Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Végre megvan a most wanted vas :)

Ezzel a géppel indult a mániákus vadászás szindróma :) itthon sikerült kihagynom egy pirosat, mert az eladó azt se tudta mit árul, így valaki legóért elvitte előlem, most egy laza 6-7évvel később nem sokkal többért(!) jött haza ez a sárgaság, és valami egész hihetetlen módon!

Történt ugyanis hogy felraktak egyet piszok jó áron, persze cirka 20perc alatt leütötték, ami azért is zavart, mert akkor spec gép előtt voltam, csak mást néztem, de ez így működik.... aki keresett már sokáig / ritka modellt azt tudja hogy akkor raknak fel egyet gyilkos'áron mikor az ember pont a t.két lógatja máshol...

Természetesen kiakadtam mint a taxióra, aznap este frankón csak forgolódtam alvás helyett :) másnap írtam az eladónak, mivel elég sok Vettét árult... hogy esetleg egy másik szín / példány ?

Írta hogy sajna nem, van még egy C6 Z06, de azt megtartja magának... Eltelt talán 2hét, és azt álmodtam (nem röhögni!) hogy ír a fazon; visszamondták a vásárlást, így újra eladó... felkeltem, felmentem a bayre és ott várt az üzenet :) na jó nem pont így, mert amit megvettek tőle azt már egy portugál csávó árulja 320€-ért :)

Azt írta úgy döntött eladja a saját példányát is.... és jóformán ugyanannyiért mint a másikat..... írtam neki hogy tisztába van vele hogy ezek a modellek még licittel is 200€ fölé mennek ?

Írta hogy látja, de ő nem harácsolni akar, így is lesz nyeresége a modellen.... nah mondom ezt tuti átbaxás lesz :) vagy nem küld semmit, vagy valami sz.rt.... akkorát tévedtem hogy már fáj... és szinte hihetetlen hogy vannak még ilyen eladók!

Megjött ez, hibátlanul, patent állapotban, gyönyörű vas ! Természetesen maga a modell nem ér 200€-t, de ez már egy teljesen más történet... Anno a "sima" AA C6-nál mindent leírtam, a marcipán ülést leszámítva gyönyörű, részletes gép, a Z06 meg csak rátesz egy lapáttal, és mivel ez sárga lett, így maradhat az is... itthon úgyse kellett senkinek még otto árba se.... akkor meg inkább maradjon az is, jól elvannak egymás mellett :)