Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Visszakanyarodva a 911-esekhez...

996-ból nekem a 4S a kedvencem, talán azért is mert a 993-ra hajaz a hátsólámpa-megoldás, természetesen egy rakás verziót kiadott az AA, de megint jól ráéreztek mit kell kihagyni.

Szerencsére a Maisto megcsinálta, ami önmagába még nem túl nagy öröm, de egész jól eltalálták, a felni konkrétan szebb / méretarányosabb mint az AA-nak, persze a beltérnél elvéreznek, cserébe a motortérbe is simán ott vannak (ami már az 1:1 miatt is van persze) akárhogy is egy vitrinbe tök jól elvannak egymás mellett.

No meg töredékébe kerül a majsztó....

A fotókon szereplő gépet itthon vettem-doboz nélkül legóért, persze hibátlannak volt hirdetve, de ezen már nem akadok fel, egyre többen-drágább modellre is odaírják hogy makulátlan, és akkor jön egy poros, piszkos, zsíros (és hibás) modell.... ennél is ahogy kicsomagoltam a bubis fóliából, lett rajta vagy 3-4 hiba. Úgy voltam elhozom, a francon'túl kellett érte mennem + feketébe már úgy is ritkább lett, piros+ezüstből van sz.rásig a bay, bár ezek a modellek a postán elvéreznek, egy párezer forintos modellért az ember nem szívesen ad ki 15-20€-t postára.

Szóval elhoztam, szétszedtem, a lámpák sötétítése + ültetés, nyomtáv beállítás miatt, akkor szembesültem hogy az "üléshátratolós-modellgyilkos" egyik munkássága van előttem, bár konkrétan az üléseket már valaki visszarakta gyári állapotba... de láthatóak voltak a "finoman" csavarhúzó által szétbaxott műanyag nyomai+szénné pill.ragasztózott effektek............ :/

Aki esetleg nem tudná; van egy emberke kishazánkba aki kitépi, kivágja az üléseket a modellekből, aztán koppig hátratolja a hátsó ülés pereméig ... Ennél a szerencsétlen modellnél a műszerfal alja is ki volt vágva "precízen" csípőfogóval, ezért azt gondolom valami figurát rak be, és amiatt kell az ülést hátratolni + szétvágni mindent hogy a lába elférjen..... + a modellen azért óvatosan látni hogy játszottak is vele, bár ez lehet egy korábbi történet, igazi túlélő ez a szerencsétlen gép.

Ültem a modell felet az értelmetlen rombolás ködében... és gondolkoztam hogy visszavigyem...? De a benzinköltség többe kerülne... meg tényleg amit kaphatott ez..... maradjon akkor.

Érdekes dolog amúgy a karma :) mert pont 1nappal ennek a megvásárlása előtt került a kezembe a "Művész" egy korábbi munkássága, amit szintén benyeltem, és mivel egy elég ritka -és most már- drága modellt baxxott szét, így kénytelen voltam megtartani...

Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2017.02.24. 09:46:04