269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Maximálisan egyetértek...

Bburago 488 év modellje ??? Ugyan már...

A CMC meg tényleg egy tökéletes másik véglet, ezt írtam az előbb, így működik a modellipar -is-, olcsók / xtrém drágák.

Kompozit ide vagy oda, ezek közül nálam csak az AA jöhetett szóba, én a Vantage-ra szavaztam, de valóban szép a Honda is, csak nekem az már kiesik, bár még mindig szimpibb, mint az a totál értelmetlen 6x6 szörny.
  • PP993RS
    Ciki, de elsőre fel se tűnt hogy teljesen más autó ennyire vágom a japókat
  • PP993RS
    1000 dolláros modellt már láttam, de 100dolláros postát még nem :) az tényleg mit tudhat?

Előtted rakják össze ? A postás ?
  • PP993RS
    Jah ezek rezsinek, nem fordul az első kerék, meg olyan rezsinesen nehézkes a több is (forgásra) azt lehet nem is forog ha kicsit több masszát raktak oda...

Szépnek-szépek, de a karok pl. nem a legjobbak, mert a rezsinre nem tudnak olyan filigrán karokat tenni, az első nyitásra letörne...

Persze van az a pénz amiért betáraznék én is, de csúnyán nem 1000 dollár, talán a tizedéért

Amúgy ezek természetesen pikk-pakk elmennek, valahogy úgy lehet ez mint az 1:1-eknél, a nagyon olcsó-ócska szarok meg az extrém drágák mindig pikk-pakk elgurulnak.
  • crosspeet
    nem gyártottak ilyet nagyban, tuti..
  • 355
    Corgi 1/64 Fiat Ducato Ferrari service car, karácsonyi szerzemény komoly 300Ft-ért :). Szerintetek létezik ez a Ducato 1/18-ban?

• 355
    És teheted a borítékba az 5% vámot és a 27% ÁFA-t is.
  • 355
    Szerintem a látószög miatt kizárja a holtteret, és el se kell fordulnia a vezetőnek, hogy belenézzen. Nem lenne hüjeség, de a távolság miatt viszont max. az látszik benne, hogy van ott valami, azt nehezebb meglátni, hogy mit csinál az a valami.
  • 355
    'reggelt!

A DiecastSociety 2016-os Év Modellje választás végeredménye:

Bburago (Signature) Ferrari 488 GTB (16%, 803 Votes)
    CMC MB Racing Car Transporter LO 2750 (15%, 760 Votes)
    AUTOart Mercedes-Benz AMG G63 6×6 (13%, 647 Votes)
    AUTOart Aston Martin V8 Vantage (1985) (10%, 490 Votes)
    AUTOart Honda RA272 F1 Grand Prix (9%, 452 Votes)
    MR Collection Bugatti Chiron (8%, 394 Votes)
    GT Spirit Porsche Singer 911 (7%, 369 Votes)
    Schuco Porsche Cayman GT4 (7%, 343 Votes)
    GT Spirit RAUH-Welt Begriff Porsche 964 (6%, 292 Votes)
    MINIKRAFT Models Audi RS7 Sportback (5%, 229 Votes)
    Kyosho Bentley Bentayga (3%, 167 Votes)
    Soul Models Ariel Atom V8 (2%, 94 Votes)

A 488-at tutira nem tettem volna a lista elejére. Nem szavaztam rá csak azért, mert Ferrari, és azért sem, mert a nyomába sem ér a CMC, AutoART és hasonló modelleknek.

A CMC Merci LO-t fel se vettem volna a listámra, mert igaz ugyan, hogy technikailag egy fantasztikus modell, de amúgy sok hűhó semmiért. Egy világháború előtti teherautó 200.000Ft-ért? Még ha a Merci-múzeumos darab lenne... Inkább feküdtek volna neki egy rendes 250 GT Lussónak vagy hasonlónak.

Én a Hondára szavaztam. Ez egy állati részletes modell és az autó maga is különleges, a vezetőülés mögött KERESZTBE beszerelt V12-es motorral.

Utoljára szerkesztette: 355, 2017.01.17. 08:56:11
  • crosspeet
    igaz...
  • mikeman
    sorry nem volt szándékos
  • mikeman
    van ez vörösbe is, az nagyon durva
  • goser
    Már kezdtem szívinfarktust kapni, hogy létezik Autoart-ban és én meg rezsimodellt veszek helyette :-))
  • mikeman
    jaah most nézem hogy ez 110 én meg 10et néztem :)
  • goser
    Az a szín... Nem valami szép. Nem hiszem el, hogy egy ilyen vadállat verdának nem találtak mást
  • mikeman
    van az csak kérdés mennyit szánsz rá
    nem tudom te mennyiért vetted a tied, de kyo van 140euróért, AA és Ignition meg egyaránt 200ért
  • goser
    Sajnos az AA nem csinálta meg a KPGC110-est. Fura, mert KPGC10-ből van több fajta, az R32-R35 palettáról nem is beszélve. Hogy ez miért maradt ki, az számámra nagy kérdés. A Miki egér fül tükröket én sem értem. Biztos, hogy nagyon szar használni őket, én tutti kikészülnék, ha ilyen lenne a kocsimon.
  • mikeman
    no itt a nyitható verzió
    nem 1000 euró csak kb 900 viszont 100 dolcsi a posta :)))
    gondolom személyesen hozzák le egyből a gyárból, maga az igazgató :)))
  • goser
    Köszi! Nekem is az a legnagyobb bajom vele, de nincs nagy kínálat KPGC110-ből :-(.
  • mikeman
    azt sose fogom megérteni hogy abban mi volt a jó hogy oda kerültek a tükrök
    kis hazánkba is dívott ez a szokás, így "tuningolták" a ladákat a 80as években... szörnyű volt
  • mikeman
    ha egy az egybe ment az üzlet akkor megérte
    úgy látom mindig akad egy lúzer a piacon, hihetetlen hogy engem meg elkerülnek ezek a csodálatos bizniszek
  • mikeman
    nem hogy lesz belőle hanem van, sőt én hamarabb láttam belőle nyithatót mint zártat, azt mondjuk nem tudom hogy az is resin van fém, de rohadt jól nézett ki, azonnal beleszerettem, rá is kerestem hogy wie viel kostet de leestem a székről mikor megláttam az árat, hogy gyorsan le is tettem róla, pedig nekem 1/1-es lenne a drafton :) jelenleg ez a koenigsegg tetszik a legjobban, jobban mint az Agera, pedig az se kutya
  • crosspeet
    Grat hozza! De szép lenne ha nem oda raktak volna a tukrot, idiota japók..
    De igen, miért nem Autoart a valasztas..?
  • crosspeet
    Koszonom! ;)
    Egy resin 356 Pósét adtam egy Autoart Porschéért, azt gondolom h megérte.. ;)
  • mikeman
    és még nyílik is :)
  • mikeman
    baromi jól néz ki, szép határozott vonalai vannak, nincs elnagyolva, grat hozzá
    egy bajom van vele... resin :( pontosabban azzal nincs is baj, valószínű pont azért lehetnek ilyen szép éles vonalai, a baj inkább az hogy egy ilyen korú gépnél és főleg az ilyen féle tuner gépeknek olyan szép motortere van/lenne hogy azt vétek kihagyni, itt pedig még az ajtó illesztések is úgy vannak megcsinálva mintha igazából nyílna... de mégse :)
  • mikeman
    és mi volt a minőségi, a 928 vagy amit adtál érte? :))
    grat hozzá amúgy
    már majdnem olyan szép mint a piros
  • PP993RS
    Azért az AA se rossz, kis umbauval persze...

• PP993RS
    A királyi posta egy vicc, tipikusan olyan sztori ahol több energiát fordítanak a munka sz.rul végzésébe, mint magába a munkába, holott ha "csak csinálnák" már gördülékenyebb lenne minden.

Nemrég jött a franciáktól futárszolgálattal egy csomag, kedd 11:58-kor adta fel az ember, péntek fél11-kor már itthon címen volt. Nálunk egy
    ajánlott levelet is van hogy több idő kézbesíteni.
  • PP993RS
    Ahogy korábban írtam, annyira élethű hogy rányitna az ember, faxa kis gép, marha jó kiállása van!

Ezt már korábban is írtam, (aszem először 355 kolléga linkelt róla képeket) hogy simán benyelném hogy 1:1, és ez nem változott :)
  • goser
    Hogy egy kicsit erősítsem a japán vonalat. Gyűjteményem egy új gyártó modelljével bővült, ma érkezett meg az első Ignition Model autóm. Nagyon szép darab, a kidolgozás jóval minőségibb, mint a GT Spirit autóim esetében. Nehéz megfogalmazni, de mintha sokkal határozatabbak lennének a vonalak, mint pl. a GT Spirit Nissan R35-nél. Az autó alja is szépen ki van dolgozva, ellenben sok más gyártóval. Sajna resin modell, de az Ignition nem is gyárt mást. Nagyon pöpec a kollekciójuk, japán autó kedvelők egy kisebb vagyont el tudnak náluk költeni :-)

• crosspeet
    Japán vagy német. A többi (is) mind szar. :D
  • crosspeet
    A magyar királyi postának hála, csupán 5nap késéssel, megérkezett. Minőségi csereként..
    Volt már ilyenem fehérben, de ez ütősebb jóval. Csokiban nem volt sajna..

• 355
    Rasszista genyók vagyunk. Szerintem az autó fehér japán
  • bulba
    Kiengesztelésképp ^^

• PP993RS
    Sztem is ennyi... akkoriban a végsebesség volt a divat, kutyát nem érdekelte mit meg hogy tud az autó egy versenypályán. Most ugye pont fordított felállás van, bár sztem a userek többsége a töredékét nem tudja kiautózni, végsebességnél legalább csak egy jó hosszú egyenes kellett meg egy tégla a gázpedálra :)

Bár az tudjuk hogy egy autó "sportos" kinézete nem feltétlen jelent jó cw-értéket.

De spec pont a 112i-re ránézve... könnyen lehet a tükör se véletlen lett elhagyva, a periszkópot meg lepattintották mikor végsebi mérés volt...

Végsebinél egy rosszul választott felnin is elmehet pár km/h, lásd 959-es Porsche.
  • PP993RS
    Új autók---->

A Ren-Citroen vonal nekem se jön be, bár sztem akinek egy kicsit is nem csak egy tárgy az autó A-->B-be, kizárt hogy rajongani tudjon értük.

Az újabb Pugok közt van egy-két jópofa gép, és összességében is egész jól összerakottak, azt nem mondom hogy azt vennék ha most kéne új autót vennem, de ha ezek közül kéne akkor...

A dákó sztem iszonyat gyenge... tökéletes példája mikor a sz.rból elkezdenek "építkezni" ... de látod száguld a hype vonat, mert az van hogy huh de jók és amúgy is megérik az árukat.
  • PP993RS
    A Fronti-artok butál szépek amúgy, és a nyithatónál még azt se mondhatod hogy csak egy fos zárt szobor.

Persze az áruk eszement, ettől függetlenül szétkapkodják őket ;)

Mondanám hogy jön belőle AA, de az is nyilván kompozit lesz.....
  • PP993RS
    Én nem látok látok itt semmi problémát

Legalább izgalmas a tankolás
  • crosspeet
    néha nagyon köcsög tudok lenni.. :)