Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #265837 Azért most kaptunk rendesen csúszós utakból, sztem januárba több autó tört mint egy konkrét szezonba bármikor...
Az én esetem egy pesti peremkerületbe volt jó 15éve, amúgy az egyetlen saját hibás csattanásom azóta is... kopp-kopp-kopp.
Egy elég szűk utca, két autó egymás mellett csak tükör-tükör fér el... még csak mínusz se volt, talán 3-4 fok, az útba -mint utólag kiderült, a környékbeliek is természetesen vágták- volt egy "negatív" bukkanó féleség, amit az életbe nem látsz még nappal se nagyon, nemhogy sötétbe, elmegy a súly a hátuljáról és csókolom... hogy még izgibb legyen ott a jég vagy fagyott dér vagy tök tudja mi is tovább megmarad.
Kb.50-el mentem, 4es, félpadló, és már ment is el a hátulja, mintha drótkötéllel rántották volna, össze tudtam volna szedni, ha legalább két egészséges-sávnyi hely van, de így esélytelen volt.... azé megnézném, persze bójákkal lemodellezve a szitut, hogy azt hogy szeded össze, Te férfiállat

Egy akármilyen kipörgésgátlós autóval ez a sztori annyi lett volna hogy 2mp-re felvillan a kipörgésgátló ikonja a műszerfalon, szóval nem hülyeség az ;) persze lehet keménykedi, meg férfiasnak lenni (ezt most nem Rád értem) de vannak szituk amikor baxhatod :) én pl. ESP nélküli autóba se szívesen ülnék, engem már 2x is kihúzott a kakiból, egy lefagyott kanyarba egy egész jó sofőr se tudja mondjuk csak a jobb hátsó kereket -jobban- fékezni