269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Háááát.... ma reggel tény hogy AA-os bögréből ittam a kakaót

Tudod hogy -ha sz.r- lehúzok bármit, nem érdekel mennyibe került, ezért biztos sokan anyáznak de lexarom, azért mert drága (vagy nehéz ) valami akkor jó és pont ? ugyanmár...

Ugyanúgy ha jön egy tisztességes modellt azt is elismerem, legyen az egy Norev v. akár Maisto.

De a kompozit Aston tényleg tisztességes darab... ha ezeket ilyen 120€ körül adná az AA, úgy qssolna és venné a jónép mint a pinty.
    Max. az árba lehet belekötni, de igazándiból abba se, mert egy GT S is 100€, ez meg csípőből megér 1,5x annyit, az egész ársáv van elcsúszva.
  • crosspeet

• crosspeet
    köszi.. :)
    QRVA! Téged valamelyik rezsiny cég fizet szerintem.. XD
    Engem meg a CMC.. :D
    Kézbe venni ez a 901 vs AA 901, olyan mintha az AA műanyag lenne, olyan súlybeli különbségek vannak.. :)
    Érdekes, az AA laposabb, vajon azért mert az sorozatgyártott 1:18-asa, a CMC pedig a bemutato prototype lenne..?
    Ettől függetlenül nem változott a véleményem egyikről sem.. mindjárt nézek telón, az éjjel csináltam duó képet egy-két darabot..
  • PP993RS
    Talált-süllyedt, telóval fényképezek, a vaku gyakorlatilag egy iker-led, van ilyen opció hogy késleltettet vaku hatás, akkor nyom egy kis fényt, (de nem full fényerőn) és a sötétebb részek így előjönnek.

Nem értek a fényképezéshez, az én szememnek így jobb, mert látszik pl. a féktárcsa, setét kis zeg-zugok, és ja... akkor jól felerősíti a metál szemcséket.
  • PP993RS
    Grat :)

Jó kis "bánat"modell ;) de ahogy kézbe fogsz venni egy komoly kompozit sz.rt nem fog fájni a nem-fém dolog...

Pont most nézegettem, (fogdostam ) piros vs. réz Aston, ha ránézel azt látod sokkal szebb fényezése és jobb illesztése a rezesnek, ha kézbe fogod szinte semmi difi, max a csomagtértetőnél (annak is a pereménél) érezni hogy műanyag.... nagyon kíváncsi vagyok hogy tényleg így tolják majd, bár szerencsére most nincs olyan (kompozitba se) ami nagyon érdekelne.
  • crosspeet
    F@szák ezek az Astonok, bár nekem mind egyforma (mint másnak egy 911-es).. :D
    De nagyon szépen megcsinálta az Autoart.
  • crosspeet
    Ez Qrva jól néz ki!!!
  • 355
    Na így mindjárt más :) Nem lehet, hogy valami pontszerű fényforrás (pl. ledes lámpa, spotlámpa) világította meg a másik képen?
  • crosspeet
    Jó vs.!!! :) Még nem láttam eddig.. :)
  • crosspeet
    Kis éjjeli pillangóm beparkolt apához.. :)
    Egy elgyengült pillanatomban úgy döntöttem, csak kell egy ilyen is ebben a műgyantás világba, legyen fény! Vagyis fém.. :)

• BMW M5
  • PP993RS
    Emlékszem jó 25éve, még ált. iskolába egyik osztálytársam mondta hogy huh!!!! Kint áll egy Porsche ! Persze mindenki szaladt ki, és akkor láttam hogy "csak" egy Skoda :) de végül is nem tévedett akkorát :)

A sárga fékdobról ugrott be azon is az volt ... gondolom nem gyárilag fújták le..?
  • PP993RS
    Ez a kék valóban szép, vagány kis masina, a Warbi nekem annyira nem, a képen pont jól látszik az extrém "beesett" első nyomtáv...
  • BMW M5
    A Skoda 110R tényleg egy szép , arányos autó még mai szemmel is . A típusból ez a kedvenc színem , de ezt nem hozza ki 1/18-ban az Abrex .

A másik legszebb szoci gép ( szerintem ) a Wartburg 313 Sport volt amit itt épp Bárdy György ( Jumurdzsák ) takaritgat az 1960-as években .

Utoljára szerkesztette: BMW M5, 2017.01.25. 20:00:07
  • PP993RS
    A 100-as féle Rapid egy tök jó -formájú- autó volt, ellenben ez olyan mintha valaki otthon umbauzott volna egyet, de ritkának biztos hogy ritka madár... -volt anno is-
  • PP993RS
    Nem olyan rossz ez, ugyanolyan szutyok mint az 1:1, pl. tök jól megcsinálták mintha a rozsdás felnit valaki otthon lefújta volna kályhaezüsttel.
  • PP993RS
    Merész egy masina ez ebben a színben, de brutál jól áll neki.

Egy bi-color felni szép lenne alatta, króm-fekete... de full feketével is jöhetne egy Vantage S, valahogy így, fekete tetővel, nyammi

Csak az a cipőpaszta száj ne lenne az S-nek, olyan mint amikor a Harris beledumált a megafonba :)

• PP993RS
    Az csak a késleltetett vaku vagy mi a lótúró miatt van. Élőbe nincs ilyen szálcsiszolt hatás.

Itt talán látszik a DX-es képen, természetes fénybe...

• mikeman
    nos igen az ára nem csekély, viszont ha kifogsz egy jól végződő licitet mint én akkor már ezen is túl lendülhetsz
    a fix áras árát én se fizettem volna ki, szerencsém volt
  • BMW M5
    Úgy tudom , hogy eléggé bepipultak a cseh-szlovák gyűjtök ( nem is veszik ezt a trafikárut ) akik már régóta vártak erre a modellre de leginkább a következő miatt aggodnak mert ( elméletileg ) az is egy szintén áhított modell ( Skoda Rapid ) lesz és a Forman után sok jóra nem számítanak

• bulba
    Hát hát...a hátsó ablaktörlő, az egyenletlenségek a harmadik oldalablak és még sorolhatnánk a nem csak gyártási hanem tervezési slendriánságokat. Ezért kár, mert a Forman nekem is tetszik amúgy. Még a20 eurót se szívesen adnám oda, nemhogy a 40-et.
    Utoljára szerkesztette: bulba, 2017.01.25. 18:35:17
  • 355
    AutoART MX-5

Kyosho MX-5 / 1

Kyosho MX-5 / 2

GATE MX-5

Az ebay-en találhatsz mindegyikből.
  • BMW M5
    Nemrég írtam , hogy az Abrex visszahozta a modellgyártást és már Csehországban el is készült az első hazai gyártású 1:43-asuk a már régóta várt Skoda Forman . A képek már a bolti verziót mutatják amit kb. 40 Euróért próbálnak eladni........ a képeket nézve kár volt elhozni Kínából a gyártást .

• 355
    Nekem inkább a sűrű szemcsék nem jöttek be, de simán lehet, hogy élőben jobb. Ennek a vörösnek viszont végre rendes színe van Kerékfeketítés?
  • Fehercsoki
    Sziasztok, Mazda MX5 modellt keresek (nem túl drágán, évjárat szinte mindegy), azonban azt vettem észre, hogy jelenleg csak egyféle Mazda MX5 kapható, mégpedig a Triple 9 által gyártott változat, ami azonban nem tűnik túl minőséginek, mivel semmi sem nyitható rajta, illetve nem is találtam közeli képet a belsejéről. Esetleg tudtok valamilyen másik Mazda MX5 modellt ajánlani vagy tényleg csak ez az egy van jelenleg forgalomban?
  • PP993RS
    Ja-ja jogos a parkettás dolog, de volt az, vagy járólap ami ugyanaz a szín csak picit sötétebb, még jobban beleolvadt volna.

Ha jó idő lesz és netán úgy süt a Nap, hogy nemcsak egy szürke pont a szmogba, akkor lemegyek a garázsba, délután úgy jön a fény hogy tök jó aszfaltos képeket lehet lőni... persze az én amatőr szememnek

DB11: nekem is Vanquish tűnik amolyan utolsó "igazi Astonnak" a DB11 már túl modern, olyan mint egy tanulmányautó, aztán lehet 10év múlva az fog tűnni az utolsó astonos-Astonnak, olyan űrautók lesznek... de a belsejét pont ezért nem is nagyon néztem, most hogy írtad rákerestem, fényképről valóban nem tűnik vészesnek, most már ez a trend.

Amúgy gyűlölöm a tabos autókat, beülsz és fél percig bootol a rendszer, egy sz.ros szellőzést, rádiót nem tudsz addig állítani, ha netán úgy állították le hogy üvölt benne a fűtés, akkor fél percig nyomja a jéghideg levegőt, amíg a szaros tableten letudod venni.... ritka egy f.s megoldás.
  • PP993RS
    Sztem faxa az a szín, fényképről csalóka, olyan rezes-bronzos de élőben nagyon adja.

Apropó; Aston, szín...

A fekete Vantage V12-t pont nemrég nyomtam, most abba a csapdába estem, mint a Gallardo-val, jött ugyanis egy fekete One-77, ami mellett a Vantage ilyen nagypapa autónak hatott.

Úgyhogy vérző szívvel de bepirosult... Elmondtam már mindent erről a modellről, továbbra is egyik nagynagy kedvenc AA gépem, érthetetlen miért nem világos belsővel nyomták ezt is...... De tény ami tény, kívülről hogy nem fekete brutál előjön egy rakás részlet az autón, az egyik szemem sír a másik nevet :) ):

Szívem szerint átumbauztam volna a fekete belsejét...

• bulba
    Nem rajongok az amerikai batárokért, de a Lincoln Mark széria néhány darabja rettentően megfogott. Talán a következő években az 1:18-as gyártók is meglátják benne a fantáziát.
  • bulba
    Ez is formás igyencsak formás egy mű :) Külön szerencse hogy a belterét is szépen kidolgozták, látva az aktuális DB11-et (belehánytak egy fixen kiálló tabletet -élőben zavaróbb mint képeken) ez lehet az utolsó Aston aminek 1:1-ben tényleg minden részletében ízléses az utastere.
    A szín szerintem az elegáns vonalat képviseli, nekem tetszik. Talán annyi, hogy nem a parkettán kellett volna fényképezni, mert nagyon összeolvad a kocsival.
  • bulba
    Gratula a vasakhoz, szép mindkettő, én se tudnék dönteni, hogy melyik szín a szebb :)
    Talán majd a részletes képek után.
  • bulba
    Uhh, az alsót első blikkre egy Jeepnek néztem, csak utána esett le hogy egy 300C alá tolták be azokat malomkerekeket :D
    A Caddy elég szemléletes, az 1/43-as modell alapján úgy láttam, hogy egy ilyen szintű ültetés+felninövelés elég kéne, hogy legyen. Hát nem igazán.
  • bulba
    Szép napot!

• 355
    Gratula, ez nagyon jól néz ki! A színét leszámítva Amúgy sok ilyen Ferrarit szeretnék.
  • zsolti65
    Ez a bubu fxxk igényes,szép munka.....amennyiben egy cukrászmester készítette marcipánból....Csúnyán alulmúlja pl. a Chironjuk minőségét.Pedig az is egyszerű mint a bot,de ahhoz képest legalább kinéz valahogy.
  • PP993RS
    A súlyán + az árán kívül ....
  • mikeman
    khmmm.. akarom mondani a V12 Vantage-t tartottam meg :)))
    amúgy tényleg volt V8-am de azt tényleg eladtam :))))))))))
    nekem van egy compozit modellem, a Huracan, a súlyán kívül nincs vele bajom de azt meg a polcon nem érzed :)))
  • PP993RS
    Röviden és tömören nekem is ez a véleményem

De a durva hogy még a kompozit rész se gáz a történetebe, mert ez a gép nem csak egy vitrintávból igényes és szép. Nyugodtan lehet átnyálazni, nézegetni, forgatni, semmi csalódás nem lesz.... dühítő
  • PP993RS
    Köszi!

Tudod milyen véleménnyel voltam ezekről, azt se tudtam létezik még a kolléga nem ajánlotta cserére.
    Mikor átküldte a fotókat, azt hittem valami komolyabb rezsin, olyan illesztései voltak, meg eleve ez a szín+belső, az AA nem szokott ilyen merész dolgokat bevállalni. Aztán mikor írta hogy AA, akkor megnyugtattam magam hogy ez kompozit=sz.r, nem kell :) és mekkorát tévedtem.

Kronológiailag mondjuk bőven a C7 után jön, tehát lehet belejönnek ebbe a kompozit baromságba, de ha tényleg ilyen modellek jönnek ki, akkor egy szavunk se lehet. Mert tényleg a fényezés, illesztések sokkal-sokkal jobbak, az ár viszont... na az tré...

A V12-es Vantage-t tartottad meg ;)
  • zsolti65
    f.szt érdekel hogy kompozit....Ez gyönyörű!!!!!!
  • mikeman
    gratulálok hozzá, patent darab
    mikor ennek a demo fotóit megláttam az AA honlapján, akkor az volt az első gondolatom hogy bakker ez gyönyörű, mondjuk a második is ez volt, és a harmadik pedig az hogy de jó hogy felhagytam a Astonok gyűjtésével (amit azzal pecsételtem le hogy a V8 Vantage kivételével mindet eladtam) mert így máris rendelhetném meg :)) így meg megmarad a pénzem :)))
    én mondjuk a színek közül nem ezt néztem ki magamnak de így a képeidet elnézve ez is szép, bár a többit elnézve mind szép :))