Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Minden bizonnyal az. Már a nicknév is erre utal, meg a frissiben regisztráltsága is.
Amúgy crosspeet-tel értek egyet. Drága, akkor nem veszem meg. Szíve joga bárkinek annyit kérni a cuccaiért, amennyit jónak gondol. Ha jól képzelte el az árat úgy is elviszik, ha nem akkor nála marad.
Divat itthon manapság más dolgaiba beleugatni.
Na de hát ettől (is) szép ez az ország.
Én valahogy hozzászoktam ehhez. Mint már párszor említettem, több mint 20 évig hajókon dolgoztam. Egy-egy kikötői ácsorgás-vásárlás után (főleg Regensburgban) beindult a hajón a társaság. Mindenki nézegette amit vett a városban. Jó lesz-e, tetszik-e majd az otthoniaknak, na meg ki kell próbálni újra az új szerzeményt, meg gyönyörködni benne. ha sört is vettünk, azt meg ugye gyorsan meg kellett kóstolni, nem romlottan vettük-e meg...
Na ilyenkor kezdődött az, hogy pl. belépett a kabinomba (általában valamelyik öregebb, kormányos, lehetőleg gönyüi illetőségű) egy kollégám és tette fel a kérdését: "- Na, mit vett gépészkém?" -Hol vette gépészkém?", "-Mennyiért vette gépészkém?" Miután válaszoltam neki, akár borítékolhattam is a válaszát: "-Ááááh, magát átbaszták gépészkém! A Bilkában-Woolworthban (akárhol) én ezt sokkal olcsóbban láttam! Átbaszták fiam, nagyon átbaszták magát!" Hamar rájött az ember, hogy mindig csak ők kötöttek tutti üzletet.
Igazán akkor röhögtem amikor ugyan ezt a dumát akkor is lenyomták nekem, amikor például elég speckó Ferrari modelleket (UT), vagy rc modellrepülők alkatrészeit vásároltam magamnak. Nem is tudtam, hogy a gönyüi kormányosok is érdekeltek voltak akkoriban a modellgyűjtésben, repülőmodellezésben.