az Audinak indult! :) -
#265674 Érdekes ez az 1973-as Audi tanulmány autó , engem a VW Sciroccora emlékeztet . -
#265673 Új kategória: nem nyílik és bele se lehet nézni :-) Amúgy elképesztően precíz. -
#265672 Kis közbeszólás. Napokkal ezelőtt láttam ezt a videót. Nekem nagyon tetszik. Nem resin, nem die-cast. Tény, nem is nyitható:
-
PP993RS #265671 Valóban van amit eltaláltak, de azok vannak jóval kisebb arányban. Gondolom ez ilyen összejön-nem jön össze alapon ment.
Pl. a Testarossa felni / gumi páros is tökélestes, és még arra is figyeltek hogy hátul lufibb gumi van az autón... elnézve a többi szerencsétlenkedést, szinte érthetetlen azt hogy hozták azt össze. -
PP993RS #265670 Ha elvonatkoztatunk attól hogy ez egy qva drága modell, azért lássuk be egy ilyen hiba max addig zavaró, amíg átforgatja az ember a kezébe, + lő pár makrót... berakja a vitrinbe két másik mellé és a soha többet nem fogja látni. Max aki tud és akar ezen lovagolni, az rágja magát hogy huh de zavaró hiba.... Ahogy Mike is írta ha ez egy 50eurós rezsin lenne, (na nem mintha létezne olyan) akkor a kutyát nem érdekelné.
Egy rezsint meg kb. sose veszel ki a vitrinből, tehát max vitrintávból nézed ez hiba is sztem tuti nem vészes ha ott állsz egy vitrin mellett és csorgatod rá a nyálad, így persze hogy gáz makróval meg extra fénnyel megküldi......
De amúgy ezt nem szurkálódásból írtam, mi a francnak is venné ki az ember ezeket ? Nyitogatni -tili-tolizni nem tudod, ami nem többszáz euró azt meg minél jobban nézed annál több hibát, hanyagságot veszel észre... -
#265669 Abból is van kivétel: a 458 Berlinetta, Spyder és Challenge kerekeit is óriásira vették, de ránézésre a GT2 és a Speciale felnijei tökéletesek. -
#265668 "...ismerjük a rezsin gyűjtői felfogást, vitrintávból jó az..."
Nono. Szerintem ilyet sohasem hallhattál resingyűjtőtől. Olyat igen, hogy "kit érdekel, ha nem nyílik, úgyse veszed ki a vitrinből", de az 100%, hogy normális gyűjtő egy ilyen hibás (és drága) modellt azonnal visszaküldene.
Sz'tem a tulaj úgy vette, hogy nem küldheti vissza, pl. tudott a hibájáról és/vagy le volt árazva. -
PP993RS #265667 Tudod ez a HWE ragály, egyszerűen képtelenek voltak méretarányos felnit gyártani, de még mindig jobb hogy felfelé tévedtek...
Kiállásra viszont egész jó a HWE, nekem képről a BBR első futómű magas, a hátsónál meg a nyomtáv nem 100as. Minden másban nyilván fényévekre van a BBR, de jóval drágább modell, még úgy is hogy a HWE is már szépen bedrágult.
Amúgy meg rá kell tenni a HWE-re a Scuderia kerekeit, azt csókolom, mert az spec egész jó lett...
-
PP993RS #265666 1:1
-nekem sokkal jobban tetszik mint a Veneno, ami leginkább valami orosz -kezdő/közép "tuningmester" gyermekének tűnik. Ebbe sokkal több Lambo van.
A modell:
-lehet a vaku is felerősíti, de tény hogy gagyi, a gyereknek van egy kisautója, azon van hasonló vizes-matricás karbon, ami persze már jön le :) de nyilván ez nem fog annyit kapni, a rezsint amúgy se kell (meg marhára nem is érdemes) fogdosni.
A felnin viszont tényleg megagáz, hihetetlen hogy egy ilyen drága modellt így kiadnak, és még hihetetlenebb hogy ezt valaki átveszi és boldog vele.
Bár....ismerjük a rezsin gyűjtői felfogást, vitrintávból jó az.... úgyse látod a hót gagyi meggyűrődött matricát, ez se lesz az a modell amihez nagyító jár hogy megtud nézni az apró részleteket.
Mondjuk tudod, ha rezsint kell fikázni én jó partner vagyok sztem 100€ is sok akármelyikért, de hogy többszáz €-t kiadnak értük..... Még ha hibátlan lenne és AA minőségű karbon lenne rajta akkor is nonszensz, de hogy tovább menjek, ha egy nyitható kompozit AA lenne akkor is nevetséges az 500€.... gondolom ez is azért ennyi mert valamik huh de alacsony limit, erről írtam az előbb. -
#265665 BéBéeRágó.
Tök jó lenne, ha megnyomnák a régi F430-at is, nagyon leváltanám az Elitet a hüje 23,5"-os kerekeivel... -
#265664 Ezeket már 2011-ben is kivitték demózni, abszolút félkész modellek. Szerencsére megvan a BBR F430 Spider, mellette feszít a HW Elite Berlinetta. Ég és föld, én bízom bennük. -
#265663 Frászt! Sokkal jobb ott élőben látni, ami sose lesz meg, mint még úgy sem.
Tudod, előre kell inni a medve bőrére, mert ha kimész az erdőbe és nem is találkozol medvével, akkor nem lesz medvebőröd, és még csak nem is ittál :)